2021 Şubat Anneleri

1.5 sene önce sezaryan doğum yaptım bana koydular hatta gelip ara ara karnıma bastırdılar.

Hastaneden hastahaneye degisiyo sanırım canim bastirinca canin aciyomu peki en cok korktuğum o bastirma olayi bir kac kişiden duymuştum bastirildigini oglumda dogum.yaptigim hastahane kum torbasida koymadi bastirmadida o yüzden soruyorum cnm kum torbasu fayda ediyor diye duymustum ama cogu yerde.

Bastirdi hemsireler evet bende de kum torbasi koyunca rahatlatiyor mu neden acaba bazilarina koyuluyor yada bazi hastaneler tercih etmiyor oyleyse🤔

Hastaneden hastahaneye degisiyo sanırım canim bastirinca canin aciyomu peki en cok korktuğum o bastirma olayi bir kac kişiden duymuştum bastirildigini oglumda dogum.yaptigim hastahane kum torbasida koymadi bastirmadida o yüzden soruyorum cnm kum torbasu fayda ediyor diye duymustum ama cogu yerde.
Kum torbası fayda ediyor baya da rahatlatıyor arada hemşire de gelip bastırmıştı öyle çok acı hissetmemiştim sadece biraz endişe olmuştu . Demekki uygulama dediğiniz gibi hastaneden hastaneye değişiyor bana ikisini de yapmışlardı sağolsunlar hemsireler baya ilgiliydi.

8 gün öncesinde kafasını kanala dayamış olan oğlumun bugün makat gelişe döndüğünü öğrendim hafta içi hissetmiştim değişik hareketler yaptı kesin pozisyon değiştirdi demiştim eşime🙂 vajinada baskı azalmıştı, doktor tekrar bi yaramazlık yapıp döner dedi, 2314 gram olmuş 🙂

8 gün öncesinde kafasını kanala dayamış olan oğlumun bugün makat gelişe döndüğünü öğrendim hafta içi hissetmiştim değişik hareketler yaptı kesin pozisyon değiştirdi demiştim eşime🙂 vajinada baskı azalmıştı, doktor tekrar bi yaramazlık yapıp döner dedi, 2314 gram olmuş 🙂
Benim minnak muayene sırasında dönüyordu 🤣 Doğuma kadar 40 kere dönerler 😬

Içinde kalan kanların çıkmasını sağlıyor canım rahmi rahatlatıyor.

Hiç bilmiyorum ne söylesem yalan olur ben sezaryan oldum bana yaptılar. Normal doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir.
Kanaman olmadı mı hemen? Benim hastanede de yapılmadı böyle Bi şi. Değişik bi uygulama, sen dedin de baktım nete daha ne değişik şeyler var mideye yumruk da atılıyormuş, falan pis kan çıksın diye😵

Canim ben 32 de ilacı bıraktım gün aşırı iğne yaptım doğum yaptığım gün de vurunmustum doğum olacağını bilmedigim için yani son güne kadar igneyle devam ettim doğumdan sonra iğneyi de hemen kesti doktorum :)
Bı sıkıntı olmadı dimi canim kanaman falan nasıldı

Döner annesi döner, daha çok var😅 maşallah ona.

Her çocuk bir mi kimine 6 bez yeter kimine 15 az gelir🤣 benim Kız mokenyumu eve saklamıştı ama riske atmam yani, unutamadığım bi an 🤣7. bezde temiz temiz bağlamıştım altını😅 cildi çok hassastı bu da öyle olursa diye bezi bile paketten çıkarmadım attım çantaya poşetleyip. kullanılmayan gelir eve...
Yani bir de bunları yerleştirmesi var eve gelince..isteyen istediği kadar koysun en iyisi

Kanaman olmadı mı hemen? Benim hastanede de yapılmadı böyle Bi şi. Değişik bi uygulama, sen dedin de baktım nete daha ne değişik şeyler var mideye yumruk da atılıyormuş, falan pis kan çıksın diye😵
Oldu ama karnimda kum torbası da vardı hemşire de geldi bastırdı. Hatta çok kanamam oldu lohusalıkta da . İkisi de acı vermeyen şeyler olduğu için çok sorun etmemiştim. Zaten ilk gün yaptılar 2.gun yoktu diye hatırlıyorum. Mideye yumruk u da ilk defa duydum ne fenaymış 😣

Banada yapmamışlardı sadece bi kere masaj yaptıklarını hatırlıyorum ilk doğumum medipolde olmuştu

Banada kum torbası koyuldu hatta amleyttan sonra cok kanamam oldu , ki olmasıda iyi pis kanı atıyorsunuz işte. SeZeryan olmama rağmen öle göbekli bir bayan olmadımda hic. Ama o kum torbası bende ağrı yapmıştı başta hissetmemiştim sonra hissettim malesef.

Makat geliş olursa ssvd olmaz sanırım inşallah döner hayırlısı olsun

Olumlama yapıyoruz sonuna kadar:) şayet dönmezse evime yakın bi yerde sezeryan olayım isterim
Sen istemekten vazgeçme annesi:) daha 33tesin çok var... İş nasıl gidiyor bu arada hafifledi mi yükün

Back
X