Tabi çok hızlı oldu benim. Şiddetli sancıyı ilk doğumda 18 saat çektim. İkinci de 4,5 saat. Tuvaletim var sanıyordum afedersin yolda giderken bebekmiş meğer
Ben uyandırıp emziriyorum ya. Çok zor uyuyor uyuyuncada uyanmak bilmiyor. Öyle bir döngüdeyiz. 2 memeyi emiyor doymazsa Mama da veriyorum ona rağmen ev tartımızla Doğum kilosunun üzerine 500-550 gr almış. Yarın aylık kontrolümüz var bakalım ne olacak. İlk çocuğum 1. Ayda Doğum kilosuna 1450 gr almıştı
Benim kızımda 1 aylık oldu cnm 550 gr falan aldı tahminen mama da yiyor bugün 45 cc verdim tek. sık sık da emiyor. İlk çocuğum 1450 gr almıştı ilk ayımızda. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr. Bu ev tartımızdaki kilosu
Bak ne güzel düşmüş değer hızlıca neden ağlıyorsun? Allah dermansız dert vermesin yakındır gelmesi kuzunun. Ağlayıp yıpratma kendini dinlen biraz sütlerin güzel olsun. Minnoş gelince uykular hatam çünkü
Kaçıncı gündesin acaba? Benim ilk hafta şişmişti kontrolde dikişler iyi dedi dr. Çok da ayakta kaldım bakanım yoktu bir de büyük çocuğum var.
Bugun 5. Gün bende üstüne çok oturdum malesef gelen giden oldu saolsun annem geldi yardımcım oluyo herşeye ama ayakta da kalıyorum kendimi brakmıyım diye dşndüm hata ettim sanırım
O senlik değil ki nasip işi. Sağlıkla kucağına al inş kuzuyu. Düşünsene son geceniz aynı bedende mutlu ol