- 7 Aralık 2019
- 2.552
- 2.447
- 133
proluton igne ise verdi bugunProluton verdi mi cnm bı de betan nasıl
ilkini yaptirdim. beta gecen hafta 429 du 2.gun tekrar artisa baktirdim 1245 iyi art to asLinda ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
proluton igne ise verdi bugunProluton verdi mi cnm bı de betan nasıl
Aynen canım ama betaylada ilgisi var benim çarsamba 1848 ti cuma keseyi karından gördü zaten doktorda dedi suan betan 2500 üstüAnladım cnm bnde haftaya ozt gidicem de o zaman 5+2 olcak görürüm ins üstten baktı dimi
ne güzel kanama alanına hiç takılma öyle olup sağlıklı doğuran bi sürü insan var. Peki önceden keseyi görmüşmüydünüzKızlar merhaba, ben de bugün 6+0'ım. İlk defa kontrole gittim. Üstten keseyi ve bebeği küçük parıltı olarak gördü. Alttan baktı. Bebeği net gördük ama kalp atışını çok az titreşim gibi duyduk. Daha yeni kalbi atmaya başlamış. Küçük bir de kanama bölgen var 1 hafta sonra tekrar gel bebek gelişmiş mi bakalım dedi ve progestan verdi doktorum. Canım sıkıldı 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorum.
Daha önce doktora gitmemiştim.Bugün ilk defa gittim. En doğrusu 7. Haftada gitmek sanırım.ne güzel kanama alanına hiç takılma öyle olup sağlıklı doğuran bi sürü insan var. Peki önceden keseyi görmüşmüydünüz
aynen öyle benide 7 de cagırdı 5 te keseyi gördük ama içim Rahat değil kalp atısına kadar sürekli berlitilerimE takılıyorumDaha önce doktora gitmemiştim.Bugün ilk defa gittim. En doğrusu 7. Haftada gitmek sanırım.
ben ayın 5 inde göründüm.birde dayanamadım başka doktora göründüm bugün, belki kalp atışını duyarım diyeaynen öyle benide 7 de cagırdı 5 te keseyi gördük ama içim Rahat değil kalp atısına kadar sürekli berlitilerimE takılıyorum
Benim de öyle. Göğüslerim dolgunluğunu yitirmiş gibi geliyor. Yada mide bulantım azalmış gibi. Ama beklemekten başka yapabilecek bişey yok.aynen öyle benide 7 de cagırdı 5 te keseyi gördük ama içim Rahat değil kalp atısına kadar sürekli berlitilerimE takılıyorum
Benim de öyle. Göğüslerim dolgunluğunu yitirmiş gibi geliyor. Yada mide bulantım azalmış gibi. Ama beklemekten başka yapabilecek bişey yok. Aynen öyle canım inşallah güzel haberler alıcaz bence bizimki psikolojik
Bende aynen öyle yaptım ama beklicez dediler yapacak bişey yok sabır lazım kesenin yeri ve kese olup olmadıgı önemli dedi doktor benimde herşey iyi suan mm yi bilmiyorum ama 5 haftalık kese sıkıntı yok dedilerben ayın 5 inde göründüm.birde dayanamadım başka doktora göründüm belki kalp atışını duyarım diyeilk gittiğimde 7 mm dedi bu doktorda 13.7 mm dedi.hergün kese boyu 1 yada 2 mm büyürmüş.fakat 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.kalp atışını duyan arkadaşlar var mı şuan?kese boyu kaç mm de görüldü acaba
hadi inşallah herkes bu sayfada güzel haberlerini paylaşırBende aynen öyle yaptım ama beklicez dediler yapacak bişey yok sabır lazım kesenin yeri ve kese olup olmadıgı önemli dedi doktor benimde herşey iyi suan mm yi bilmiyorum ama 5 haftalık kese sıkıntı yok dediler
Hayır 2 hafta sonrs gel dedi doktor banaSiz duydunuzmu kalbini ne durumdasınız
Ne zamana denk geliyoHayır 2 hafta sonrs gel dedi doktor bana
İnşallah canım benim dua edelim bol bolhadi inşallah herkes bu sayfada güzel haberlerini paylaşır![]()
Güzel artıyor canım maşallahGunaydinn. Iki gun once 97 çıkmıştı canim bugun 225,45 çıkmışherhalde normal seyrinde gidiyor.. insallah bir gorsem de rahatlasam..
Vardır insallah canımins cok umudm yok ama。alacak。nefesi varsa rabbim。bilir
Yok canım daha degil. 2 hafta sonrasına çağırdı doktor. Daha yeni keseyi gördüksen duydun mu canım kalp sesini?
kalp duydunmu senVardır insallah canımUmutsuz olma
22 si gibi oluyor ama o kadar sabredebilir miyim bilmiyorumNe zamana denk geliyo
Hayır cnm 2 haftaya insallahkalp duydunmu sen