- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.600
- 83
Ben ısırıyım da böyleleri 6. aydan Sonra değişir aksi olur derlerDilini ısır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ısırıyım da böyleleri 6. aydan Sonra değişir aksi olur derlerDilini ısır![]()
Çok teşekkür ederimPetek üstüne geceleri kullanmadığın deterjanla yıkamadığın bi havluyu ıslatıp koy, iyi gelir odanın havasını yumuşatır.
Bayat çaya pamuk batırıp silebilirsin. Ben Bi kaç gün onu denedim, geçmeyince göz doktoruna resim attık, eklediğim ilacı önerdi,3 günde geçti çapak.
Dr normal emzrmeye devam et dedi test de yaptı yinede sonçta iyi dedi vucudunda belirğin sarılık yok hafif göz beyazlarında var.Sarılığı nasıl? Eğer artarsa uyku yapar. Gövdesine bak. Limon sarısı mı diye. Bacak kol yüz renk tonu eşimi diye bi kontrol et.
Sonuç kaç çıkmıştı acabaDr normal emzrmeye devam et dedi test de yaptı yinede sonçta iyi dedi vucudunda belirğin sarılık yok hafif göz beyazlarında var.
Uyumak mı? O ne demek?Kızlar selam bebekleriniz ortalama günde kaç saat uyuyor acaba![]()
Uyumak mı? O ne demek?![]()
Beni de alın aranızaGel biz senle sarılıp ağlayalım ya![]()
Bebesi uyumayan anneler gelin sarılalımmmmBeni de alın aranıza![]()
Benimki de sabah beşte uyanıyor bir daha uyumuyor saat 11'e kadar. Tabii Ben aç susuz tuvalete sıkışık süt sağmamış yorgunBebesi uyumayan anneler gelin sarılalımmmm![]()
Bizde aksam 7 de uyanış 11 e kadar hep kucak aglamak vs gündüz 1 veya 1.5 saat uyanık ♡♡ zorr.. babamız acaba sıkıntısı ne dediğinde kan beynime sıçrıyorBenimki de sabah beşte uyanıyor bir daha uyumuyor saat 11'e kadar. Tabii Ben aç susuz tuvalete sıkışık süt sağmamış yorgun5-6 saat uykusuz kalır mı bebek ya?
6 mıydı 9 mıydu neydiSonuç kaç çıkmıştı acaba
Biz de böyleyiz. Akşam üstü uyanıp 11'e kadar geri uyumuyor. Ağlıyor, sürekli emmek istiyor, kucakta durmak istiyorBenimki de sabah beşte uyanıyor bir daha uyumuyor saat 11'e kadar. Tabii Ben aç susuz tuvalete sıkışık süt sağmamış yorgun5-6 saat uykusuz kalır mı bebek ya?
Seni çok iyi anlıyorum cnmBizde aksam 7 de uyanış 11 e kadar hep kucak aglamak vs gündüz 1 veya 1.5 saat uyanık ♡♡ zorr.. babamız acaba sıkıntısı ne dediğinde kan beynime sıçrıyor![]()
Bnmkininde susturucusu biberon! Bizim paşa emmediği için biberonu ver anında susuyor. Doktor da yediği Kadar yesin deyince eşim sürekli biberon ver dyor. Gazını çıkartmadan koyuyor yatağa sonra ben uğraşıp duruyorumBiz de böyleyiz. Akşam üstü uyanıp 11'e kadar geri uyumuyor. Ağlıyor, sürekli emmek istiyor, kucakta durmak istiyor![]()
Benimki de bugün dengesiz gece 3 den beri uyumuyor neredeyseUyumak mı? O ne demek?![]()
Benim oğlumda da olmuştu bende sleepy kullanıyorum başta bezden diye düşündüm ama doktor kontrolunde çişinden dolayı bi bakterinin yaptığını öğrendim ben pudrayla geçirdim doktor krem verdi ama işe yaramadı yazdığınız baya olmuş ama günler sonra anca girebildim geçmediyse pudra deneyin isterseniz dr un verdiği kremi yazayım eczaneye sorun pişik kremi olarak bende sudocrem kullanıyorum. Pudrayıda çok olmasın diye pamuğa az döküp sildirdim bacak aralarınıKızlar bebeğimin kasık kısmında sivilce gibi iltihaplı şeyler çıkmış bezden midir acabasabah ve gece uyumadı hiç.. Neden olduğunu bilmiyordum bugun altını açtık maf olmuş resmen.. Bez olarak prima care kullanıyorum. 3 bez değiştrdm şimdiye kadar sleepy idrarını emmiyordu diye molfixe geçtim molfix slepiye göre daha iyi oldu.. O bitince prima careyi denedik ama sivilce yaptı sanırım o da.. tekrar molfix kullancam ben
pişik kremi de sudockrem kullanyrm dr önermişti.. Sanırım pişik kremi de yaramadı hangi pişik kremi iyi sizce hametan iyi diye duydum onu kullananan var mı aranzda
![]()
Hayırlısıyla atlatırız inşallah bu günleri. 40 ini dün çıkarttım. Evde yalnızım artık 3 çocuklaBenimki de bugün dengesiz gece 3 den beri uyumuyor neredeyse
Bende spinal oldum bel ağrım vardı ondanmıymışSpinal anestezi olan anneçeler beliniz ageıyor mu? Benim ikinci dogumum ve iğne olan yer cok ağrıyor sz yorulunca emzirince. birde ben dogumdan sonra odada kahve su içtikçe kustum bayagı geceye kadar kustum.. inşşalah bel baş agrısı kalmaz. Normalde genel anestezi olanlar kusar ama ben spinal ona ragmen asırı kustum.. anestezicide iki üç kez iğneyi yaptı gibi geldi . Kızımda bir batırdı yaptı cıktı, bu adam bikaç kez yaptı. Ondan mı cok kustum bilmiyorum ama kusmak acaba işime mi gelir yoksa o kahve ve sular boşuna mı gitti bel baş agırsı kalır mı bilmiyorum. Hemşire kusman iyi gibi bişe dedi sanki.
5-6 saat miBenimki de sabah beşte uyanıyor bir daha uyumuyor saat 11'e kadar. Tabii Ben aç susuz tuvalete sıkışık süt sağmamış yorgun5-6 saat uykusuz kalır mı bebek ya?
Aynı Benim bebişte öyleSeni çok iyi anlıyorum cnmBenimkine de anlatıyorum tüm gün söyle yoruldum böyle yaptım böyle oldu diye akşam eve geliyorçocuk uyuyor uyanıyor 2-3 mızmızlanıp ! uyuyor. Normalde gözünü açar açmaz ağlamaya başlayan bebek
akıllı bnim oğlum sen bna böyle anlatmıyorsun ki dyor
Bnmkininde susturucusu biberon! Bizim paşa emmediği için biberonu ver anında susuyor. Doktor da yediği Kadar yesin deyince eşim sürekli biberon ver dyor. Gazını çıkartmadan koyuyor yatağa sonra ben uğraşıp duruyorum![]()
Üf hoş geldin bacım üç çocuklu yalnız günlereHayırlısıyla atlatırız inşallah bu günleri. 40 ini dün çıkarttım. Evde yalnızım artık 3 çocuklayemek işini halledersem başkada bişey istemem. İnşallah ona musade eder ufaklık
![]()