Benim bu haftaki dozu artan zorluklarımı anlatayım. Belki benzerini yaşayanlar vardır.
İlki yattığım yerden kalkmak çatı ağrısından dolayı daha da zor olmaya başladı. Zaten hormonlardan dolayı bağlar gevşiyor bir de uykuda rahatlama gelince tövbe kalçam katır kutur ses çıkarıyor ve o ağrı bacaklarımın birleştiği kısımlarda da hissediyorum. Bir müddet toparlamak zor oluyor gece kalkmalarımda. Yürüyüş de zor gelmeye başladı. Bir de bebek ağırlaştığı için herhalde artık baya karın değil kasıklarıma baskı yapıyor. Bazı hareketlerini sanki vajinanın üst kısmı hissediyorum ve günde 2 kere kesin hafif ağrılı kasılma yaşıyorum. Artık ağrısız kasılmalar rutin oldu. Gece uykumda da 2 kere adet olacakmışım gibi bel ve bacaklarda hissedilen kasılmalarım oluyor ama uykumdan uyanmak istemiyorum
bir gece uykuda afedersiniz ağzımdan hafif gaz çıkışı oldu ama o sırada reflü bir yaktı boğazımı ki yatarken hiç bir yanmam yoktu, genzime kaçtı o acılık ve sabaha kadar istifra ve öksürmekten uyuyamadım
son iki gecedir ise göğüs ucu hassasiyetim var birşey sızıntı yapıyor ve kristalleşmiş bişi o, sütyene yapışmış herhalde ilk gece açık yattım. Sabahına koruyucuyu takmak aklıma geldi. Akşam kontrol ettim sızıntı devam ediyor zeytinyağı sürdüm. Bugün çıkarttım bakalım nasıl olacak yarın sabaha?
Bu sorunu yaşayan başka biri var mı?
yarın da doktora gideceğim beni en son 10 gün sonraya çağırmıştı