2021 Şubat Anneleri

İçinin rahat etmesi için doktora git istersen bi kaç gündürse benim göğüslerim şişmişti şişliği geçti yumuşadı ama acıması devam ediyo
1 haftaya randevu bak cebaplariniz için tecekkur ederim kızlar 😊😊

Emin misiniz kaval kemiği aşağısı olduğuna orası zaten çok az ve etsiz bir mesafe anlamadım sanırım ben
Evet bana sağlık ocağında ordan baktı hemşire hafif var ödem dedi 2 gün oluyo ondan eminim ayak bileğinin biraz üstünden ön taraftan

Ya kızlar sürekli soğuk şeyler içmek iyi geliyor mideme. Hazır da içemiyorum evde yapıyorum o da yetişmiyor. Başlıyorum bu defa soğuk su içmeye. Midem sıvı dolu :) cocigim yüzücek bolca :eğlence:
Aynen ben de içim yanıyor sizin de mi öyle dün eşime buzlu dondurma aldırdım normalde hiç yemem o tarz dondurma ama nasıl iyi geldi

Merhaba kızlar 💃 💃💃 bu konuyu geç farkettim galiba bende 2 hafta önce evde teste yaparak öğrendim ve şok geçirdim 4 yıldır ilaç iğne ameliyat aşılama en sonda tüp bebek denemiş birisi olarak Rabbim in şuan mucizesi benimle 🤗🤲❤ 6+1 den selamlar dün kesemizi ve yolksac imizi gördük haftaya da kalp atışı için gideceğim suanlik herşey yolunda önceden gelişmeyen 2 gebeliğim olduğu için sürekli dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah ❤🤲 cümlemize 🤲
Çok sevindim sizin adınıza sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız insallah 😍

Back
X