- 14 Haziran 2018
- 2.451
- 4.601
- 83
Rabbim tez zamanda kavuştursun evladına, benim de prolaktin hormonum yüksekti pcosluyum. Stresinizi azaltın o hormon cidden stresten besleniyorKizlar öncelikle merhaba hamile olanlar için Allah sağ salim zorlanmadan doğum yapabilmeyi çocuk sahibi olanlara ise Allah analı babalı büyütsün son olarak ta benim gibi çocuk isteyipte olmayanlara inşallah duaları istekleri kabul olur herşeyin hayırlısı diyerek bir şey sormak istiyorum dediğim gibi 9 aydır çocuk istiyoruz olmuyor doktora gittim prolaktin hormonun yüksek çıktı 37 eutroxhy 25 mg ilaç verdi onu kullanıyorum birde bele yakı yaparak hamile kalanları görüp duydum aranızda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi şimdiden teşekkürler
 hayırlısıyla bi evlat sahibi olmanızı dilerim.
 hayırlısıyla bi evlat sahibi olmanızı dilerim. 

uykusuzluktan geberiyorum
uykusuzluktan geberiyorum
		 birde ara kat evimde rutubet oldu tüm tavan gitti alkolle silmek gerekiyormuş ve çoçukların ikisidi bizim odada yatıyo
 birde ara kat evimde rutubet oldu tüm tavan gitti alkolle silmek gerekiyormuş ve çoçukların ikisidi bizim odada yatıyo 

Keşke sadece anne sütü alabilse ikimiz de çok rahatlacağız bence. Bebeklerimiz de huzurlu olur bu şekilde.
 Keşke sadece anne sütü alabilse ikimiz de çok rahatlacağız bence. Bebeklerimiz de huzurlu olur bu şekilde. şükür dün kendi yaptı kakasını..ilaçlar çok pahalanmis küçücük şişe 100 lira resmen
şükür dün kendi yaptı kakasını..ilaçlar çok pahalanmis küçücük şişe 100 lira resmen