2021 Şubat Anneleri

Kızlar doktordan geliyorum çok moralim bozuk tamı tamına 14 kilo almışım 72 kilo olmuşum doktor da şok oldu. Haftaya şeker yüklemesi yapılacak ona göre diyet yazarım dedi. Şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyor mu, özelde mi yaptırsam pahalı Bi işlem mi bilen var mı
Sağlık ocağı burda yapmıyor. Özelde 30 TL gibi bir fiyatı vardı sanırım. Biraz çok almissiniz şeker mi var acaba. Yemeniz nasıl yani çok mu tatlı hamur işi yiyorsunuz malum hareketlerimizde kısıtlı hemen kiloya dönüyor

Kızlar doktordan geliyorum çok moralim bozuk tamı tamına 14 kilo almışım 72 kilo olmuşum doktor da şok oldu. Haftaya şeker yüklemesi yapılacak ona göre diyet yazarım dedi. Şeker yüklemesini sağlık ocağı yapıyor mu, özelde mi yaptırsam pahalı Bi işlem mi bilen var mı
50-60 TL duymuştum yalan olmasın ama gittiğiniz hastaneyi arayıp telefondanda fiyat alabilirsiniz

Yıkamasak bişi olur mu ya, çok kıyafet var bide ütü ister onla nasıl başedicem. Yıkamayan var mı hanımlar 😁
Yıkamadan olmaz canım onun daha cildi çok hassas olur reyonlarda kıyafetler tozlanır başkalarının eli değer. Bide virüs var ne alırsan hepsini yıka bence. Ben oğlumun kıyafetlerini hala ütülüyorum.

Sağlık ocağı burda yapmıyor. Özelde 30 TL gibi bir fiyatı vardı sanırım. Biraz çok almissiniz şeker mi var acaba. Yemeniz nasıl yani çok mu tatlı hamur işi yiyorsunuz malum hareketlerimizde kısıtlı hemen kiloya dönüyor
Doktorda şekerden şüphelendi, suyumda fazlaymış. Ben sigarayı bırakınca ilk 3 ay 8 kilo aldım hiç mide bulantım da olmadı habire yedim bu hale geldim :(

Yıkamadan olmaz canım onun daha cildi çok hassas olur reyonlarda kıyafetler tozlanır başkalarının eli değer. Bide virüs var ne alırsan hepsini yıka bence. Ben oğlumun kıyafetlerini hala ütülüyorum.
Yıkıcaz artık mecbur, burda duymasam aklıma gelmezdi ama yalan yok ben yeni aldığım şeyleri hiç yıkamadan giyerim pasaklıyım galiba

Yıkamasak bişi olur mu ya, çok kıyafet var bide ütü ister onla nasıl başedicem. Yıkamayan var mı hanımlar 😁
Neler aldınız kızlar bebislere ben de bakıyorum biseyler de uygun güzel pamuklu ürünler görürseniz bize de soyleyin..kotondan falan tulum alan var mı malları nasıl kızlar pamuklu mu

Neler aldınız kızlar bebislere ben de bakıyorum biseyler de uygun güzel pamuklu ürünler görürseniz bize de soyleyin..kotondan falan tulum alan var mı malları nasıl kızlar pamuklu mu
Ebebek tekstil de indirim vardı ben 1 yaşına kadar tüm kıyafet tulum elbise aldım, lcw den de aldım biraz da trendyoldan aşırı kıyafet var evde minik minik nasıl yıkayıp ütülicem çok mutsuzum :((

Yıkıcaz artık mecbur, burda duymasam aklıma gelmezdi ama yalan yok ben yeni aldığım şeyleri hiç yıkamadan giyerim pasaklıyım galiba
Bende virüsten önce kendim için bazen yıkamadan giyerdim de şimdi herşeyi yıkıyorum artık tik oldu elimi degsem bile hemen elimi yıkıyorum valla safiye gibi olucam 😥
Ebebek tekstil de indirim vardı ben 1 yaşına kadar tüm kıyafet tulum elbise aldım, lcw den de aldım biraz da trendyoldan aşırı kıyafet var evde minik minik nasıl yıkayıp ütülicem çok mutsuzum :KK43:(
O kadar zevkli ve kolay oluyor ki onların kıyafetlerini ütülemek pis gibi de kokuyolar bide 🤗

Doktorda şekerden şüphelendi, suyumda fazlaymış. Ben sigarayı bırakınca ilk 3 ay 8 kilo aldım hiç mide bulantım da olmadı habire yedim bu hale geldim :KK43:
Kuzum ben de ilkinde sen gibiydim sigarayı bıraktım haftada iki kilo koyuyordm üzerime, 30 kilo aldım. Yapılı biriyim ama bünyeme göre zayıftım hani 60da olsam kilo al diyordu gören... Bünyesine göre zayıf olan fazla kilo alıyor bir de sigara faktörü yedim de yedim... Aynen şekerden süphelendi bir şey çıkmadı yüklemeden. Hiç moralini bozup ehvam yapma... Vaktin çok kıyafetleri yıka ütüle😅😅

kızlar selam. gebelik döneminde diş tedavisi yaptıran var mı? dişim ufak sinyaller vermeye başladı. 22+3 deyim. kritik süreç var mı acaba ?
İlk hamileliğimde doktora gitmiştim macununu fircani değiştir daha düzenli fırçala 10 gün içinde geçer demişti

Kuzum ben de ilkinde sen gibiydim sigarayı bıraktım haftada iki kilo koyuyordm üzerime, 30 kilo aldım. Yapılı biriyim ama bünyeme göre zayıftım hani 60da olsam kilo al diyordu gören... Bünyesine göre zayıf olan fazla kilo alıyor bir de sigara faktörü yedim de yedim... Aynen şekerden süphelendi bir şey çıkmadı yüklemeden. Hiç moralini bozup ehvam yapma... Vaktin çok kıyafetleri yıka ütüle😅😅
Hayatta meyve yemeyen ben Bi oturuşta o yarım kilo mandalina ve nar yiyorum, sürekli tatlı istiyo canım tatlı yiyince tuzlu, tuzlu yiyince tatlı böyle bir döngüde yaşıyorum 😂😂 sen kiloları verebildin mi doğumdan sonra? Doktor da dikkat etmezsen 90 ırahat görürsün amacımız 80 dedi. Ütü müüüü 😭😭😭 ben hiç ütü yapmam el ütüsüyle idare ettim bu yaşıma kadar 😂😂😂😂

Kızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ben gece gündüz deli gibi su içiyorum boğazım çok kuruyor 2. Hamileligim ilkinde böyle olmamıştı ve normalden fazla kilo alıyorum haftaya perşembe 25+6 oluyorum ve şeker yüklemesi yaptiracam çıkacak bir şey gibime geliyorum tedirginim açıkçası sizler nasılsınız çok su içiyor musunuz

telsiz benm 2+1 evm için gerksz ama 2 park beşik 2 reflü yatapı da bana ilgnç geldi herhalde birini annene kayınvalnde bırakcaksn die düşünüyorm. (özel bi sebebi yoksa)

yenidoğan ıslak mendilburun aspiratörü
burun damlasıpişik kremi
bebek bakım seti şamp losyonnem makinesi
ateş ölçerbebek bakım sırt çantası
bebek beziküvet
bebek pamuğusüt pompası
bebek yağıgöğüs kalkanı
pişik kremisilverette gümüş göğüs kapağı
bebk deterjanıgöğüs ucu kremi
ağız bezi 20 adetlohusa pijama
emzik 3 adetemzirme sütyeni
biberon 4 5 adetdoğum sonrası pedi
biberon ısıtıcı mamajokorse
2 adet pamuklu battaniyealt üst takımlar
2 adet yün battaniye10lu hastane çıkışı
2 adet penye battaniyenevresim takımı
5 adet müslin örtüavize
emzirme önlüğüemziklik
çorapmama sandalye
beredoğum
alt açmabebek arabası
yatakhalı
bebek çikolatasıdolap
hastane süsübeşik
uyku seti
Reflu yatağı önemli süt gaz yapan mideyi hareketlendiren bir besin emzirip gazını çıkarıp yatirsak bile bazen kusma olabiliyor o yüzden başı biraz yüksekte tutuyor Reflu yatağı

Kızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ben gece gündüz deli gibi su içiyorum boğazım çok kuruyor 2. Hamileligim ilkinde böyle olmamıştı ve normalden fazla kilo alıyorum haftaya perşembe 25+6 oluyorum ve şeker yüklemesi yaptiracam çıkacak bir şey gibime geliyorum tedirginim açıkçası sizler nasılsınız çok su içiyor musunuz
Çıkarsa ilacı falan vardır heralde, benim de suyum fazla ve fazla kilo aldım doktor şeker olabilir dedi haftaya yaptırcam ama endişelenecek bir sey yok bence kontrol altına alırlar heralde

Risk grubunda olduğumuz için sağlık bakanlığı öneriyor canım o yüzden sordum zaten corona virüsten korunmak için değil allah korusun ikisine birden yakalanmamak için yaptırın diyorlar en azından grip ve zatürre olma riskini azaltmak için. Çoğunluk yaptirmamaktan yana ama sizlerin doktorları ne dedi belki kafama yatan bişey olur diye soriyim istedim.

Orası öyle onu da çok duydum aşıdan sonra hep bi hastalık hali oluyormuş tam koruyuculuğu da yokmuş ama şu sıra baya gündem acaba yaptırmayarak risk mi alıyorum diye düşündüm. Amin inşallah rabbim karşılaştırmasın bi an önce bitsin şu virüs 🙏
Ben iki doktoruma da sordum yaptırma dedi

Ebebek tekstil de indirim vardı ben 1 yaşına kadar tüm kıyafet tulum elbise aldım, lcw den de aldım biraz da trendyoldan aşırı kıyafet var evde minik minik nasıl yıkayıp ütülicem çok mutsuzum :KK43:(
Anlatayım canim önce renkli ve beyazlar diye ayır sonra kısa devrede yıka😊sonra as kuruşun sonra yere otur uyu masasini da önüne koy hızlı hızlı ilk giydirceklerini utule diğerlerine gerek yok bence

Back
X