2021 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba, ben de bugün 6+0'ım. İlk defa kontrole gittim. Üstten keseyi ve bebeği küçük parıltı olarak gördü. Alttan baktı. Bebeği net gördük ama kalp atışını çok az titreşim gibi duyduk. Daha yeni kalbi atmaya başlamış. Küçük bir de kanama bölgen var 1 hafta sonra tekrar gel bebek gelişmiş mi bakalım dedi ve progestan verdi doktorum. Canım sıkıldı 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorum.

Kızlar merhaba, ben de bugün 6+0'ım. İlk defa kontrole gittim. Üstten keseyi ve bebeği küçük parıltı olarak gördü. Alttan baktı. Bebeği net gördük ama kalp atışını çok az titreşim gibi duyduk. Daha yeni kalbi atmaya başlamış. Küçük bir de kanama bölgen var 1 hafta sonra tekrar gel bebek gelişmiş mi bakalım dedi ve progestan verdi doktorum. Canım sıkıldı 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorum.
ne güzel kanama alanına hiç takılma öyle olup sağlıklı doğuran bi sürü insan var. Peki önceden keseyi görmüşmüydünüz

aynen öyle benide 7 de cagırdı 5 te keseyi gördük ama içim Rahat değil kalp atısına kadar sürekli berlitilerimE takılıyorum
ben ayın 5 inde göründüm.birde dayanamadım başka doktora göründüm bugün, belki kalp atışını duyarım diye :KK43: ilk gittiğimde 7 mm dedi bu doktorda 13.7 mm dedi.hergün kese boyu 1 yada 2 mm büyürmüş.fakat 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.kalp atışını duyan arkadaşlar var mı şuan?kese boyu kaç mm de görüldü acaba

aynen öyle benide 7 de cagırdı 5 te keseyi gördük ama içim Rahat değil kalp atısına kadar sürekli berlitilerimE takılıyorum
Benim de öyle. Göğüslerim dolgunluğunu yitirmiş gibi geliyor. Yada mide bulantım azalmış gibi. Ama beklemekten başka yapabilecek bişey yok.

Benim de öyle. Göğüslerim dolgunluğunu yitirmiş gibi geliyor. Yada mide bulantım azalmış gibi. Ama beklemekten başka yapabilecek bişey yok. Aynen öyle canım inşallah güzel haberler alıcaz bence bizimki psikolojik

ben ayın 5 inde göründüm.birde dayanamadım başka doktora göründüm belki kalp atışını duyarım diye :( ilk gittiğimde 7 mm dedi bu doktorda 13.7 mm dedi.hergün kese boyu 1 yada 2 mm büyürmüş.fakat 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.kalp atışını duyan arkadaşlar var mı şuan?kese boyu kaç mm de görüldü acaba
Bende aynen öyle yaptım ama beklicez dediler yapacak bişey yok sabır lazım kesenin yeri ve kese olup olmadıgı önemli dedi doktor benimde herşey iyi suan mm yi bilmiyorum ama 5 haftalık kese sıkıntı yok dediler

Back
X