2021 Şubat Anneleri

Aynen verdiyse vardır bir bildiği 🙏🙏🙏 benim tüp bebek 2 haziranda transfer yapıldı en son adet tarihim 14 Mayısti canım....benim tuplerimde sorum vardı ve ameliyatla alındı Mart ayında sonra işte tüp bebek yaptık yani artık normal yolla çocuk sahibi olamayacağim tek çare tüp bebek ve evet ilk hamilelik ilk bebek benim
Senin tüp bebek mi canim niye kan sulandirici vermedi dr

Adetlerin nasıl oluyordu pihtili mi..valla bn gittim Dr a bacaklarımın ağrısından duramadim demir eksikliği falan zannettim halbuki pihtilasma dan dolayiymis araştırma Hastanesi'nde Kan alıyorlar ordan takip ediyor Dr lar ama her Dr anlamıyor maalesef
Evet benim de pihtili ciğer gibi geliyordu ama polip vardı ondan dendi sonra aldırdım ama yine de pihtili geliyordu eskisi kadar olmasa da ama çoğu kişi pihtili oluyor o pıhtılaşma için bir gösterge mi ki

Ayy çok sağol canımm 😘😘
Bide şey sorucam ben şimdi yumurtlama tarihimi biliyorum 5 hazirandı ona göre daha 25 günlük oluyor aslında

Ama son adetten hesaplandığı için fazla çıkıyor 🤔
Benimde 5+1 de aynı kesem 7.2 mm falandi canım doktor da mm ye göre hesapliyor sağlıkla ilerlesin inşallah

Adetlerin nasıl oluyordu pihtili mi..valla bn gittim Dr a bacaklarımın ağrısından duramadim demir eksikliği falan zannettim halbuki pihtilasma dan dolayiymis araştırma Hastanesi'nde Kan alıyorlar ordan takip ediyor Dr lar ama her Dr anlamıyor maalesef
Şimdi internetten baktım da adetin pihtili olması nedenleri arasında pıhtılaşma yazmiyor

Hiç duymamıştım ismini çok şaşırdım, hemen araştırıcam. Muayene ücreti nedir? Sadece jimerde mi doğum yaptırıyor?
280 lira. Evet bildiğim kadarıyla orda yaptırıyor sadece. Riskli gebelik uzmanı. Bi araştır hakkinda olumsuz yorum yok zaten

Bu lekelenme neden bu kadar uzun sürüyor acaba sabah yoktu akşam üzeri yine başladı tedirgin olmaya başladım düşük mü yapıcam acaba diye 😔😔

Herkese selamlar 😊 ben de 2021 Şubat annesi olucam inşallah 🥰 bugün 5+6 yım. Cuma randevum var doktor keseye bakarız demişti kızımda 6+0 da duymuştuk kalp sesini inşallah bunda da görürüm 🙏🏻

Kizlar bendemi var anormallik yoksa sizinde gobeginiz cikdimi zaten benim gobegim vardi ama bu kadar deildi suan yemek yedim ve sanki 6 aylik gibi ortada normalde bu aylar hic bise belli olmazdi noluyo bana

Kizlar bendemi var anormallik yoksa sizinde gobeginiz cikdimi zaten benim gobegim vardi ama bu kadar deildi suan yemek yedim ve sanki 6 aylik gibi ortada normalde bu aylar hic bise belli olmazdi noluyo bana

Hamileliğin ilk zamanları gaz ve şişkinlik çok oluyor. Ben de öyleyim sabahları normal göbeğim akşamları 6 aylık 🙈

Yok ondan değil canim ya kan verdim çok da iyi çıktı şükür ama ben panik atak hastasıyım sana diyorum ama ben asıl çok her şeyi kafaya takıyorum yok şöyle mi olur böyle mi ne bileyim işte ben de erken doğumdan korkuyorum ya da işte kendimle ilgili yok tansiyon şeker çıkar mı falan diye var da var

Sakin ol cnm ya Rabbim isteyince her sekilde oluyor gerçekten ne desek ne yapsak bos o yuzden hamileliginin tadini cikar sonra insan özlüyor ☺️

Ay ne güzel.ben bir kilo aldım ya daha çok erken almak icin
Ilk zamanlar bende aldim ama midem basladikdan sonra verdim 2 kiloyu hatta bende diyodum bole gidersem ben daha kpilardan sigmam ama evde durmadan tartoya cikip iniyom 🤦‍♀️

Back
X