2021 Şubat Anneleri

Ben suan en cok bebegin altini temizlemek icin kotona ihtiyac duyuyorum diyer yandan,hastanede ne kadar kalcagin belli deilse eyer cocuga ne kadar elbise alirsan okadar iyi cunku geri cikiyo cocuk,deyisirken bi bakmissin isemis,en onemlisi bez deyisirken bile yapiyolar bebekler veyada deyistin bezi bantladin tmm bitti dedin bi bakdin bidaha yapmis.
Birde eyer emzircekseniz même uclariniza krem alin ben almadim ama hastaneden verdiler cok aci veriyo kanama oluyo.
Sutunuzden bir damla akitip ucuna surun dediler bana iyi geliyomus oyle onu deniyorum kremde verdiler birde onu surucem.
Kuvvetli emiyor herhalde minnoş, bol çiş yapması da iyi doyuyor demek ki. Aman kremini eksik etme. Senin çamaşır suyu bulaşmış thisört muhabbetine koptum bu arada🤣
Bahar bişi sorucam senin önden gidiyordu Di mi gebelik haftan?

Kuvvetli emiyor herhalde minnoş, bol çiş yapması da iyi doyuyor demek ki. Aman kremini eksik etme. Senin çamaşır suyu bulaşmış thisört muhabbetine koptum bu arada🤣
Bahar bişi sorucam senin önden gidiyordu Di mi gebelik haftan?
Ilk baslarda oyleydi ama sonrasinda aylarimdaydim normaldim yani.
😂😂 bide ona dollar edin yatip kalkdiginiz seylere birden oluyomus,birde vajinal bolgenin temizligi son ayima girdim biraz daha beklimde doguma yakin temizlik yapim birdaha cikmasin demeyin oylede col kotu yakalanirsiniz 😂😂
Kuvetli biberon veriyorum sutum daha gelmedi her biberondan once memeleri bi cekiyo sonra biberon veriyorum dun dogdu zaten 2 sefer 30gram icidigi oldu gerileri 10gr veya 15gr iciyo

Evet bizde de sağlık hizmeti çok aşırıya kaçmış durumda, ama faydasını pandemide gördük. Diğer ülkeler yaşlı hastaları ölüme terkederken bizdeki hastaneler yine herkesi tedavi etti. Yoğun bakım ünitelerimiz ve hastanelerimiz çok iyi. Ben eğitim sisteminin hep özel okula dönmesinden ve özel hastanelerin pahalı olmasindan şikayetçiyim. Maaşımızı resmen özel okula yatırıyoruz. Başka çare de yok işten çıkış saatlerimiz mecburi kılıyor özel okula göndermeyi.

İnan sadece işten çıkış saatide degil paran varsa adam gibi ilgi görüyorsun ama devletin imkanlarından faydalanmak istiyosan mutlaka sirf para almak icin calisan insanlarla karsilasiyorsun aslında mesleginde cok sikayet alan insanlari gönderip yerine yeni birilerini eklemeleri gerekiyor nasilsa yerim saglam diye cogu doktor öğretmen karsisindakine hayvan gibi davraniyor. kuzenimin online egitiminde gördük yani egolu birinin cocuklara ne faydasi olur şikayet etsen kimi kime sikayet ediyosun ozel okulda hersey hizli ilerlerken devlet okulunda 1 konu 1 ay sürüyor müfredatta oyle diye düzeltilmeli ama suan daha kötü durumda egitim sistemi bakalim.ne olucak

😂😂 bide ona dollar edin yatip kalkdiginiz seylere birden oluyomus,birde vajinal bolgenin temizligi son ayima girdim biraz daha beklimde doguma yakin temizlik yapim birdaha cikmasin demeyin oylede col kotu yakalanirsiniz 😂😂
Kuvetli biberon veriyorum sutum daha gelmedi her biberondan once memeleri bi cekiyo sonra biberon veriyorum dun dogdu zaten 2 sefer 30gram icidigi oldu gerileri 10gr veya 15gr iciyo

Şuan kiyafet giyiyor mu senin bebegin cnm kuvezde degilmi

evet bu konu hepimizin kabusu :D ben de geçen doktordan çıkınca bu korkum yüzünden bi müdehale ettim artık nolacağı belli değil diye :D

Merhaba canım bebeğinin toparlanmasına sevindim 😊 bende de şeker varda meyvelerden özellikle muz yasak dedi bana diyetisyen nasıl yedin sen süt yulaf ezmesi muz karışımı yapsam mı diyorum bende arada tabi yarım muzla
Ben yemekten 2 saat sonra 1 muzu üzerine tarçın ekleyerek yedigim zaman yükselmiyor. Muzlu süt yapıyordum oda aynı. Yulaf benim şekerimi çok yükseltiyor yiyemiyorum bir kaç kere denedim resmen tavan yaptı bıraktım yemeği normalde çok severim yulaf lapası. Deneyerek yapabilirsin muzu baktın yüksek çıkıyor 1 saat sonra hareket et ki çabuk düşsün yarım muz yaparsın bir dahakine ben 1 büyük muz yiyebiliyorum bu sekilde

Ben yemekten 2 saat sonra 1 muzu üzerine tarçın ekleyerek yedigim zaman yükselmiyor. Muzlu süt yapıyordum oda aynı. Yulaf benim şekerimi çok yükseltiyor yiyemiyorum bir kaç kere denedim resmen tavan yaptı bıraktım yemeği normalde çok severim yulaf lapası. Deneyerek yapabilirsin muzu baktın yüksek çıkıyor 1 saat sonra hareket et ki çabuk düşsün yarım muz yaparsın bir dahakine ben 1 büyük muz yiyebiliyorum bu sekilde
Allah Allah yulaf ezmesi ben 2-3 kasık sute koyuyorum püre yapmıyorum ekşi elma tarçın fındık felan koyuyorum bende birşey yapmıyordu bende doktor öyle deyince muzu hiç kullanmadım deneyeyim o zaman

Ben suan en cok bebegin altini temizlemek icin kotona ihtiyac duyuyorum diyer yandan,hastanede ne kadar kalcagin belli deilse eyer cocuga ne kadar elbise alirsan okadar iyi cunku geri cikiyo cocuk,deyisirken bi bakmissin isemis,en onemlisi bez deyisirken bile yapiyolar bebekler veyada deyistin bezi bantladin tmm bitti dedin bi bakdin bidaha yapmis.
Birde eyer emzircekseniz même uclariniza krem alin ben almadim ama hastaneden verdiler cok aci veriyo kanama oluyo.
Sutunuzden bir damla akitip ucuna surun dediler bana iyi geliyomus oyle onu deniyorum kremde verdiler birde onu surucem.
Evet canım bn zaten 4. Aydan beri ara ara krem sürüyordum çatlama olmasin diye..tşk.ler bilgiler için

Tsklr bn zorlandim diye herkez zorlancak deil sizler korkmayin hersey guzel gecicek insallah 🤲
Valla benim ilk dogumum da çok zordu sezeryan olcak zaten ama senin bebeğin kafası büyükmüş benim kızla 4.150 gramdi ondan zorlandık burda 3.800 üstünü falan riske atmiyorlar direk sezeryan aliyolar

Kızlar sizde gece bişey yiyince dil altında aşırı kuruluk oluyor mu

Yeni doğum yapan anneler hastanede nelere daha çok ihtiyaç duydunuz bizimle de paylaşır mısınız Feminas Feminas S Semos
Hastanede temel ihtiyaç dışında birsey kullanmadim ben zaten acil sezeryan oldu .
Lohusa takımı
Ped
Kalın havlu çorap
Terlik
Peçete , ıslak mendil
Bakım Ürünlerim :) tabi o halde pek kullanamadim
Bebeğim kuveze gittiği için ona birsey getirmemistik

Gümüş göğüs uçluklarından öneririm

Ben de bunu merak ediyorum bir de çalışabilir raporunu müdüre verdim bunun tam olarak ne olduğunu anlamamış. İşlenmesi gerekiyor mu? Sadece dosyana koyacam dedi
Raporumda analık izin başlangıç tarihi yer aldığından gerek yok dedi iş yerinden bi arkadaşım. İnsan kaynaklarına da mail attım, cvp gelirse bilgilendiririm seni de. Ben öğretmen değilim, bizde İK sistemimize kaydediyor bütün izin raporları.

Back
X