2021 Şubat Anneleri

Hamd olsun artık bende Bi anne grubuna dahilim 😍 ilk haftam daha, tek isteğim sağlıklı bi gebelik sağlıklı bi evlat Rabbım onu bana bağışlasın tutunur inşallah minnoşum. ❤️ Nasip olursa benimde şubat 2021 olacak 😍😍
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hamd olsun artık bende Bi anne grubuna dahilim 😍 ilk haftam daha, tek isteğim sağlıklı bi gebelik sağlıklı bi evlat Rabbım onu bana bağışlasın tutunur inşallah minnoşum. ❤ Nasip olursa benimde şubat 2021 olacak 😍😍
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) alırız inşallah :) :)

Benimde başım çok dönüyor ve ara ara Bi carpintim oluyor elim ayağım bosaliyor resmen stres yapıyorum galiba

Olabilir canım sakin ol stresten uzak durmamız gerekliymiş
Rabbim ne dilerse o olur
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz büyür ❤❤🍓🍓

Göğüslere giren anii sancılar
Yani mutlu olmuyor değilim ❤

Olabilir canım sakin ol stresten uzak durmamız gerekliymiş
Rabbim ne dilerse o olur
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz büyür ❤❤🍓🍓

Göğüslere giren anii sancılar
Yani mutlu olmuyor değilim ❤
Ben ilk onu Kriz geçiriyorum sandım biliyo musun bıçak saplandı resmen. Dedim ben meftaa 😀

Aşırı derecede halsizim hiç bişey yapasım yok böyle olan varmı
Artık halsizlikten ve sıcaktan midem bulandı 😋

Bu benimm 😄 Öyle bitkinim ki anlatamam. Modum aşırı düşük, resmen keyfim yok. Kolumu kıpırtmak bile mesele sanli 😂 Sabah kalktığımda da midem bulanıyor. Yediğim hiçbir şeyden keyif almıyorum ama bi yandan da acayip acıkıyorum. Fenaayım fenaa

Bu benimm 😄 Öyle bitkinim ki anlatamam. Modum aşırı düşük, resmen keyfim yok. Kolumu kıpırtmak bile mesele sanli 😂 Sabah kalktığımda da midem bulanıyor. Yediğim hiçbir şeyden keyif almıyorum ama bi yandan da acayip acıkıyorum. Fenaayım fenaa

Ohh mis gibi hamilesin 😍😍
Ben çok bekledim o yüzden ne çekersm razıyım 🤗😋

2021 şubat anneleri listesi olsa gerçekten çok iyi olur.inşallah yapan biri olur.nasıl yapıldığını keşke bilsem :KK43: çarşamba gittim tekrar doktora çok şükür herşey yolundaymış.temmuz sonu için 2 li test için çağırdı.inşallah onu da sorunsuz atlatırız..liste yapan olursa bilgilerimi yazıyım.sat 30 nisan,Allah nasip ederse 3. çocuğum olacak.bir kız bir oğlum var 12 ve 8 yaşında .galiba en yaşlınız benim 35 :eek: en korktuğum 3.kez sezeryan olucammm :KK17::KK17::KK17:

Back
X