2021 Şubat Anneleri

Kızım olsaydı Belis koyacaktım. Aşkın ilk meyvesi demekmiş. İlk çocukta güzel olur diye düşünmüştüm. Ama erkek dedi doktor ve eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda. Benim beğendiklerimi yazayım yine de Atlas, Uzay, Ardıç, Toprak, Mete, Tuna, Çınar, Selim, Gökalp bunlar. Hepsi ayrı telden modern de var klasik de 🤷‍♀️🙈
Gökalp 💕 belki fikir olur eski isim ama benim oğlumun adı Muhsin Ertuğrul
 
Ben almazsam eşim alacak zaten 🙃 her gittiğimizde hocam rapor veremez misiniz diyip duruyor? 🤣
Ya 10 gün sonra yine döneceğim yine aynı bir de bir ton iş birikmiş olacak. Ama işyerinde de zor dayanıyoum cidden, istifa etmiyorsam bebeğim için😭
Artık 1 değil iki kişinin hakkını yiyorlar diyip Allah a havale ediyorum kötü insanlaı🤲
Sen napıorsun? Ofistesin değil mi? Ben sahadan kaçıyorum valla eskisi kadar gezmiyorum,geziyormuş gbi yapıyorum 🙃🙈😇

walla ben 2 haftadır alıyorum gayet keyfim yerimde evimde kafamı dnliyorm
işler de birikirse biriksn boşver
 
sizin kamu değilmiydi?
zaten ben doğum sonrası beni çıkarmalarnı istiyorm o yuzden umursamıyorm rahat rahat evimde bebeğime bakarım
Kamu ama khk lı şirket personeliyim memur değilim. Benim şuan eşimde çalışmıyor o yüzden çok dikkat çekmek istemiyorum ofiste vaka çıkana kadar gelirim diyorum zaten idari iznime de 3 hafta kaldı dişimi sıkıcam. Özel sektörde hamilelere idari izin vermemeleri çok saçma olmuş sizde de olsaydı en azından daha idare edilebilir olurdu.
 
Kamu ama khk lı şirket personeliyim memur değilim. Benim şuan eşimde çalışmıyor o yüzden çok dikkat çekmek istemiyorum ofiste vaka çıkana kadar gelirim diyorum zaten idari iznime de 3 hafta kaldı dişimi sıkıcam. Özel sektörde hamilelere idari izin vermemeleri çok saçma olmuş sizde de olsaydı en azından daha idare edilebilir olurdu.

walla keşke verselerdi ama rapor alıyorm artık yapcak bişi yok 40 gün rapor hakkmz var zaten :)
 
Kızlar sizce hangisi:
Eliz, Bade, mavi, Eylül, nehir
Benimde kızım olsaydı ya ayşe meva yada leyla koyucaktım .Şimdi oğlum olucak ilk oğlumun adı ahmet kerem bunda da ali eymen,ali kayra,ali kerim arasında gidip geliyoruz bakalım üçünden brini koyucaz. Ben isim koyarken anlamlı olmasına çok dikkat ediyorum çünkü ahirette çocuğumuzun isminden de sorumlu olucaz hemde koyucağımız isim ömür boyu onun kimliği olucak çok dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum.
 
Back
X