- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Rabbim kalanlara güç versinKızlar gitti babam
Torununu göremeden bıraktı gitti biziii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kalanlara güç versinKızlar gitti babam
Kızlar gitti babam
Ben de 1 hafta 10 gün içinde doğar diye umuyorum. Bu gece de hafif hafif adet sancısı gibi sancılar var. Hayırlısıyla sağlıkla doğsun tüm bebekler inşallah1 cm acilman varsa beklemez o kadar ya acilma baslamis sonucta ben 1 hafta diyorum gorucez kismetse![]()
Başınız sağolsun, Rabbim cennetinde buluştursun.Kızlar gitti babam
Allah rahmet eylesin canım. Çok üzüldüm. Rabbim sabırlar versin size.Kızlar gitti babam
Camlica erdem devletten farki yok zaten calisanlar bile kendini bişey sanıyor. Ben umraniyede her hastahane ye gittim ve cok vasat durumlar gördüğüm icinmi bilmem avicenna bana pamuk gibi geliyormuaynede bekleme yok calisanlar saygılı Hastahane temiz doktorda beklentimi fazlasiyla.karsiliyor suan mesela.erdemde olsam doguma alirlardi beni korkutup ama nuran hoca biraz daha biraz daha diye diye ilerliyor çıkarım disarda büyüsünü gözüyle bakmıyor. Beklentiyle alakalı bir durum bence. Bende bi daha hamile kalsam ki kesinlikle düşünmüyorum Rabbim olmayana isteyene nasip etsin
yine burayi tercih ederim ki arabamiz yok emanet arabayla gelip gidiyoruz ama icime baya sinen bir yer
Canım Allah sana ve annecigine sabir versin . Bebeği ni de sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar gitti babam
Allah rahmet eylesin sizlere sabr-ı cemil versin.. Keşke sizin için elimden bir şey gelebilse.. Dua edeceğim..Gitti babam cnm gittiiiigöremedi torununu
Ah be kuzumm ya içimi erittin rabbim mekanını cennet eylesin sizlere sabır versin inşallahhh denecek söz yok boğazım düğümlendiKızlar gitti babam
Yaa ben erdeme gidiyorum inşallah hayırlısıyla tamamlarız bu sürecibeklemek gerçekten benide çok yoruyor
Canım sen doğum yaptığında doğum ücreti ne kadardı çamlıca erdemde
Bide avicenna da doğum ücretleri ne kadar acep ? :)
Allah rahmet eylesin cnm. Anne baba evlat olunca diyecek sözler bitiyor. Rabbim bol sabirlar versin sana ailene Mekani cennet olsun babacığıninKızlar gitti babam
BaşınsağolsunKızlar gitti babam
Ahh ahh bizde konuşmuştuk sen okurusn baba demiştim tabiki demişti. Salı günü usg fotoğraf ını yolladım sırf o foto için gittim. Bakıp bakıp ekndine motive etmişti. 3 günde lanet hastwlık aldı babamı.Allah rahmet eylesin. Öncesini bilemiyorum başka bir durum için yazınca farkettim. Ben de babamı iki ay önce kaybettim. Henüz 55 yaşındaydı. İkizlere hamile olduğumu cinsiyetlerini hep biliyordu. Kulağına isimlerini babam okusun diye dua ettim hep ama nasip... Rabbim sabır versin sizlere de. Gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. Gittiği yerde huzurlu mutlu olsun inşallah. Çok zor büyük bir acı cidden...
Hiç öyle düşünme canım oğlun senin sığınağın olucak bu acıyı unutamazsın ama onunla bi nebze hafifleticeksin, sana derman olucak öyle düşün onunda sana ihtiyacı olucak sen güçlü dur Rabbim yardım eder inşallah sakın gönlünü daraltma , belki rabbim onları buluşturmuştur öyle düşün senden önce dedesini görmüştür bebeğin ❤Ahh ahh bizde konuşmuştuk sen okurusn baba demiştim tabiki demişti. Salı günü usg fotoğraf ını yolladım sırf o foto için gittim. Bakıp bakıp ekndine motive etmişti. 3 günde lanet hastwlık aldı babamı.
Sizinde başınız sağolsun. Allahım yerlerini nurlarla donatsın. Günahlarını affetsin.
Görsün çok istedim dayanamadı 2 hafta daha çok istedi görmeyi torununu ama nasip olmadıonun duasına ihtiyacm vardı doğumda. Tek evladıydım. Şaka geiibi geliyor inanamıyorum hala hastnede gibi
Şimdi acım sevincime karışacak kızlar.
Ben nasıl oğlumun doğumuna sevinecğim ??
Canım başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Allah' in takdiri olduğunu bilmesek bu acıya dayanılmaz...Sen şu anda hormonlardan dolayı da çok duygusalsın bu nedenle kat be kat fazla yaşıyorsun acını. Ama oğlunu düşün. Insallah bebeğin sana çok iyi gelecek. Allah yavruna ve size uzun ömürler versin.Ahh ahh bizde konuşmuştuk sen okurusn baba demiştim tabiki demişti. Salı günü usg fotoğraf ını yolladım sırf o foto için gittim. Bakıp bakıp ekndine motive etmişti. 3 günde lanet hastwlık aldı babamı.
Sizinde başınız sağolsun. Allahım yerlerini nurlarla donatsın. Günahlarını affetsin.
Görsün çok istedim dayanamadı 2 hafta daha çok istedi görmeyi torununu ama nasip olmadıonun duasına ihtiyacm vardı doğumda. Tek evladıydım. Şaka geiibi geliyor inanamıyorum hala hastnede gibi
Genetiktir kafa ölçümü bence de. Omega 3 ben de bu gebeligimde kullandım. Omepa vm kullanıyordum ama 1 haftadır bıraktım. Şu an sadece demir takviyesi kullanıyorum sabahları kahvaltıdan önce. Ama emzirme döneminde bir vitamin takviyesi önerisi alacağım doktordanDevam et canım. Ben omega kullanmıyorum bebeklerimin genetik olarak kafaları 2 hafta önde
Çok çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Mekanı cennet olsun yaşadığı zorluklar kefareti olsun. Bebeğin sana ilaç gibi gelsin inşallah canım benim acısı geçmez ama insan her şeye alışmıyor mu...Ahh ahh bizde konuşmuştuk sen okurusn baba demiştim tabiki demişti. Salı günü usg fotoğraf ını yolladım sırf o foto için gittim. Bakıp bakıp ekndine motive etmişti. 3 günde lanet hastwlık aldı babamı.
Ahh ahh bizde konuşmuştuk sen okurusn baba demiştim tabiki demişti. Salı günü usg fotoğraf ını yolladım sırf o foto için gittim. Bakıp bakıp ekndine motive etmişti. 3 günde lanet hastwlık aldı babamı.