2021 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar benim paşa 3 kg olmuş. Rahim duvarı incelmiş daha sık kontrole gelicem 3ün altına inerse daha erken olabilir sezeryan dedi. bi de ağrım çok olduğu için 39dan önce alabilirim, ben hazırım diyor annesi dedi😅şimdi 40 dklık bi nstye giricem, duruma göre serum alıcam erken olduğu için😅

Ooo kilosu harikaymis masallah icerde iyi bakıyor kendisine 😅😂 valla senin adina sevindim zaten 39 dan önce alinsin istiyodun 38 de 3500-3700 olur seninki ☺️. Hayirla gelsin inşallah simdilik erken tabi biraz daha dursun. Sancin vs varmı peki?

Günaydın kızlar benim paşa 3 kg olmuş. Rahim duvarı incelmiş daha sık kontrole gelicem 3ün altına inerse daha erken olabilir sezeryan dedi. bi de ağrım çok olduğu için 39dan önce alabilirim, ben hazırım diyor annesi dedi😅şimdi 40 dklık bi nstye giricem, duruma göre serum alıcam erken olduğu için😅

Yeni yil dogum fiyatlarini sordunmu bu arada simdi aklima geldi 😂 hemen degisiklik yapmışlar mi acaba? Yarin gidicem bende unutmazsam sorucam inşallah ☺️

Yaaa demek neymiş kız-erkek farketmiyor ...hazır olan tikirdatiyor kapıyı 💞💞💞 yavrum benim az şöyle 3.700 qolsa mı yerim onu ya ne heyecan yaptım 💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞
O erkekti dimi diyince 39 dedi yine😅ama 3.14 rahim duvarını görünce daha sk gel incelemeye başladı
Ooo maşallah erkenci olacak seninki galiba maşallah 😍 İyi kilo almış annesi 39a kadar daha da alır tosuncuk olarak gelir inşallah 🙈
Evet ben de şaşırdım 3 haftada 1 kilo dedim haftada artık 200 300 alıyorlar dedi. Kız da tombik benim, bunun yanaklar da maşallah🤣 3500 doğar en az. Nstde sancım çıkmadı şükür şimdilik.

Yeni yil dogum fiyatlarini sordunmu bu arada simdi aklima geldi 😂 hemen degisiklik yapmışlar mi acaba? Yarin gidicem bende unutmazsam sorucam inşallah ☺️
Doğum fiyatı sormadım çıktık ama muayene 175 oldu. Kesin o da artmıştır. Testim pozitif olursa yaklaşımımınız nasıl olucak dedim. Dogum yaptırıyoruz ama covid servisine alınırsınız dedi.

Sağol canım gerçekten de öyle aramadigimiz yer kalmadı ama hiçbir sonuç alamadık alamıcaz gibi de.
Bu kızlar çok fena gorumcemin kızını öyle görünce oğlumda birakmazsa diye korkmuştum çok şükür hiç aramadi 😂

Şimdi bide sendromlu yaşları ya ters tepebilir tepki verme belki öyle de düzelir
.daha yatakları ayirmadiniz dimi sizde ? İnşallah şimdi bebeklerde gelince napıcaklar acaba çok merak ediyorum benimki babasını kıskanır benimle hiç işi yok 😂

Amin sağol canım yok peşine dusucez bişey çıkmazsa da taşınırım artık

Benimde her zaman değil ara ara olup arada olmuyor bu zamanda doktorada gidemiyorum dediğin gibi kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Yoksa aklıma neler geliyor 😣 Allahım şifa versin canım kötüyü düşünmeyelim hamilelikten sonra inşallah normale döner dua bu hastalıkların en büyük ilaci ❤ sezaryan mı olmuştun ilkinde ? Bende bu yüzden spinal e cesaret edemiyorum kaygılanırım.
Sezeryan olmdum spinal. En kısa süren dogum şekli aslında girdigin gibi neoldgunu anlamadan olup bitiyor .bir iki dua edene kadar işlem bitiyor. Bu ikinci yine spinal olurum, genel anestezi bi aksilik olmazsa inşşalah düşünmüyorum hiç.

Yok dayanamıyorum artık, 4ten beri uyanığım. sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor, kuyruk sokumum ağrıyor. Sola yatınca kalçam omzum sağa yatınca belim zonkluyor. Çatı ağrım aylardır var zaten. Magnezyum rağmen mi ağrın var dedi evet dayanamıyorum artık dedim. 37 ile uyumlu şimdilik ii..
Nste şansıma çok yogun iki kişiydik ayıran perde bizi🤣yan tarafa 3.geldi.. 4.bekliyor dışarıda ve 40 dk burdayım pofff... Bi de hemşire 3 kişiyiz.
Benimde öyle gece uyuyamadım ağrıdan ağlicaktim nerdeyse artık çok zorlaniyorum. Magnezyum kasilmaya iyi geliyor ama ağrılar tam gaz oturduğum yerler ağlıyor valla 😂
Aa çok şaşırdım ilk hamilelikte 26.haftadan itibaren hep nst oldum hep tek girmiştim şimdi herhalde odayı değiştirdiler . Benide cumartesi kesin sokar 😂😣

S SkyAsteR benim iki arkadaşta 36 da yaptı biri 3.5, biri 3.8 doğum yaptı çünkü vücut tasiyamadi artık 🤗

Ne dedi şimdi ne zaman gideceksin bakalım? Senin 32 de kaç kiloydu paşa bey?

Ayyyyy senin yerine heyecan yaptım 😩

O erkekti dimi diyince 39 dedi yine😅ama 3.14 rahim duvarını görünce daha sk gel incelemeye başladı

Evet ben de şaşırdım 3 haftada 1 kilo dedim haftada artık 200 300 alıyorlar dedi. Kız da tombik benim, bunun yanaklar da maşallah🤣 3500 doğar en az. Nstde sancım çıkmadı şükür şimdilik.
Erkek bebek daha mi geç doğuyormuş? ben de 38+5 gibi iken sezaryen olacağım inşallah daha erken doğmasın istiyorum da...bu arada benim kontrolüm de yarın inşallah herşey yolundadır

Doğum fiyatı sormadım çıktık ama muayene 175 oldu. Kesin o da artmıştır. Testim pozitif olursa yaklaşımımınız nasıl olucak dedim. Dogum yaptırıyoruz ama covid servisine alınırsınız dedi.
Ne kadar çok zam gelmiş ya bize ocağın 20 si gibi zam olur demişlerdi hemen yapmışlar demekki doguma da gelmistir enaz 3000 olmuştur
Sezeryan olmdum spinal. En kısa süren dogum şekli aslında girdigin gibi neoldgunu anlamadan olup bitiyor .bir iki dua edene kadar işlem bitiyor. Bu ikinci yine spinal olurum, genel anestezi bi aksilik olmazsa inşşalah düşünmüyorum hiç.
Ben ilkinde genel oldum uyanık olup işlemleri bilmek korkutuyor beni cesaret edemiyorum kanamam olursa ben duyarsam onları fena olurum.

Canim.masallah annesi guzel.bakmssn oglusuna benmki gecen hafta 2200du zayif bayagi

Nstye dogumhane katindami girdin

Bu arada ben dogum fiyatlarni sordm

Normal 3000 sezeryan ilki 3500 ikinci 370pdu sannrm

Canim.masallah annesi guzel.bakmssn oglusuna benmki gecen hafta 2200du zayif bayagi

Yanlışınız olmasın ben 4 hafta önce sorduğumda 2.sezaryan 2700 diye hatırlıyorum birden 1000 tl zam olmamıştır herhalde.

Ooo maşallah erkenci olacak seninki galiba maşallah 😍 İyi kilo almış annesi 39a kadar daha da alır tosuncuk olarak gelir inşallah 🙈
4 doğar mı bilmem kızı da 4 üstü bekliyorduk 3500 civarıydı son haftalarda azalmıştı kilo alımı. Ama potansiyel yüksek🤣 benimkiler esas doğduktan sonra şok ediyor ayda 1600 aldı 3 ay boyunca. 11 aylıkken 12 kilo olmuştu😅😅 bir de yer daraldıkça ölçüm 500 eksik ya da fazla olabiliyor... 38i beklesin yine de öncesinde gelmesin inşallah. Haftaya kontrole gidicem tekrar.

Yok canım giriş katta küçük bi odaydı. Yılbaşından önce mecburi 2. Sezeryan 2700dü muayene ücreti deki artışa bakarsak en az 3bin vardır yeni fiyat. Drun ilk hastasıydm kaç para oldu muayene dedi. 175 sağlam zam gelmiş dedim. Medicana açıldı hemşirelere iş teklif ediyorlar, almaya çalışıyorlar dedi. Keşke muayeneye yapmasalarmış, neye indirim yaptırabiliyorsanız yaptırın dedi. 🤣Ben eşimle o yüzden gidiyorum indirim var ona sağlık sektöründe diye.

Bu arada kilo olayına hiç kafayı takma. Daha kuvettli bence zayıf bebişler, ki seninki de hiç merak etme 2750nin altında doğmaz... Benimki yapımla alakalı anne iri, baba iri... Ben 6.5 kilo doğmuşum, kemik yapısı anneye benziyor bebeklerin.

Maşallah zam yapmamislar resmen bize kiymislar 😅😂 Allahtan son haftalarimiz.

Yenimi sordun canim resmen ustlerine 1000₺ koymuslar cok fazla ya bir anda o kadar artmasi 🙄

4 doğar mı bilmem kızı da 4 üstü bekliyorduk 3500 civarıydı son haftalarda azalmıştı kilo alımı. Ama potansiyel yüksek🤣 benimkiler esas doğduktan sonra şok ediyor ayda 1600 aldı 3 ay boyunca. 11 aylıkken 12 kilo olmuştu😅😅 bir de yer daraldıkça ölçüm 500 eksik ya da fazla olabiliyor... 38i beklesin yine de öncesinde gelmesin inşallah. Haftaya kontrole gidicem tekrar.

Yok canım giriş katta küçük bi odaydı. Yılbaşından önce mecburi 2. Sezeryan 2700dü muayene ücreti deki artışa bakarsak en az 3bin vardır yeni fiyat. Drun ilk hastasıydm kaç para oldu muayene dedi. 175 sağlam zam gelmiş dedim. Medicana açıldı hemşirelere iş teklif ediyorlar, almaya çalışıyorlar dedi. Keşke muayeneye yapmasalarmış, neye indirim yaptırabiliyorsanız yaptırın dedi. 🤣Ben eşimle o yüzden gidiyorum indirim var ona sağlık sektöründe diye.

Bu arada kilo olayına hiç kafayı takma. Daha kuvettli bence zayıf bebişler, ki seninki de hiç merak etme 2750nin altında doğmaz... Benimki yapımla alakalı anne iri, baba iri... Ben 6.5 kilo doğmuşum, kemik yapısı anneye benziyor bebeklerin.
Ben kilo olayina biraz uzuluyorum acikcasi ben de iriyim ama yapi demekki bi de cok beslenememstm
Beni de hep o nst odasna aliyolardi
Gecen dogumhaneye aldilar ondan sordum
Ewet senn saglk calisani die indrmn var
Ben muayneyi gectm dogum.o kdar artmasaydi keskr

Erkek bebek daha mi geç doğuyormuş? ben de 38+5 gibi iken sezaryen olacağım inşallah daha erken doğmasın istiyorum da...bu arada benim kontrolüm de yarın inşallah herşey yolundadır
dr erkek bebek kıza göre yavaş kiio alıyor, bi sıkıntı olmazsa 39 görelim, 3500 doğsun en az demişti 32de gittiğimde. o zaman 2000 grdı. muayene etmeden 39u bekleriz dedi, aşağıya doğru çok kafa atıyor bu ara dedim. 4ün üstündeydi kalınlık. 3.14 e inmiş baskıdan, 3ün altına inerse daha erken alabilirim sezeryana dedi, daha sık gel kontrole dedi.

Back
X