Bu oğlumda da alerji var şimdilik cilt tepkisi ve Konak var . Doktor diyet verdi ama benim iki hamilelik peşpeşe oldu büyük oğlum 1.5 yaşında zaten gün içinde çok yoruluyorum uykusuz kalıyorum sütüm azalıyor bide yemeyerek hepten sütümü etkilemek istemiyorum . Bizede bepamthol sensiderm iyi geldi o iyi gelmeseydi bende coresatin alıcaktım. Tavsiyem çok katı diyet yapmayın ne yaparsanız yapın o belirtiler tam anlamıyla geçmiyor ilk oğlumda öyleydi makarna patates zeytin salatalık yiyordum bide osteocare kullanıyordum onun dışında herşey yasaktı yine kakada mukus da oluyordu kanda olan benim sütüme olmuştu. İnşallah en kısa zamanda geçer alerjileri![]()
Kan tatlili verdik bakalım, bizde konak yok. Uykuları iyi, huzursuzluk yok ama cildi fena. Yüzü, boynu, kulakları, kulak arkası şimdide eklem yerleri kızarmaya başladı. Eski doktorumuz tavuk çapraz alerjendir demişti bu değil yiyebilirsin dedi.İlk oğlum kadar belirti yok kaka sayımız diyetle düzeni girdi, ancak diyet yaparken oğlum sakinlemiyti uykusu düzene girmişti, şimdi diyeti açtım oğlum acayip huysuzlanrı uykusu ğitti