2021 Şubat Anneleri

bir de bişi daha sorucam eşim karnıma kulağını dayayınca bebeğin kalp atışını duyduğunu iddia ediyor benm gibi bu durumu yaşayan var mı inamıyorum da pek
ilk defa duydum, tekme attığında kızım dokundurunca bile bizimki zor hissediyordu. Ben medipol Çamlıcaya gidiyorum normal 1750, sezeryan 4.500 TL. Benim indiririm var bir de mecburi sezeryan olacak. 2.500 de zorunlu sezeryan fiyatı indirimle.

ilk defa duydum, tekme attığında kızım dokundurunca bile bizimki zor hissediyordu. Ben medipol Çamlıcaya gidiyorum normal 1750, sezeryan 4.500 TL. Benim indiririm var bir de mecburi sezeryan olacak. 2.500 de zorunlu sezeryan fiyatı indirimle.

eşim karnımın sesiylemi karıştrıyo anlamadm ama hep sabt ses duyduğunu sölüyo güm güm die acaba beni mi kandırıyo ama çok heycanlanıyo değişik geldi bana da

medipole iyi diyolar ama kararszm ben de nereye gtsem ne yapsam

Brni
eşim karnımın sesiylemi karıştrıyo anlamadm ama hep sabt ses duyduğunu sölüyo güm güm die acaba beni mi kandırıyo ama çok heycanlanıyo değişik geldi bana da

Ben memnunum bana indirimli 75tl muayenesi. Acıbadem de iyi diyorlar, indirimleri olana tabi🙈 öyle bi süreçteyiz ki ihtiyatlı davranmak lazım. Ataşehire de yakın pek hastane bilmiyorum.

Ne sanslisin bacim esin karnini dinliyo ben dunki kazada iceri sokdum doktora ilk ve son girisiydi dahada gelmez benimke doktora cinsiyet orenmeyede ben tek giderim buyuk ihtimalle

sizin bulantnz var mı en ileride sizsinz sanırım
Canm gecen hafta cok fenaydım. Kusmam hıc olöadı 3 dogumumda da sukur ama bnda tıksımtı yemek yeme ıstemem gbı seylerle karsılastık,pazartesı doktorruma gttım serum verdı kendıme geldım daha da bıseyım kalmadı massllh

Brni

Ben memnunum bana indirimli 75tl muayenesi. Acıbadem de iyi diyorlar, indirimleri olana tabi🙈 öyle bi süreçteyiz ki ihtiyatlı davranmak lazım. Ataşehire de yakın pek hastane bilmiyorum.

acıbademe herkes iyi diyo ama çok pahalı özel sağlık sigortam da yok

hisar medipol central a da ii diyolar ama kararszm

Ne sanslisin bacim esin karnini dinliyo ben dunki kazada iceri sokdum doktora ilk ve son girisiydi dahada gelmez benimke doktora cinsiyet orenmeyede ben tek giderim buyuk ihtimalle

neden gelmesnki sensiz gitmem diyin benm eşim haftada 7 gün çalşıyo inanın bi gün bile izni yok ben yine de pazar akşamüstleri onun gelmesni bekliyorm doktora gtmek için ikimzn çocğu ben tekmi gitcem diyorm

Canm gecen hafta cok fenaydım. Kusmam hıc olöadı 3 dogumumda da sukur ama bnda tıksımtı yemek yeme ıstemem gbı seylerle karsılastık,pazartesı doktorruma gttım serum verdı kendıme geldım daha da bıseyım kalmadı massllh

maşallah maşallah inanın ben kusmaktan harap oldum çok kötüyüm gazım da var karnım şiş bişi yemiiyorm ama nasl bu kadar şişim bilemiyorum

maşallah maşallah inanın ben kusmaktan harap oldum çok kötüyüm gazım da var karnım şiş bişi yemiiyorm ama nasl bu kadar şişim bilemiyorum
Şışlık ılk zamanlar hep olur canm, zamanla toparlarsın ıns, her hamılelık farklı oluyo gercekten, sana ıyı gelen mutlaka bısıler vardır onu bulmaya calıs kusmanı bastrnaya calıs, ıns en kısa zamanda gecer

ben de kusmaktan mahfoldum artık
Sürekli kusuosan gün boyu Bi doktora danışıp serum falan alsan toparlar belki seni. Peynir ekmek, kiraz bir de limonlu şeyler bu ara midemi bastıran şeyler. Ben parfüm kokusuna dayanamıyorum. Yogurdu çok severim hazır yogurt bile inek gibi kokuyor yiyemiyorum🤭

Back
X