2021 Şubat Anneleri

Düşük tehlikem var cnm yürüyüş yapamam da ekmek az yerim acıktım mi sağlıklı beslenirim ins devam ederse gebeliğim bnde dikkat edicem

Abboowww en kilolu ben basliyorun ozaman 66 :işsiz:agustosa kadar 60 olurum diyip diyete girecektim tam :KK53:
Hım sanmam🤭 ben İlkinde 64 hamile kaldım 95le doğuma girdim. Ama 40ncı hafta da bile göbeğin nerde neren hamile diyorlardı. 9 ay hiç kusmadım diyebilirim, başlarda Biraz sarı su geldi sabah. ama yeme konusunda tutana aşk olsun🤭🤭 emzirdiğim için de diyet durumu yok 70le hamiş kaldım. Şimdilik iştahım sessiz sakin Bi yerlerde beni bekliyor😬😬

Yani demek istediğim 1 mayıs adet tarihine göre baktığımızda 5+6 olması gerekiyor ama beklenenden 1 hafta geç yumurtladım. Ultrasonda kese 4 haftalık göründü. Yani bu geriden gelme durumu geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi ? Yoksa gelişmede mi problem var ta baştan
Canım geç döllenme ile alakalı olabilir. ama gelişimi için konusmak için çok erken. Eğer bundan sonra gittiğinde de gelişme olmazsa o zaman gelişim geriliği denilir yani su an 4haftalık göründü gelecek hafta gittiğinde 5haftalıksa sorun olmaz ama gelecek hafta da 4haftadaysa sorun o zaman olur. Ki sorun olmadığını düşünüyorum ben

Canım geç döllenme ile alakalı olabilir. ama gelişimi için konusmak için çok erken. Eğer bundan sonra gittiğinde de gelişme olmazsa o zaman gelişim geriliği denilir yani su an 4haftalık göründü gelecek hafta gittiğinde 5haftalıksa sorun olmaz ama gelecek hafta da 4haftadaysa sorun o zaman olur. Ki sorun olmadığını düşünüyorum ben
İnşallah canım benim ya inşallah 🙏🙏🙏

55 ile başladık bakalım ☺️ kızımda 56 ile başladım 18 kilo almıştım nasıl oldu hiç anlamadım son iki aya kadar 6 kilo ile gidiyordum hastaneye giderken +18 gordum🙊
Benimde tam tersi oldu 60 la hamile kalmıştım toplam 16 kilo aldım. Ama ilk 20. Haftada 10 kilo diğer kalan 20.haftada 6 kilo aldım ağzımı tuttuğum halde gerçi bende kusma olmadı 3 ay bulantı vardı sadece çok uzun bir süre progestan kullandım hamilelik başlarında bence kiloyu o aldırdı bana ama aldığım kiloları hemen verdim şimdi iskelet gibiyim 😁bu hamilelikte de hedefim max 11 bakalım 🙈

60la da ben hamıöe kaldım kızlar🙋‍♀️ dıger ımı cocugumda da 60la hamıle kalmıstım 1 yılda kıloların hepsını veerıyorum bakalm bu nası olcak😊

Merhaba arkadaşlar ben de 1 mayıscıyım😊
Pazartesi günü 5+3 ken ultrasondo keseyi gördüm,boyu 17mmydi.ultrasonda 5+6 olarak göründü. Bu tabi iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum.
Bugün işte şantiye sahasında tam 4 saat sıcakta kesintisiz ayakta kaldım. Ara sıra içime endişe düşmesine rağmen hep iyi enerjiler gönderdim.Hiçbir sıkıntı olmayacak,Allah bize bağışlayacak,her şey güzel olacak diye inandım. Bu süreçte stresi atmak olumlu olmak çok önemli bence.

Benimde tam tersi oldu 60 la hamile kalmıştım toplam 16 kilo aldım. Ama ilk 20. Haftada 10 kilo diğer kalan 20.haftada 6 kilo aldım ağzımı tuttuğum halde gerçi bende kusma olmadı 3 ay bulantı vardı sadece çok uzun bir süre progestan kullandım hamilelik başlarında bence kiloyu o aldırdı bana ama aldığım kiloları hemen verdim şimdi iskelet gibiyim 😁bu hamilelikte de hedefim max 11 bakalım 🙈
Aynen şimdi benim de hedefim az kilo bakalım o dönem son 3 ay yaz tatiline denk gelmişti yatış modundaydim hep bu sefer sürekli calisicam üstelik kızımda var yatmaya imkanım yok almam gibi geliyor ☺️

Benim her cocugumda artı 5kilo kaldı bana. 68ile başladım bunda da hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla doğsun da hepsini toplu veririm inşallah :)

Kızlar aklıma ne geldi. Ben 2devreli bi ortaokulda öğretmenim. Bizim gelecek sene için devrelerimiz simdiden belirleniyor bende seneye öğleci olmak istiyordum. Öğleci devre isteyenler çoğunlukta olduğu için kura çekecez dedi müdürümüz. Tabi bizde ayrı bi stres. Müdürümüz de yıl içinde izne ayrılacakları kolay kolay sabahcı yapmıyor. 7 8ler öğretmen değştirmesin diye.Arkadaşa dedim hamileyiz mi desek dedim. Bunu derken gercekten hamileymişim:)

Yumurtlama tarihime göre doğru, ancak adet tarihime göre 5+6 olmalı ama 4 hafta dedi doktor içim çıktı ağlamaktan. Ben hiç geriden gelip iyiye gideni görmedim
Ben sana bişey anlatıyım ayın 5 inde gittim bana doktor 5 haftalık dedi 4 gün sonra içim bi tuhaf oldu başka doktora gittim okumussundur belki oda bana dedi 4+2 gözüküyo halbuki ben 5+3 teydim adete göre ama takılmadım ona önemli olan kalp atısı diye düşünüyorum ve biçok kişi ilk başta ölçümü değişkenlik gösteriyodur bence takılma o kadar

Kızlar aklıma ne geldi. Ben 2devreli bi ortaokulda öğretmenim. Bizim gelecek sene için devrelerimiz simdiden belirleniyor bende seneye öğleci olmak istiyordum. Öğleci devre isteyenler çoğunlukta olduğu için kura çekecez dedi müdürümüz. Tabi bizde ayrı bi stres. Müdürümüz de yıl içinde izne ayrılacakları kolay kolay sabahcı yapmıyor. 7 8ler öğretmen değştirmesin diye.Arkadaşa dedim hamileyiz mi desek dedim. Bunu derken gercekten hamileymişim:)
Allah'tan bişey isteseymissiniz verecekmiş ☺️

Ben sana bişey anlatıyım ayın 5 inde gittim bana doktor 5 haftalık dedi 4 gün sonra içim bi tuhaf oldu başka doktora gittim okumussundur belki oda bana dedi 4+2 gözüküyo halbuki ben 5+3 teydim adete göre ama takılmadım ona önemli olan kalp atısı diye düşünüyorum ve biçok kişi ilk başta ölçümü değişkenlik gösteriyodur bence takılma o kadar
He bide mm sinide söyledi 2 mm yada 3 mü ne dedi tam anlamadım o kadar önemsemedim yani önemli olan kalp atısı ve cihaz gercekten cok önemli farkediyo baya ölçümleri vs

Senin sat 1 mayıstı yanlış hatırlamıyorsam dimi. Farklılıklar olabiliyo haklısın kalbi duymadan bize rahat uyku yok😔

Senin sat 1 mayıstı yanlış hatırlamıyorsam dimi. Farklılıklar olabiliyo haklısın kalbi duymadan bize rahat uyku yok😔
Aynen öyle ne zaman çagırdı bi daha. Bana ilk doktorum boyutunu falanda söylemedi 5 haftalık kese dedi sadece hamileliğin ilk bulgusu kesedir dedi ama hayırlı olsun diyebilmek için 2 hafta sonra kalp atısını duymak lazım dedi

Back
X