Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebegin de toparlayıp yanına gelir sen moralini yüksek tut zor olan kısmı hallettinizKızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Belki tedbir amaçlı söylemiştir dediğin gibi covidden korkusuna kimse kan vermeye gitmiyormuş.Hayır değil 0 Rh + aslında ama bilemedim
Bebeğine maşallah canım gittiğin hastane özel mi devlet mi ? O sıvı da çok normal orayı biraz kurcaladiklari için zedelenme oluyor ondan dolayı geliyor nişan değildir eve gidince bile o kanlı sıvı gelebilir korkma. Tabi çok çok kanama olursa doktoruna danışırsınKizlar doktor muayenesinden geldim.
Bebis 3100 kg olmus. Ebe cati muayenesi yapti normal doğum icij cok uygun dedi. Doktorun muayene yapmamasina kafam çok takıldı.
Bi de cati muayenesiyle birlikte kanlı sıvı ebenin eldienine bulaştı . Nişan mi gelmis oldu sizce ?
Çatı muayenesini genelde ebeler yapıyor doktorda yapar elbet ama genelde duydugum ebeler. Hem onlarda işinin erbabı niye takildinKizlar doktor muayenesinden geldim.
Bebis 3100 kg olmus. Ebe cati muayenesi yapti normal doğum icij cok uygun dedi. Doktorun muayene yapmamasina kafam çok takıldı.
Bi de cati muayenesiyle birlikte kanlı sıvı ebenin eldivenine bulaştı . Nişan mi gelmis oldu sizce ?
Hımm olabilir canım tşk ederimO yanma bende de ara ara oluyor.Ama catlayan bolgemle yanan bolgenin alakasi yok.Bende kasinan kisimlar catladi.Tabi kisiden kisiye degisiyodur belki.
Hadi gözün Aydın canım geçmiş olsun. Bebişin de sağlıkla tez çıkar inşallah yoğun bakımdan. Hemencecik gelsin kucağınaKızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.Kızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Merhaba ben de şehir Hastanesine gidiyorum. Maalesef sezeryan olacağım. 1 Şubata gün verdiler. Sezeryan hakkında bilginiz var mı. Kontrole gittiğimde hiçbir soruma doğru düzgün cevap vermiyorlar sinir oldumBu arada şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünen arkadaşlarım; bi kaç gün önce Ankara şehir hastanesinde doğum yapan arkadaşımla çok ilgilenmişler. Sıcak duş aldırıp beline masaj yapmışlar. Pilates topu ile egzersiz yaptırmışlar. Tek kişilik odada sancı sürecini geçirip doğumu gerçekleştirmişler. Yine tek kişilik odaya almışlar. Tek sıkıntı normal doğuma refakatçi almamışlar. Sezaryen doğum için refakatçi alıyorlarmış.
Evet bendimAaa elinde battaniyeli bebek olan biri vardi senmiydin o acabanst sonucumu vermeye gitmistim o sirada
amim cnm Allah razı olsun
Allah razi olsun kızlar evet bu haftalar bile.benim.icin hayaldi ne zamandir dogdu dogcak bekliyoruz carsamba sabahtan yazarim size bakalim simdiden heyecan basti![]()
Gözün aydın canım çok sevindim, sağlıkla kavuş hemen inşallahKızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Hayırlı olsun inşallah sağ salim alırsın yavrunu kucağınaKızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Ozel hastaneye gidiyorum. Ufak bi hastane. Ebe de doğumlari biz yaptırıyoruz demeye getirdi aslinda. Gece nirmal dogum olursa epidural yapmıyorlar anestezi doktoru bilmiyormuş. Gece doktor çağırmak extra 1500 tl.Bebeğine maşallah canım gittiğin hastane özel mi devlet mi ? O sıvı da çok normal orayı biraz kurcaladiklari için zedelenme oluyor ondan dolayı geliyor nişan değildir eve gidince bile o kanlı sıvı gelebilir korkma. Tabi çok çok kanama olursa doktoruna danışırsın
Zorunlu sezeryan mi ? Ilk dogum muBizde kontrolden geldik şimdi 3 şubat doğum tarihimiz verildi
Kızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Hiç bilgim yok. Sezaryen önerme sebebini de mi söylemediler?Merhaba ben de şehir Hastanesine gidiyorum. Maalesef sezeryan olacağım. 1 Şubata gün verdiler. Sezeryan hakkında bilginiz var mı. Kontrole gittiğimde hiçbir soruma doğru düzgün cevap vermiyorlar sinir oldum![]()
Hayırlı olsun kavuşma gününüz. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBizde kontrolden geldik şimdi 3 şubat doğum tarihimiz verildi
Maşallah canım gözün Aydın olsunKizlar kendme.geldim
Iyym.gebel.oldm spinal yapamadilwr bel rahstszlgmdan dolaui
Bebis iii 2900lerde kilosu ama.ii ben de hafif agrm. Var