2021 Şubat Anneleri

Kızlar randevu aldım kadın doğum gebelik polikiliniği diye verdi acaba sadece kadın doğumdan mı almam gerekiyordu
Devlet hastanes

İyi mi kötü mü bilemedim 🙄

Bilgisi olan var mı ?

Yani kadın doğum olarak biliyordum ben
Gebe polikliniği diye bir bölümde varmış inşallah yerinden almışımdır randevuyu 😊

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-24-19-56-24-1.webp
    Screenshot_2020-06-24-19-56-24-1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba kızlar
6.haftadan sonra mide bulantısı başladı ve su içemiyorum,sudan tiksindim resmen:(
Zorla soğuk su içmeye çalışıyorum. Var mı böyle durumda olan?
Güya neler neler yiyecektim. Avokado bile almıştım,şu an avokado kelimesi bile bulandırıyor😄
Ne zaman geçer bu sıkıntılı zamanlar😐

Merhaba kızlar
6.haftadan sonra mide bulantısı başladı ve su içemiyorum,sudan tiksindim resmen:(
Güya neler neler yiyecektim. Avokado bile almıştım,şu an avokado kelimesi bile bulandırıyor😄
Benim de sabah bulantılarım başladı :( ama azıcık ekmek yiyince geçiyor

Merhaba kızlar
6.haftadan sonra mide bulantısı başladı ve su içemiyorum,sudan tiksindim resmen:KK43:
Tarihlere bakilir ayniyiz nerdeyse benim gecdi 1 ay surfu suan hic bise yok ve cok agir gecdi benimde ama simdi sadece yemek yemezsem cok deil hafifden vuruyo mide fazla deil 🤗

Merhaba kızlar
6.haftadan sonra mide bulantısı başladı ve su içemiyorum,sudan tiksindim resmen:KK43:
Ben de aynı şekilde 6. Hafta yaşıyorum bulantıyı, sebepsiz yere her şeyden tiksinmeye başladım

Tarihlere bakilir ayniyiz nerdeyse benim gecdi 1 ay surfu suan hic bise yok ve cok agir gecdi benimde ama simdi sadece yemek yemezsem cok deil hafifden vuruyo mide fazla deil 🤗
Senin erken döllenmeydi değil mi canım. Ondan azaldı herhalde.Ne güzel bizim de bi an önce biter inşallah. Şimdi istediğin şeyleri yiyebiliyor musun var mı tiksindiğin bişey

Merhaba kızlar
Ben de normal su içemiyorum biraz maden suyu ekliyorum ve biraz limon sıkıyorum üstünü su ile tamamlayıp o sekilde içiyorum

Eşime avokado al diyordum kaç gündür geçen market market gezmiş bulamamış. Bugün bulmuş 😃 hiç de bilmem ilk defa yicem

[/QUOTE]
herkese merhaba sat 1 mayıstı nasıl olsa adetime 5 gün var dediğim bişey olmaz dediğim kaçamakta hamile kaldım sanırım:) 11 haziranda tamda tanışma yıldönümümüzde silik çizgi ile hamile olduğumu öğrendim ertesi gün testim 217 çıktı bariz geç döllenme, çarşamba günü kese için çağırdı doktor. ilk çocuğumda 18 ay sonunda takiple aşılama yapılacakken hamile olduğumu öğrenmiştim. buda tamamıyla Rabbimin hediyesi oldu :) folik asit ne kullanıyorsunuz ssvd düşünen var mı
Merhaba ssvd ben düşünüyorum ve çok istiyorum. Çünkü iki doğumu da tecrübe ettim nprmal doğum gibisi yok
Canim bende de kan pıhtılaşma var sadece ecopirin kullanıyorum haftaya belki bende iğneye baslayacagim zor oluyor mu benim birde iğne fobim var :KK43:
Selam hangi genlerinizde mutasyon var?
İlk baslarda zorlanirsin cnm ama evlat için anneler herşeye katlanıyor sonra alışıyorsun zaten de iğne piyasada yok drun bişey dedi mi konu ile alakalı
Merhaba hangi genlerinizde mutasyon vR sizin?
H hayatyolcusuyum merhaba sizde sanırım kn sulandırıcı iğnw ve hap kullanıyorsunuz ? Benimse mutasyonlrım var da . Kızımda mutasyonlrı bilmemie tağmen gitmiş olduğum prof ipne hap kullandırmadı ve sağlıklı bi şekilde kızımı dünyaya getirdim. Şimdi başka bi dr a gidiyorum. O iğne w hap kullanmalısın diyor. Rapor çıkRtmK için gittiğim dr gerel yok neden kullancaksın diyor. Kafam karıştı iyice sizilerin mutasyonlarınız neler acaba?

Senin erken döllenmeydi değil mi canım. Ondan azaldı herhalde.Ne güzel bizim de bi an önce biter inşallah. Şimdi istediğin şeyleri yiyebiliyor musun var mı tiksindiğin bişey
Cikolatayi almiyodu midem simdi gayet guzel gidiyo cikolata yemeklerin kokularina az bi hassasiyet basladi ama yiyorum yinede yememzlik yapmiyorum diksindigimde hic bise yok bazilari kendi yapdigi yemegi yoyemezlermis ben tam tersi ellerime saglik cokda guzel olmus diyip tikaniyorum 🤦‍♀️

Back
X