2021 Şubat Anneleri

Kızlar nacizane tavsiyem kendinizi yormayın ilk 3 ay herkes icin risk hele bide kanamasi olanlar daha once düsugu olanlar.. Bırakın eb pis kalsın allahin izniyle 3 ay bitsin yavas yavas yaparız.. Bu sürede eslerimiz biraz destek olur yemek işi de bi sekilde hallolur..

Doktorunuz 2 hafta da 1 mi çağırdı bana 1 ay sonra gel dedi şimdi stroycan ın okuyunca 1 ay beklememelimiyim diye düşündüm
Ben once özelde bir doktora gittim o bir ay sonra geldi sonra benim ilk cocugumun doktoruna gittim o iki hafta sonra gel dedi ki kızımda da 12. Haftaya kadar iki haftada bir cagirmisti en çok düşük kalp durması vs o süreçte oluyor diye

Benimde şuan peçeteye geliyor. Yarın doktora gidicem banada verir heralde. Teşekkür ederim canım. Yerimden kalkamıyorum korkudan şiddetlenicek diye. Umarım şu zamanları atlatırız
Proluton çok etkili bişey olmaz Allah'ın izniyle..sağlıkla al bebisini 💞

Geçmiş olsun canım, benimde kahverengi akıntıyla başlamıştı kırmızıya döndü acile gittim progestanı fitil olarak verdi kullandım istirahat çok önemli dedi ilaçtan daha etkili ağır iş yapmayın dua edin ilişkiden uzak durun demişti doktor bana
İlişki herkes için mi yasak, kanama falan yoksa da mı

Kızımda 12 haftalıkken kız gibi demişti 16 da net kız dedi 🙂
Ya tabii gibisi başka 12 -13 haftalikken bu tahmin ediilebiliyor gosterebiliyor ama doğruluk orani düşük. Yani zaten %50 ihtimal var. Kiz erkek için ama temmuz başı bizim için daha erken dedim. 9 - 10 haftalık oluyor.

Demi bide böyle tuzluyosun ımmm müthiş bişey bu zamana kadar aklım nerdeymiş diyorum😂
Baska üyelerde hamile onlarında canının çekeceği şeyleri lütfen bu şekilde ballandira ballandira anlatmayalim. Bu yorumda domates ne ki diyeceksiniz bir öncekinde etliekmek balık salata turşusu arkadasla birlikte anlatmissiniz da anlatmissiniz. Gecenin bir yarısı çeker evinde olmaz, alacak durumu bile olmayabilir yeri geliyor insan 1 tl yi arıyor. Başkasının vebalini almayalım. Hem size hem tüm burada yer alan arkadaslara söylüyorum dikkate alınırsa sevinirim.

Baska üyelerde hamile onlarında canının çekeceği şeyleri lütfen bu şekilde ballandira ballandira anlatmayalim. Bu yorumda domates ne ki diyeceksiniz bir öncekinde etliekmek balık salata turşusu arkadasla birlikte anlatmissiniz da anlatmissiniz. Gecenin bir yarısı çeker evinde olmaz, alacak durumu bile olmayabilir yeri geliyor insan 1 tl yi arıyor. Başkasının vebalini almayalım. Hem size hem tüm burada yer alan arkadaslara söylüyorum dikkate alınırsa sevinirim.
Vallahi aynı şeyi ben söyleyecektim arkadaşlar aşerdiğinizşeyleri içinizde tutun sonuçta herkes hamile herkesin canı çekebilir ve bulamayabilir bravo tebrik ediyorum seni arkadaşım bu konuda :KK9:

Hanımlar merhabalar 🤗 sat 17 Mayıs 6 haftalık olduk bugün, 4. Haftada beta 5000 den yüksek çıktı ama 5 haftalikta kese görünmedi, daha da gitmedim doktora yarın gidecem inşallah, beta o kadar yukselmisken kese görünür diye umut etmiştim... Sizler de durum nasıl

Haklısınız düşünemedim sonradan aklıma geldi ama düzeltemedim, dikkat edicem:KK51:

Ay ne güzel canınız bir şeyler çekiyor. Ben çok çok iştahlı bir insandım ama 1 haftadır canım hiçbir şey demek istemiyor. En sevdiğim yemekleri bile mecburum diye yiyorum. Neyse ki kusma yok ama sürekli bi bulantı hali. Umarım geçer bir an önce
Bende sizin gibiyim zar zor yemek yapıp zorla yiyorum acıkıyorum cok cabuk ama genede tabağı görünce zor yiyorum

Back
X