- 19 Mayıs 2020
- 175
- 138
- 18
- 34
Bugün benimde bulantım var özellikle ayaktaykenKızlar çok kötü midem bulanıyor ya kusmuyorum ama bulantim çok. Sizde durumlar ne. Sürekli bisey yiyorum. Geçiyor biraz sonra tekrar başlıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün benimde bulantım var özellikle ayaktaykenKızlar çok kötü midem bulanıyor ya kusmuyorum ama bulantim çok. Sizde durumlar ne. Sürekli bisey yiyorum. Geçiyor biraz sonra tekrar başlıyor![]()
Hım sanmamAbboowww en kilolu ben basliyorun ozaman 66agustosa kadar 60 olurum diyip diyete girecektim tam
![]()
Canım geç döllenme ile alakalı olabilir. ama gelişimi için konusmak için çok erken. Eğer bundan sonra gittiğinde de gelişme olmazsa o zaman gelişim geriliği denilir yani su an 4haftalık göründü gelecek hafta gittiğinde 5haftalıksa sorun olmaz ama gelecek hafta da 4haftadaysa sorun o zaman olur. Ki sorun olmadığını düşünüyorum benYani demek istediğim 1 mayıs adet tarihine göre baktığımızda 5+6 olması gerekiyor ama beklenenden 1 hafta geç yumurtladım. Ultrasonda kese 4 haftalık göründü. Yani bu geriden gelme durumu geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi ? Yoksa gelişmede mi problem var ta baştan
Korkma Allahın izniyle hiç bişey olmıcak strese girme olumlu düşün olumlu olsunHaftayla uyumlu olmayınca çok endişelendim canım ya bir düşüğüm de olunca
55 canımMerhabalar kızlar kaç kiloyla hamile kaldınızben 62 ile başladım bakalım kaç kg ile bebişlerimizi kucağımıza alacağız allahın izni ile
![]()
İnşallah canım benim ya inşallahCanım geç döllenme ile alakalı olabilir. ama gelişimi için konusmak için çok erken. Eğer bundan sonra gittiğinde de gelişme olmazsa o zaman gelişim geriliği denilir yani su an 4haftalık göründü gelecek hafta gittiğinde 5haftalıksa sorun olmaz ama gelecek hafta da 4haftadaysa sorun o zaman olur. Ki sorun olmadığını düşünüyorum ben
Benimde tam tersi oldu 60 la hamile kalmıştım toplam 16 kilo aldım. Ama ilk 20. Haftada 10 kilo diğer kalan 20.haftada 6 kilo aldım ağzımı tuttuğum halde gerçi bende kusma olmadı 3 ay bulantı vardı sadece çok uzun bir süre progestan kullandım hamilelik başlarında bence kiloyu o aldırdı bana ama aldığım kiloları hemen verdim şimdi iskelet gibiyim55 ile başladık bakalımkızımda 56 ile başladım 18 kilo almıştım nasıl oldu hiç anlamadım son iki aya kadar 6 kilo ile gidiyordum hastaneye giderken +18 gordum
![]()
Aynen şimdi benim de hedefim az kilo bakalım o dönem son 3 ay yaz tatiline denk gelmişti yatış modundaydim hep bu sefer sürekli calisicam üstelik kızımda var yatmaya imkanım yok almam gibi geliyorBenimde tam tersi oldu 60 la hamile kalmıştım toplam 16 kilo aldım. Ama ilk 20. Haftada 10 kilo diğer kalan 20.haftada 6 kilo aldım ağzımı tuttuğum halde gerçi bende kusma olmadı 3 ay bulantı vardı sadece çok uzun bir süre progestan kullandım hamilelik başlarında bence kiloyu o aldırdı bana ama aldığım kiloları hemen verdim şimdi iskelet gibiyimbu hamilelikte de hedefim max 11 bakalım
![]()
Ben sana bişey anlatıyım ayın 5 inde gittim bana doktor 5 haftalık dedi 4 gün sonra içim bi tuhaf oldu başka doktora gittim okumussundur belki oda bana dedi 4+2 gözüküyo halbuki ben 5+3 teydim adete göre ama takılmadım ona önemli olan kalp atısı diye düşünüyorum ve biçok kişi ilk başta ölçümü değişkenlik gösteriyodur bence takılma o kadarYumurtlama tarihime göre doğru, ancak adet tarihime göre 5+6 olmalı ama 4 hafta dedi doktor içim çıktı ağlamaktan. Ben hiç geriden gelip iyiye gideni görmedim
Allah'tan bişey isteseymissiniz verecekmişKızlar aklıma ne geldi. Ben 2devreli bi ortaokulda öğretmenim. Bizim gelecek sene için devrelerimiz simdiden belirleniyor bende seneye öğleci olmak istiyordum. Öğleci devre isteyenler çoğunlukta olduğu için kura çekecez dedi müdürümüz. Tabi bizde ayrı bi stres. Müdürümüz de yıl içinde izne ayrılacakları kolay kolay sabahcı yapmıyor. 7 8ler öğretmen değştirmesin diye.Arkadaşa dedim hamileyiz mi desek dedim. Bunu derken gercekten hamileymişim:)
He bide mm sinide söyledi 2 mm yada 3 mü ne dedi tam anlamadım o kadar önemsemedim yani önemli olan kalp atısı ve cihaz gercekten cok önemli farkediyo baya ölçümleri vsBen sana bişey anlatıyım ayın 5 inde gittim bana doktor 5 haftalık dedi 4 gün sonra içim bi tuhaf oldu başka doktora gittim okumussundur belki oda bana dedi 4+2 gözüküyo halbuki ben 5+3 teydim adete göre ama takılmadım ona önemli olan kalp atısı diye düşünüyorum ve biçok kişi ilk başta ölçümü değişkenlik gösteriyodur bence takılma o kadar
Senin sat 1 mayıstı yanlış hatırlamıyorsam dimi. Farklılıklar olabiliyo haklısın kalbi duymadan bize rahat uyku yokBen sana bişey anlatıyım ayın 5 inde gittim bana doktor 5 haftalık dedi 4 gün sonra içim bi tuhaf oldu başka doktora gittim okumussundur belki oda bana dedi 4+2 gözüküyo halbuki ben 5+3 teydim adete göre ama takılmadım ona önemli olan kalp atısı diye düşünüyorum ve biçok kişi ilk başta ölçümü değişkenlik gösteriyodur bence takılma o kadar
Aynen öyle ne zaman çagırdı bi daha. Bana ilk doktorum boyutunu falanda söylemedi 5 haftalık kese dedi sadece hamileliğin ilk bulgusu kesedir dedi ama hayırlı olsun diyebilmek için 2 hafta sonra kalp atısını duymak lazım dediSenin sat 1 mayıstı yanlış hatırlamıyorsam dimi. Farklılıklar olabiliyo haklısın kalbi duymadan bize rahat uyku yok![]()