2021 Şubat Anneleri

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-18-00-08-15-232_com.opera.browser.webp
    Screenshot_2021-01-18-00-08-15-232_com.opera.browser.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2021-01-18-00-08-10-205_com.opera.browser.webp
    Screenshot_2021-01-18-00-08-10-205_com.opera.browser.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 76
Ben de Omepa kullanıyorum neden bıraktınız acaba, doktorum lohusa döneminde de devam etmem gerektiğini söyledi
Aslında doktor bir şey demedi. Benim vitaminim bitti deyince decavit yazdı. Ben decavit i sevmiyorum. Bu ara vitamine biraz ara vermek istedim. Haftada 2 balik ve her gün meyve, sebze yiyorum. Doğumdan sonra lohusalikta doktor kullan derse tekrar başlayacağım çünkü güzel bir vitamin.

Bende ishalim bikac gundur. Bugun belime de sanci vurdu biraz. Acile gittim nst cekildi bisey cikmadi eve yolladilar. Dogum hastanesi merkezde malesef oraya gidemedim. Benim bi de sezeryan olcak ödüm kopuyor normal yolla gelmeye baslarsa diye. 25 ocakta sezeryan gunum
Ya öyle hemen gelmiyorlar merak etme içini Ferah tut ilk Doğumdan biliyorum ama bir serum falan yapsalardı ben düzeldim şimdi çok şükür artık serumdan mı yediğim patates pirinç muzdan mı bilmiyorum. İnş sağlıcakla istediğin günde gelir kuzucuk

Artık içeride birşey kalmayınca olmuyor bazen veremiyorsun 🙁 ama ishal önemli çümkü vücudun su kaybettikçe elektrolit sistemi bozuluyor bu da bebeği etkileyecek birşey haklılar yani
Geçmiş olsun serumla iyi oldum diye yarın doktora gitmemezlik yapma bari ☺️
Haha yok yok yapmam sabah erkenden gideceğim inş. Randevum yok sıra ne zaman gelirse artık. Zaten gideceğim 3-5 gün kaldı.

Gittim geldim Kızlar. Evet korona belirtisi isal de oluyor. Kan sonucum normal çıktı. Gaita testi veremedim şaka gibi! Öğlene kadar 5 kere çıktım orda gelmedi. Çok susuz kalmışım nst bozuk çıktı önce serum verildi kocaman etkisini gösterince nst düzeldi. Doktorumu aradılar yatın muhakkak gelsin gaita testini de versin dedi ama veremedim olmadı yani. Ebe açıklık muayenesinde ısrar etti çok korktum ama ikna etti. Belki açılman vardır belki isal ondandır bakmam lazım elim hafif dedi. İnanamadım hissetmedim bile dediği gibi eli hafifmiş. Açıklık yok ama kafaya değiyorum çok bastırmış yakındır Doğum dedi. İsalin ilk günü gitmediğim için kızdılar. Hamileler hemen gelmeli dediler aklınızda olsun.
Geçmiş olsun canım, yarın hayirli sonuclarla dön inşallah

Amin cnm çok saol. Bizim karne işlenmiş sizin de işlendi mi? Kuzucuk söktü mü okumayı?
Karneyi öğretmeni hazırlamaya başladım diyordu ama bilmiyorum cnm nereye işleniyor. Nasıl verecekler bir bilgilendirme gelmedi henüz. Okumayı söktü şükür bizimki de, "f ve j " harfleri kaldı sadece bu hafta da o harfleri işleyecekler.
Bizim tam doğum olacağı hafta okullar tatil olacak. 26 ocak dedi bana doktor. Sonrasında inşallah virüs azalır da okullar açılır diyorum ben. Senin ne zaman doğumun cnm?

Karneyi öğretmeni hazırlamaya başladım diyordu ama bilmiyorum cnm nereye işleniyor. Nasıl verecekler bir bilgilendirme gelmedi henüz. Okumayı söktü şükür bizimki de, "f ve j " harfleri kaldı sadece bu hafta da o harfleri işleyecekler.
Bizim tam doğum olacağı hafta okullar tatil olacak. 26 ocak dedi bana doktor. Sonrasında inşallah virüs azalır da okullar açılır diyorum ben. Senin ne zaman doğumun cnm?
MaşAllah kuzuya. Karneyi e Veli sistemi var oraya giriş yapıp not bilgisi kısmından görebiliyorsun. Sanırım virüsten ötürü elden veren öğretmen pek olmaz.
Benim normal olacak artık ne zaman gelmek isterse. Ama tatil zamanına gelmesi çok iyi oldu. Büyüklerde tadını çıkarır kardeşin. Bize de canlı ders molası olmuş olur 😬

M Msspinkie ben de 1-2-3 numara sleepy yeni çıkan bezinden aldım. Trendyol da 30.99 TL paketi. Yanında da ıslak mendil hediye. Ayrıca marketten 2 numara prima premium aldım. Kızımda prima premium kullanmıştık ama bunda sleepy beğenirsem devam ederim. Fiyat cok pahali prima pure ve premium un. Dün açtık bir tane bakmak için ve evet çok küçük geldi bana da 1 numara. 2-5 kg diyor. Hatta kızıma verdim o bezi oyuncak ayısına bağladı. Bez inşallah sızdırma ya da pişik yapmaz. Memnun kalırız. Arkasına baktım gaziantep te üretiliyormuş. Ülkemiz kazansın diye de düşündüm.

MaşAllah kuzuya. Karneyi e Veli sistemi var oraya giriş yapıp not bilgisi kısmından görebiliyorsun. Sanırım virüsten ötürü elden veren öğretmen pek olmaz.
Benim normal olacak artık ne zaman gelmek isterse. Ama tatil zamanına gelmesi çok iyi oldu. Büyüklerde tadını çıkarır kardeşin. Bize de canlı ders molası olmuş olur 😬
Evet aslında ders olmaması iyi olur o dönem. Size de masallah, inşallah okuyup gururumuz olsunlar.. Senin normalse çok heyecanli ya, acaba hangi gün olacak? Ama kesin çok daha kolay oluyormuş 2. doğumlar. Bi kere sütün iner hemen. Ve ameliyatlı durumda olmazsın daha kolay adapte olursun. Normal doğum süper bir şey. Bana ilkinde doktor riskli bulmuştu normal doğumu . Bunda da illaki sezaryen olcak. Hakkımızda hayırlısı

Evet aslında ders olmaması iyi olur o dönem. Size de masallah, inşallah okuyup gururumuz olsunlar.. Senin normalse çok heyecanli ya, acaba hangi gün olacak? Ama kesin çok daha kolay oluyormuş 2. doğumlar. Bi kere sütün iner hemen. Ve ameliyatlı durumda olmazsın daha kolay adapte olursun. Normal doğum süper bir şey. Bana ilkinde doktor riskli bulmuştu normal doğumu . Bunda da illaki sezaryen olcak. Hakkımızda hayırlısı
Amin cnm amin. Ne güzel şeyler yazmışsın inş bu dediklerin hepimiz için olsun güzel güzel haberlerimizi mutluluklarımızı paylaşalım buradan ❤️

Bu hafta aysegul34 aysegul34 arkadaşımızdan başka doğum yapıcak olan var mı ?
Bu arada sanada şimdiden hayırlı olsun canım sağ salim sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah, bizleri de bilgilendirmeyi unutma merak ederiz seni ve bebisi 🤗😍
Amin canim inşallah teşekkürler düşündüğün için ilaç gibi geldi mesajın. Hiç uyuyamadım ya . Çok heyecanlıyım. Insallah her şey güzel geçer. Iyi insanlara denk gelirim . Kızımı şimdiden özledim nasıl bırakıp gidicem

Kızlar bende son hastane kontrolüme gittim

Geçen hafta 3400 demişti kilosu şimdi 3200 dedi valla ka c kilo olacak çok merak ediyorum :)

Bacak boyuna 1 hafta kısa demişti şimdi 2 hafta diyor

Gebelik sekerim yoktu doğuma 1 hafta kala karnı 1 hafta öndeymiş dedi .

Dedi de dedi yani . Hiç düzgün bir şey söylemedi yani . Neyse azcik kaldı pazartesi doğum . Allah'ın izni ile doğsada dağ salim gözlerimle görsem

Insallah cok kolay bi dogumun olur
Iyi haberlerni bekliyoruz saglikla kucagina al innsallahhh

Amin canim inşallah teşekkürler düşündüğün için ilaç gibi geldi mesajın. Hiç uyuyamadım ya . Çok heyecanlıyım. Insallah her şey güzel geçer. Iyi insanlara denk gelirim . Kızımı şimdiden özledim nasıl bırakıp gidicem
Kolaylıkla ve sağlıcakla gelsin yavrucuğun inşallah 🤗

Back
X