2021 Şubat Anneleri

Yorumları okudum ama isimleri aklımda tutamadım
Çamlıca erdeme giden tatlı anne bende oraya gitmek istyorum doktor öneriniz varmı acaba ? 😊 bi Ayşe hanımı duydum ama

Bi arkadaş da en zararlı şey telefon demiş çok doğru yaa radyasyon 📵📵
En az şekilde kullanmaya çalışıcam bundan sonra 😣
Bebeklerimiz güzel güzel büyüsünler

ben kendime güvensem doğumdan sonra da emziririm ama kendime güvenemiyorum ikisine de yetemem geceleri bi o kalkar bi o dayanamam . O yüzden bir kaç ay emzirip bıraktırmak istiyorum . Ama 20 haftalıkken sütun değiştiğini bilmiyordum . Çevremden duyuyordum çocuk beğenmedi kendi bıraktı diye demek ondan mis inşallah benim kizim da kendi kendine bırakır
benim kinde kinde öyle bir akinti olması. Inşallah bir şey çıkmaz. Benim ki özellikle uyurken çok istiyor . Deme öyle allah dağına göre kar verir ilk zamanlar zorluk olacak ama sonra si birbiri ne arkadaş olacaktır inşallah. Ben kendi isteğimle hamile kaldığım halde çok ağladım. Ama artık kabullendim
Allah yardımcımız olsun ne diyim. Kolaylaştırsın rabbim ...

Yorumları okudum ama isimleri aklımda tutamadım
Çamlıca erdeme giden tatlı anne bende oraya gitmek istyorum doktor öneriniz varmı acaba ? 😊 bi Ayşe hanımı duydum ama

Ayşe hanim cok yogun oluyor ücreti de digerlerinden farklı ama ben tercij etmiyorum ☺️ ilk dogumumu orda şükran hanimda yapmistim ama ordan ayrilmis Tülay hanim cok iyidir tavsiye ederim bu bebegimi insallah onda dogum yapicam sendemi orda dogum düşünüyorsun? Nerde oturuyosun cnm belki denk gelir bigun randevularimiz ☺️

Midem bulanmıyo dedim dedim 3 gündür başladı çok olmasa da sabahları ve akşam üzeri bulanıyor su içince özellikle 🙄
Salçalı falan yemekler 🤕 hep böyle ferah şeyler yoğurtlu falan yada haşlama patates 😌
Bende aynıyım canım bikacgundur çok kokuya maruz kalırsam çıkarıyorum diğer türlü idare ediyorum şimdilik 😔

Kızlar benimde çok midem bulanıyor sabah sari kustum yarin kontrolümüz var bakalım neler olacak 💕

Kızlar sabahları ben de mahvoluyorum. Resmen akşam yatarken sabahki midemin hali aklıma gelip dertleniyorum. Şimdi çocuklara hazırladım kahvaltı ama koku beni bitirdi. Hiç yiyesim kalmıyor. Yemeyince kasılıyor midem delircem keşke hazır sofraya oturtabilsem belki daha rahat yerdim.

Benim de çok midem bulanıyor ama ne olursa olsun aç bırakmıyorum kendimi direnmem lazım bebegim çok küçük sürekli ilgi istiyor oglumu düşünerek zorla da olsa biseyler yiyorum

Bende bebeğim için mecbur yiyorum 5 kilo verdim ama olsun o iyi ve sağlıklı olsun yeter bana 😊

Ayşe hanim cok yogun oluyor ücreti de digerlerinden farklı ama ben tercij etmiyorum ☺️ ilk dogumumu orda şükran hanimda yapmistim ama ordan ayrilmis Tülay hanim cok iyidir tavsiye ederim bu bebegimi insallah onda dogum yapicam sendemi orda dogum düşünüyorsun? Nerde oturuyosun cnm belki denk gelir bigun randevularimiz ☺️

Evet canım bende orda düşünüyorum doğumu Allah nasip ederse aslında araştırma sürecindeyim ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım tecrübesizim 🙄 senin yorumu görünce sevindim o zaman tülay hanımdan mı alsam bende ücretler ne kadar canım bilgi verebilir misin rica etsem
Bu arada ümraniyede oturuyorum sen nerde oturuyosun 😊

Bende aynıyım canım bikacgundur çok kokuya maruz kalırsam çıkarıyorum diğer türlü idare ediyorum şimdilik 😔

Ah canlarım hepimiz aynı durumdayız demekki
Bende direk bişey yrmeye çalışıyorum biraz gecikince daha kötü oluyorum çünkü
Allah yardımcımız olsun

Ben uzun süredir hamile olmayı bekliyorum bazı zamanlar acaba brnde hamile kalır mıyım midem falan bulanır mı diye hayal kurardım çok şükür 😍😍😍

Ahh bulantılar 🤦🏻‍♀️ İlk gebeliğim daha kötüydü ama bunda acayip halsizim kolum kanadım kalkmıyo hiç. Sabahları sadece peynirli tost yiyebiliyorum, akşamları da makarna filan arada yoğurt

Kızlar sabahları ben de mahvoluyorum. Resmen akşam yatarken sabahki midemin hali aklıma gelip dertleniyorum. Şimdi çocuklara hazırladım kahvaltı ama koku beni bitirdi. Hiç yiyesim kalmıyor. Yemeyince kasılıyor midem delircem keşke hazır sofraya oturtabilsem belki daha rahat yerdim.

Aynı durumdayım ben de yemesem sürekli midem kazınıyor bir şeyler yesem rahatlarım gibi hissediyorum ama canım hiçbir şey istemiyor. Yedigimdeyse midem ve yemek bodrumda yanma hissediyorum. O da çok rahatsız edici. Biran evvel bitse gitse bu haller..

Bende aç olsam da tok olsamda hep bulantı var hasta gibi hissediyorum sürekli. Gece ağzımda demir tadi var sanki . Çok yorgun oluyorum. Ilk hamilelik kral hamilelik mis:)) istediğinde ye uyu dinlen . Ama şimdi migdem bulunsada yatmak istesemde yok kızım ne derse o :))

Merhaba hanımlar,
Persembe günü akıntı içinde kan sızıntısı vardı. Cuma günü ilişki sonrası kanamam oldu. Kanamam başladıktan iki saat sonra doktoruma muayene oldum. Zaten geç gelişen kese, az artan hcg sebebiyle benden çok umudu olmadığını düşündüğüm doktorum artık bir karar vericez dedi. Vaginal ultrasonda kalp atışı duyduk. Embriyo cuma 0,66 cm idi. Embriyo ve kalp var bunu korumamız lazım dedi. Kanamam kesildi. Toplamda 1-2 saat sürdü. Kahverengiye yakın vişne çürüğü lekelenme az az devam ediyor. Kanın nerden geldiğini söylemedi . Bir çok sebebi olabilir diyor. Ama düşük riski var dedi ve progestan verdi. Düşük olacaksa da olacak progestan olacak düşüğü önlemez diyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bazen dehşete kapılıyorum. Benim sevindiren ayrıntı bu ultrason görüntüsü ile haftasını nerdeyse yakalamış olması. Salı kese ve yolku gördüğümüzde 5 hafta küsür görünüyor diyordu cuma embriyo uzunluğu 0,66 cm 6 hafta 4 gün diyor. Doktorum çok olumlu biri değil onu da anlıyorum. Her an her şey olabilir ve müdahale edilemez ama değiştireyim mi bu doktoru bilmiyorum. Daha hamile olduğumu anne babalar hariç kimseye söyleyemiyorum. Nasılsa düşük olacak diye tam olarak sigarayı bırakamıyorum. Kafam çok karışık 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 52E885D0-D021-4611-B892-FAB591392722.webp
    52E885D0-D021-4611-B892-FAB591392722.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba hanımlar,
Persembe günü akıntı içinde kan sızıntısı vardı. Cuma günü ilişki sonrası kanamam oldu. Kanamam başladıktan iki saat sonra doktoruma muayene oldum. Zaten geç gelişen kese, az artan hcg sebebiyle benden çok umudu olmadığını düşündüğüm doktorum artık bir karar vericez dedi. Vaginal ultrasonda kalp atışı duyduk. Embriyo cuma 0,66 cm idi. Embriyo ve kalp var bunu korumamız lazım dedi. Kanamam kesildi. Toplamda 1-2 saat sürdü. Kahverengiye yakın vişne çürüğü lekelenme az az devam ediyor. Kanın nerden geldiğini söylemedi . Bir çok sebebi olabilir diyor. Ama düşük riski var dedi ve progestan verdi. Düşük olacaksa da olacak progestan olacak düşüğü önlemez diyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. Bazen dehşete kapılıyorum. Benim sevindiren ayrıntı bu ultrason görüntüsü ile haftasını nerdeyse yakalamış olması. Salı kese ve yolku gördüğümüzde 5 hafta küsür görünüyor diyordu cuma embriyo uzunluğu 0,66 cm 6 hafta 4 gün diyor. Doktorum çok olumlu biri değil onu da anlıyorum. Her an her şey olabilir ve müdahale edilemez ama değiştireyim mi bu doktoru bilmiyorum. Daha hamile olduğumu anne babalar hariç kimseye söyleyemiyorum. Nasılsa düşük olacak diye tam olarak sigarayı bırakamıyorum. Kafam çok karışık 🤦🏻‍♀️
sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama bi an önce sigarayı bırakmalısın

Merhaba hanımlar,
Doktoruh etkisi olmasıyla içiniz kararmış ama ferahlayın herşey olacağını varır, bende şu an akıntı var arada da kan geliyor ancak doktorum baya baktı 3 tüp sürüntü aldı enfeksiyon rahim ağzınra yer yapmış bundan dolayı dedi ilişki sonrası kanamada yapar dedi tamda benim doktorun dediği ile uyuyor belirtileriniz, doktor enfeksiyon ihtimalini ortadan kaldırdı mı benil tahlilde çıkmadı sürüntü sonucunu bekliyoruz

Back
X