2021 Şubat Anneleri

Ben 2 temmuzda kontrole gittim kalp atışı duyuldu mide bulantısı için ilaç verdi progestan verdi bazı hamilelerde yaşanıyor böyle kanama kırmızı taze kan olmadıkça sıkıntı yok dedi kahverengiydi benim kanamam 11. haftada yeniden görüşelim dedi ilk hamileliğimde böyle olmamıştı kanamanın sebebini bana da söylemedi

Kıxlar bebişinize bir şey aldınız mı?😉
Ben böyle niyetleniyorum sonra çok erken diyip vazgeçiyorum. Alınacak o kadar çok şey var ki bir dee..🙈😇

Ben bugün yine kanama oldugu için yine hastaneye gittim. Kendi doktorum nöbetçiydi. Biraz nemrut ama bilgisi bana güven veriyor. Kalbi kaç atıyor diyorum bunlar internet bilgileri diyor. 140 da atsa 150 de atsa bunun düşükle ilgisi yok diyor. Şimdilik devam edicem. Hastane evime yakın.
Canım kanaman varsa ilişkiye girmemeni tavsiye ederim doktorlar girmeyin diyor

Ben 2 temmuzda kontrole gittim kalp atışı duyuldu mide bulantısı için ilaç verdi progestan verdi bazı hamilelerde yaşanıyor böyle kanama kırmızı taze kan olmadıkça sıkıntı yok dedi kahverengiydi benim kanamam 11. haftada yeniden görüşelim dedi ilk hamileliğimde böyle olmamıştı kanamanın sebebini bana da söylemedi
Kırmızı değilse hiç sıkıntı yapmayın bence. Benim cuma ve bugün kıpkırmızı kanamam geldi ama hala umut var. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Ben böyle niyetleniyorum sonra çok erken diyip vazgeçiyorum. Alınacak o kadar çok şey var ki bir dee..🙈😇
İlk hamileliğimde doktorum bana 7.aya kadar bir şey alma demişti çünkü Allah korusun herşey olabilir üzülmeni istemem demişti 7.aydan sonra zaten doğum olursa yaşar demişti

Kırmızı değilse hiç sıkıntı yapmayın bence. Benim cuma ve bugün kıpkırmızı kanamam geldi ama hala umut var. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Kırmızı da geldi ilk kırmızıyla başladı yattım hep sadece lavaboya kalktım fitil olarak attım progestanı iyiyim inşallah sende iyileşirsin

Hayırlı akşamlar kızlar bisey soracağım bebegin kalp atısonı kaçıncı haftada duydunuz yarın 6+2 olacağım kese görmeye de gitmedim ikisini bir görmek için ama mide bulantısından ölüyorum bebek görünse de bulantı ilacına baslasam bir an önce

Hayırlı akşamlar kızlar bisey soracağım bebegin kalp atısonı kaçıncı haftada duydunuz yarın 6+2 olacağım kese görmeye de gitmedim ikisini bir görmek için ama mide bulantısından ölüyorum bebek görünse de bulantı ilacına baslasam bir an önce
5 hafta 6 günlükken duydum canım :)

6+0 da çok minik kalp atışı duyduk bakalım yarin kontrolümüz var allahım sağlıkla kicagimiza almayı nasip etsin inşallah💕

İlk gebeliğin mi canım :)

Benim ilk gebelikte.. Ben 6-7 aylık oluncaya kadar almayı düşünmüyorum.. Ama reyonlarda görüyorum çok tatlı ve güzeller gerçekten. O minnacık kıyafet ve çoraplara bakmak dai mutlu ediyor insanı :)

Cinsiyetini orenir orenmez almayi dusunuyorum ilk gebelik bide heyecan var suan kizmi alsam erkekmi sasiyorum 🤭

Ben bu civarlar duymusdum kalo atislarini 6 haftalikken mide bulantisinada banada doktorum yazdi bi hab ama her bunye kaldiramaz bunu dedi bende hic icmiyorum korldugumdan bise olur diye

Ben bu civarlar duymusdum kalo atislarini 6 haftalikken mide bulantisinada banada doktorum yazdi bi hab ama her bunye kaldiramaz bunu dedi bende hic icmiyorum korldugumdan bise olur diye
Ben ilk hamileligimde zofer diye bir ilaç içtim ve öyle bir ilaç ki her içen doktoruma dua etti anında 1 gün boyunca bulantıyı kesiyordu

Ben ilk hamileligimde zofer diye bir ilaç içtim ve öyle bir ilaç ki her içen doktoruma dua etti anında 1 gün boyunca bulantıyı kesiyordu
Adini okumadim benimkininde ama dikkat edin dedi bünyeniz kaldirmaya bilir hemen birakin kaldirmazsa bnde korkumdan daha agzima surermiyim onu 😀

Back
X