Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vücudun ve bebeğin her şeye hazırlıyor kendini canım. Sen korkma yeterKızlar selam yarın doğuma gidiyorum suni sancı vericek normal doğum olacak inş, 40+3 deyim artık. Nolur bana dua edin çok korkuyorum panik oldum
Ne kadar beklicek doktorun peki normal doğum için? Özele mi gidiyorsun? Ben şehir hastanesine gittim ilk kez. Kesinlikle sezeryana 2. Planda bakıyorlar, normal doğum öncelik, ebeler yaptırıyor Doğumu ve bir nöbetçi doktor oluyormuş o da bakıyor tabi. Bana ilk ultrason filmine göre 39+4 dediler orda, ben 38+ larda sanıyordum anlamadım. Kendi SancıM olmazsa Suni vereceklermiş önce sezeryan en son sanırım. Ama bir taraftan da miadını doldurdu mu bebek diye düşünüyorum sezeryan olup riske girmesem mi?Vücudun ve bebeğin her şeye hazırlıyor kendini canım. Sen korkma yeterİnşallah her şey yolunda geçer ikiniz de mutlu mesut ayrılırsınız hastaneden.
Ben de 40+1’im tık yok. Ne sancı ne bişi. Doğum sonrası tecrübelerini merakla ediyorum.
Aynen bende dün 3 ledik banyoyu. Çok korkuyorum üşütecek diye ki bizimki altını açtıpında bile hapşuruyor.pişiğimizde tam azalıyordu yine arttı. En baştan beri mystela kullnıyordum.şimdi hametan ve incia dönüşümlü kullnıyorum. Zeytinyağı yapacğm bnde bu gidişle. Kıpkırmızı nasıl acıyordur canıHametan arada kullanıyorum. Artı hakiki zeytinyağı, troysd diye bir pişik kremi kullanıyorum. Bir de bepanthol var.
Çok sık duş aldıramıyorum üşütür diye. 20 günde 3 kere aldırdım.
Canım o bebeğin gelişim haftasıdır, sen son adet tarihini yahut tüp bebekte esas alınan tarihi esas al, sezeryana direk girmek demek risk almamak demek değil canım hareketlerini takip et, doktor suyundada sıkıntı görmüyorsa sakinle benceNe kadar beklicek doktorun peki normal doğum için? Özele mi gidiyorsun? Ben şehir hastanesine gittim ilk kez. Kesinlikle sezeryana 2. Planda bakıyorlar, normal doğum öncelik, ebeler yaptırıyor Doğumu ve bir nöbetçi doktor oluyormuş o da bakıyor tabi. Bana ilk ultrason filmine göre 39+4 dediler orda, ben 38+ larda sanıyordum anlamadım. Kendi SancıM olmazsa Suni vereceklermişcw önce sezeryan en son sanırım. Ama bir taraftan da miadını doldurdu mu bebek diye düşünüyorum sezeryan olup riske girmesem mi?
Yok cnm ya benm bebiş ilk günden beri tutmuyordu silikon göğüs ucu aldım onnla emiyor ama 5 dk anca hemen uyuyor. O yüzden de sğrekli sağıp biberonla veriyorum.BEn gögüs ucu acısından sağıp veriyorsun zannettim canım, bütçeni bilmiyorum ama müsaitsen bence emzirme danışmanlığı alırsan belki komple çözülür bu iş, çok kötü olursan soğuk lahana ile kompres yapabilirsin
Özele gidiyorum canım. Orda nöbetçi kadın doğumcu yok, evden geliyor kendi hekimin. Bunun için ekstra ücret yansıtıyorlar.Ne kadar beklicek doktorun peki normal doğum için? Özele mi gidiyorsun? Ben şehir hastanesine gittim ilk kez. Kesinlikle sezeryana 2. Planda bakıyorlar, normal doğum öncelik, ebeler yaptırıyor Doğumu ve bir nöbetçi doktor oluyormuş o da bakıyor tabi. Bana ilk ultrason filmine göre 39+4 dediler orda, ben 38+ larda sanıyordum anlamadım. Kendi SancıM olmazsa Suni vereceklermiş önce sezeryan en son sanırım. Ama bir taraftan da miadını doldurdu mu bebek diye düşünüyorum sezeryan olup riske girmesem mi?
Göbek bakım nedir cnm? Aynı durumdayız. Bir de primayı gece taktım sabah çıkardım süper çıktı. Sleepy kötüymüş ve küçükmüşCanım koku biraz düşündürücü yaa..orayı hep kuru tutmak lazım.. istersen bir dr göster ya da göbek bakım orayı temin et derim.. sıkıntı olmasın..bizim 12. Gün göbek çoktan düştü ama arada zibina kan lekesi bulaşıyor tam kapanmadı hala..göbek bakım a devam ediyorum 5 günlükten beri
Peki primanin icerigini biliyormusunuz ? Ben ilk bebeğimde 10 ay premium çare kullandım ve içeriği öğrenince bırakmıştım.Göbek bakım nedir cnm? Aynı durumdayız. Bir de primayı gece taktım sabah çıkardım süper çıktı. Sleepy kötüymüş ve küçükmüş
Ya ben ilk çocuğumada kullandım hiç bez içeriğine bakmadım cnm. Onda bir sorun yaşamadım. Sleepy gerçekten çok dandik ikinci çoçuğum bu kadar berbat bez görmedim diyimPeki primanin icerigini biliyormusunuz ? Ben ilk bebeğimde 10 ay premium çare kullandım ve içeriği öğrenince bırakmıştım.
Dün fotosunu attık göbeğin dibinde hafif su olurmuş kızarıklık ve akıntı önemliymiş.
Bende sleepy kullanıyorum, siz hangisiydi acaba baya memnunum (şimdilik)Ya ben ilk çocuğumada kullandım hiç bez içeriğine bakmadım cnm. Onda bir sorun yaşamadım. Sleepy gerçekten çok dandik ikinci çoçuğum bu kadar berbat bez görmedim diyim
28 mayıs son adet tarihim, 26 Haziran ilk ultrason kağıdımda kese göründüğündeki yani 5 haftalık yazıyor. 4 hafta olmuyor mu ben anlamadım?Canım o bebeğin gelişim haftasıdır, sen son adet tarihini yahut tüp bebekte esas alınan tarihi esas al, sezeryana direk girmek demek risk almamak demek değil canım hareketlerini takip et, doktor suyundada sıkıntı görmüyorsa sakinle bence
Sütün tazyikli gidiyor olabilir mi ? Bazen süt çok çok gittiğinde de nefeslerini kontrol edemeyebilirler süt gidişini sağanilirsen kontrol et istersen ondan sonra doktora gidersin.Kızlar merhaba bebeğim nerdeyse 1 aylık olacak emerken burnundan hızlı hızlı sesli nefes alıyor , çocuk kalp doktoruna mı götürsem acaba çok endişeleniyorum. Sizin bebeklerinizde emerken burnundan hızlı hızlı nefes alıyor mu ? 2 kez çekiyor mesela memeyi 2 kez burnundan hızlıca nefes alıyor.
Yenidoğandı her bezde üst başta batıyordu. Küçücük birde belki Benim kıza küçük geldi.Bende sleepy kullanıyorum, siz hangisiydi acaba baya memnunum (şimdilik)
Saol defne. Sende sağlıkla kucağına al inş. Bebeği sıkı giydirmeye alıştırma tavsiyem. Sonra rüzgar değse hasta oluyorlar. Ben hep tek kay giydirip ince penye battaniyesine sarıyorum. 7 yaşında bir oğlum var onda da öyle yaptım kolay kolay hasta olmazdı MaşAllah. Birde benim en çok kullandığım tulum. 3 tane tulum almıştım. 6 tane olsa iyi olurmuş. Sonra hastane çıkışı 2 tane almıştım 24 günlük oldu hala kullanıyorum. Atlette 10 tane olmalı ben çabuk büyüyorlar diye az almıştım. Çorap pek kullanmadım hep ayaklı tulumlarıMerhaba Şubat anneleri.Güzel günlerde büyüsün bebişleriniz. Nasipse ben mart annesi olacağım. Bebeğe aldığım kıyafetler hep yetmeyecek gibi his oluyor bende. günde kaç kez üst baş değiştiriyorsunuz? 0-3 1-3 baya alt üst.takım ve tulumumuz var ama hep ince şeyler. Çift kat giydirince yetmeyecek gibi geliyor. Aydınlatırsanız çok sevinirim.
Burnu kirlide olabilir benim kızın burnuna serum fizyolojik sıkıp çekince geçiyor o hızlı nefes alma. Bir de bebekler son enerjilerine kadar kullanıyor emerken ondanda olabilirKızlar merhaba bebeğim nerdeyse 1 aylık olacak emerken burnundan hızlı hızlı sesli nefes alıyor , çocuk kalp doktoruna mı götürsem acaba çok endişeleniyorum. Sizin bebeklerinizde emerken burnundan hızlı hızlı nefes alıyor mu ? 2 kez çekiyor mesela memeyi 2 kez burnundan hızlıca nefes alıyor.