- 18 Kasım 2015
- 13.587
- 17.078
- 298
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben once özelde bir doktora gittim o bir ay sonra geldi sonra benim ilk cocugumun doktoruna gittim o iki hafta sonra gel dedi ki kızımda da 12. Haftaya kadar iki haftada bir cagirmisti en çok düşük kalp durması vs o süreçte oluyor diyeDoktorunuz 2 hafta da 1 mi çağırdı bana 1 ay sonra gel dedi şimdi stroycan ın okuyunca 1 ay beklememelimiyim diye düşündüm
Proluton çok etkili bişey olmaz Allah'ın izniyle..sağlıkla al bebisiniBenimde şuan peçeteye geliyor. Yarın doktora gidicem banada verir heralde. Teşekkür ederim canım. Yerimden kalkamıyorum korkudan şiddetlenicek diye. Umarım şu zamanları atlatırız
Kızımda 12 haftalıkken kız gibi demişti 16 da net kız dediCinsiyet bu kadar çabuk beliriyor mu ki ? 3 buçuk 4 aylii diyor çoğu kişi.
İlişki herkes için mi yasak, kanama falan yoksa da mıGeçmiş olsun canım, benimde kahverengi akıntıyla başlamıştı kırmızıya döndü acile gittim progestanı fitil olarak verdi kullandım istirahat çok önemli dedi ilaçtan daha etkili ağır iş yapmayın dua edin ilişkiden uzak durun demişti doktor bana
benim kanama alani vardi sukur bitti ama 1 ay。daha tedbir amacli kocamla kankayiz dr dediİlişki herkes için mi yasak, kanama falan yoksa da mı
Benim doktor Allaha emanet hiçbişi demiyo biz bu hafta takıldık biraz eşimle İnş bişi olmamıştır. Bundan sonra yapmayımbenim kanama alani vardi sukur bitti ama 1 ay。daha tedbir amacli kocamla kankayiz dr dedi![]()
Düşük riski olan herkese yasak kanamam var diye girme dedi siz yine de doktorunuza sorunİlişki herkes için mi yasak, kanama falan yoksa da mı
Ya tabii gibisi başka 12 -13 haftalikken bu tahmin ediilebiliyor gosterebiliyor ama doğruluk orani düşük. Yani zaten %50 ihtimal var. Kiz erkek için ama temmuz başı bizim için daha erken dedim. 9 - 10 haftalık oluyor.Kızımda 12 haftalıkken kız gibi demişti 16 da net kız dedi![]()
Eşimle bu hafta biraz takıldık mıBenim doktor Allaha emanet hiçbişi demiyo biz bu hafta takıldık biraz eşimle İnş bişi olmamıştır. Bundan sonra yapmayım
Baska üyelerde hamile onlarında canının çekeceği şeyleri lütfen bu şekilde ballandira ballandira anlatmayalim. Bu yorumda domates ne ki diyeceksiniz bir öncekinde etliekmek balık salata turşusu arkadasla birlikte anlatmissiniz da anlatmissiniz. Gecenin bir yarısı çeker evinde olmaz, alacak durumu bile olmayabilir yeri geliyor insan 1 tl yi arıyor. Başkasının vebalini almayalım. Hem size hem tüm burada yer alan arkadaslara söylüyorum dikkate alınırsa sevinirim.Demi bide böyle tuzluyosun ımmm müthiş bişey bu zamana kadar aklım nerdeymiş diyorum![]()
Aynen öyle olmuş. Götürdüm bu hafta biraz kocamıEşimle bu hafta biraz takıldık mınormalde bunu erkekler cok sevmedigi kızlar için ortamda anlatirken soylemez miydi ya
![]()
Vallahi aynı şeyi ben söyleyecektim arkadaşlar aşerdiğinizşeyleri içinizde tutun sonuçta herkes hamile herkesin canı çekebilir ve bulamayabilir bravo tebrik ediyorum seni arkadaşım bu konudaBaska üyelerde hamile onlarında canının çekeceği şeyleri lütfen bu şekilde ballandira ballandira anlatmayalim. Bu yorumda domates ne ki diyeceksiniz bir öncekinde etliekmek balık salata turşusu arkadasla birlikte anlatmissiniz da anlatmissiniz. Gecenin bir yarısı çeker evinde olmaz, alacak durumu bile olmayabilir yeri geliyor insan 1 tl yi arıyor. Başkasının vebalini almayalım. Hem size hem tüm burada yer alan arkadaslara söylüyorum dikkate alınırsa sevinirim.
kanama varmikiBenim doktor Allaha emanet hiçbişi demiyo biz bu hafta takıldık biraz eşimle İnş bişi olmamıştır. Bundan sonra yapmayım
Haklısınız düşünemedim sonradan aklıma geldi ama düzeltemedim, dikkat edicemBaska üyelerde hamile onlarında canının çekeceği şeyleri lütfen bu şekilde ballandira ballandira anlatmayalim. Bu yorumda domates ne ki diyeceksiniz bir öncekinde etliekmek balık salata turşusu arkadasla birlikte anlatmissiniz da anlatmissiniz. Gecenin bir yarısı çeker evinde olmaz, alacak durumu bile olmayabilir yeri geliyor insan 1 tl yi arıyor. Başkasının vebalini almayalım. Hem size hem tüm burada yer alan arkadaslara söylüyorum dikkate alınırsa sevinirim.
Yoo kanama yokkanama varmiki
Kanama düşük riskiniz vs yoksa sıkıntı olmuyo diye biliyorum bunlar varsa doktor zaten söylüyomuş yasak diye ama doktordan doktorada değişir mi bilmem canımİlişki herkes için mi yasak, kanama falan yoksa da mı
Bende sizin gibiyim zar zor yemek yapıp zorla yiyorum acıkıyorum cok cabuk ama genede tabağı görünce zor yiyorumAy ne güzel canınız bir şeyler çekiyor. Ben çok çok iştahlı bir insandım ama 1 haftadır canım hiçbir şey demek istemiyor. En sevdiğim yemekleri bile mecburum diye yiyorum. Neyse ki kusma yok ama sürekli bi bulantı hali. Umarım geçer bir an önce