2021 Şubat Anneleri

Kızlar ben faydasını gördüm belki szlerde görürsünüz diye yazıyorum. Meme uçlarım çok fena yara oldu emzirirken resmen ağlıyordum emzrmek istemyrdum artık bebek emdikçe de yaram iyileşmiyordu.. şuan süt sağarak bebeği besliyorum meme uçlarım iyileşene kadar kendi mememi vermeyi düşünmüyorum ama çok rahatladım tavsiye ederim acayip rahatladım. İnşallah size de faydası olur

Kızlar ben faydasını gördüm belki szlerde görürsünüz diye yazıyorum. Meme uçlarım çok fena yara oldu emzirirken resmen ağlıyordum emzrmek istemyrdum artık bebek emdikçe de yaram iyileşmiyordu.. şuan süt sağarak bebeği besliyorum meme uçlarım iyileşene kadar kendi mememi vermeyi düşünmüyorum ama çok rahatladım tavsiye ederim acayip rahatladım. İnşallah size de faydası olur
Aynı problemi doğumdan sonraki birkaç gün ben de yaşamıştım. Emzirirken ağlama seviyesine geliyordum. İnternetten gümüş kapak sipariş ettim. 2 günde geldi. O günden beri göğüslerim iyileşti, artık emzirirken acımıyor. Sadece bebek göğsümü ilk tuttuğunda 10-20 saniye acıyor. Eğer durumda düzelme olmazsa tavsiye ederim :)

Aynı problemi doğumdan sonraki birkaç gün ben de yaşamıştım. Emzirirken ağlama seviyesine geliyordum. İnternetten gümüş kapak sipariş ettim. 2 günde geldi. O günden beri göğüslerim iyileşti, artık emzirirken acımıyor. Sadece bebek göğsümü ilk tuttuğunda 10-20 saniye acıyor. Eğer durumda düzelme olmazsa tavsiye ederim :)
Canım şuan o kdr rahatladım ki anlatamam memeler iyileşsin de bi gümüş kapakla devam ederiz belki 😂

Aynen benimde sürekli kucakta. Kucakta uyuyor yatırınca ağlıyor. Çok şükür koligimiz yok.insallah kısa zamanda düzeltiriz. Bu cuma 40 imiz doluyor 💖
Ay beni haberdar et 40 çıkınca düzeliyo mu diye. Gece de mi öyle hep kucağında? Uykusuzluğa nasıl dayanıyosun ya da bebişinin uykusu derin mi emiyo mu

Bende ev tartısı ile takip edeyim, benim ilk oğlumunda kilo alımı yavaştı, sağlıkları yerinde olsun inşallah
Mereba cnm 730 gr almış bebeğim dr sınırda mamayı kesme dedi. Tabi benim şıpa çok ağladı doğrudürüst birşey soramadım.
Sınır kaç ki ya onu bile soramadım

Meraba anneler. Ben bugün kızımı muayeneye götürdüm. Aylık muayene. Boyu 3,5 cm uzamış. İlk doğduğunda 57 cm ölçmüşlerdi 5 günlükken 55,5 cm dedi dr ilk ölçüm yanlış dedi. Neyse 59 cm olmuş. Kilo olarak 730 gr almış. Beğenmedi dr sınırda normalde 2 ay sonra gel derdim ama sen 1 ay sonra gel dedi. Mama 2 kere falan veriyorum tartıdan önce kes mamayı dedi ama tartıdan sonra devam dedi. Göbekte bir parça kalmıştı aldı onu. Göbek iyi dedi. Durumumuz bu. Aşıyı yarın yaptıracağım. Bugün eşim yok ateşlenirse tek korkarım diye yarına bıraktım aşıyı. Neyse süt için birşey yazdı da eşimle tartıştık kağıdı sinirden atmışım 😢 üzüldüm ya ilk çocuğumda moralim çok iyiydi beslenmem iyiydi mama da yiyordu ama 2 katı kilo alıyordu. Kızım için üzülüyorum güzel bakamıyorum diye

Kızlar diş ağrım beni.günlerdr öyle yıprattı ki dayanamıyorum artık
Bugün gidicem doktora muhtemelen kanal tedavisi yapılack
Acaba emzirirken işlem yaptıran ve sonrasında emziren varmı ?
Bebeğime bi zararı olur mu
Ben ilk çocuğumda yaptırmıştım bunda da yaptıracağım. O zaman 4 saat emzirme sonra emzir demişlerdi benim de 2 dil gitti bu hamilelikte. Geçmiş olsun

O diyet listesini bi paylaşırmısın canım
Size dünde yazacaktım unuttum. Kafanıza göre diyet yapmayın. Süt kaliteniz bozulur vitamin değerleriniz düşer. Gördüğüm kadarıyla ciddi bir iş bu diyet. Bir uzmanla ilerleyin çünkü o zaman zaman diyette açmalar yapıyor falan. Allaj şifa versin inş alerji değildir geçici gaz olayıdır

Doktor muayenede bebegin ne zaman gelip gelemeyecegini anlarmi sizde anlamismiydi ? 38+4 de kendi gelebilir dedi cunku cati muayenesinden sonra rahim incelmis yumusamis dedi dunde 40 dakka sanci çektim kafasi da bayagi asagi inmis bebisin . 37+4 um
Bana da kafası bayağı aşağıda her an gelebilir dediler de 39+6 da geldi 🤣🤣 belli olmuyor o işler. Sağlıkla gelsin inş

Meraba anneler. Ben bugün kızımı muayeneye götürdüm. Aylık muayene. Boyu 3,5 cm uzamış. İlk doğduğunda 57 cm ölçmüşlerdi 5 günlükken 55,5 cm dedi dr ilk ölçüm yanlış dedi. Neyse 59 cm olmuş. Kilo olarak 730 gr almış. Beğenmedi dr sınırda normalde 2 ay sonra gel derdim ama sen 1 ay sonra gel dedi. Mama 2 kere falan veriyorum tartıdan önce kes mamayı dedi ama tartıdan sonra devam dedi. Göbekte bir parça kalmıştı aldı onu. Göbek iyi dedi. Durumumuz bu. Aşıyı yarın yaptıracağım. Bugün eşim yok ateşlenirse tek korkarım diye yarına bıraktım aşıyı. Neyse süt için birşey yazdı da eşimle tartıştık kağıdı sinirden atmışım 😢 üzüldüm ya ilk çocuğumda moralim çok iyiydi beslenmem iyiydi mama da yiyordu ama 2 katı kilo alıyordu. Kızım için üzülüyorum güzel bakamıyorum diye
Laktamax tan çok memnunum cidden süt arttırıyor öneririm eğer ihtiyacın buysa. Kağıdı attım dediğin süt arttırıcıydı diye düşündüm.

Normal doğum yapanlar biz 17. Gündeyiz benim kanamam hala devam ediyor. Doktor 40 güne kadar ara ara devam eder dedi ama ben ped kullanmaktan bıktım:( bebişleri anlıyorum şuan sürekli bez içindeler yazık ya :( bizim kilo takibimiz vardı yazmıştım kilo vermiş almamış diye. 13. Günde doğum kilosuna ulaştık çok şükür.

730 gr iyi bence

Laktamax tan çok memnunum cidden süt arttırıyor öneririm eğer ihtiyacın buysa. Kağıdı attım dediğin süt arttırıcıydı diye düşündüm.

Normal doğum yapanlar biz 17. Gündeyiz benim kanamam hala devam ediyor. Doktor 40 güne kadar ara ara devam eder dedi ama ben ped kullanmaktan bıktım:KK43: bebişleri anlıyorum şuan sürekli bez içindeler yazık ya :KK43: bizim kilo takibimiz vardı yazmıştım kilo vermiş almamış diye. 13. Günde doğum kilosuna ulaştık çok şükür.
Evet süt artırıcı birşeydi. Eczaneler de mi oluyor bu? Kullanımı nasıl? Ben bugün 31. Gündeyim hala ara ara kanama ya da akıntı oluyor
730 gr iyi bence
İlk çocuğum 1450 gr alınca doktor da sınır deyince üzüldüm inş iyidir ya

Ay beni haberdar et 40 çıkınca düzeliyo mu diye. Gece de mi öyle hep kucağında? Uykusuzluğa nasıl dayanıyosun ya da bebişinin uykusu derin mi emiyo mu
Evde biri 12 biri 8 yaşında çocuklarda var 🤪 bence 3 aya kadar çekerim gibi geliyor. Kızımda huysuz bir bebekti. Şuan yalnız değilim ilk 20 gün annem yanımdaydı şimdide kayınvalide var. Oda cuma günü gidecek. Arada eşimle ona veriyorum dinleniyorum. Asıl maraton haftaya başlayacak 3 çocukla tek kalacağım. Yemek faslı başlayacak bakalım 🤯

Size dünde yazacaktım unuttum. Kafanıza göre diyet yapmayın. Süt kaliteniz bozulur vitamin değerleriniz düşer. Gördüğüm kadarıyla ciddi bir iş bu diyet. Bir uzmanla ilerleyin çünkü o zaman zaman diyette açmalar yapıyor falan. Allaj şifa versin inş alerji değildir geçici gaz olayıdır
Ben sadece süt ürünlerini ve eti kestim bi kontrol etmek istiyorym gazı çok fazla çünkü bir de uyku sorunumuz var 😳

Evde biri 12 biri 8 yaşında çocuklarda var 🤪 bence 3 aya kadar çekerim gibi geliyor. Kızımda huysuz bir bebekti. Şuan yalnız değilim ilk 20 gün annem yanımdaydı şimdide kayınvalide var. Oda cuma günü gidecek. Arada eşimle ona veriyorum dinleniyorum. Asıl maraton haftaya başlayacak 3 çocukla tek kalacağım. Yemek faslı başlayacak bakalım 🤯
Ya benim ilk ama bitiğim yani geceli gğndüzlü hiç uyumuyo emerken gözleri kapalı gaz için bi kaldırıyorum gözleri cin gibi uykuya geçemiyo. Geçemeyince de huysuzlanjyo bi çare bulsaydım

Ya benim ilk ama bitiğim yani geceli gğndüzlü hiç uyumuyo emerken gözleri kapalı gaz için bi kaldırıyorum gözleri cin gibi uykuya geçemiyo. Geçemeyince de huysuzlanjyo bi çare bulsaydım
Süte çare buldun mu cnm

Dilruba hanımın momstok çayı işe yaradı heralde canım şükür iki göğsü emince doyuyo kilo alımı da iyi maşallah arada 30-60cc mamaverirsem veriyorum 2-3 günde bir o da
Tmm cnm bnde alayım bakalım inşallah faydası olur

Back
X