2021 tüp bebek yapıp sonuç bekleyenler burdamı

Gullav

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
28
2
16
43
2021 de tüp bebek tedavisi olupda sonuç bekleyenler burda mı nası hissediyorsunuz ne gibi değişiklikler ver ltf cevap verin

ALLAH hayırlısını versin herhangi bir belirtin var mı benim ilkinde olmustu ama bunda hıc bir belirttim yok sanırım tutmadı

ALLAH hayırlısını versin herhangi bir belirtin var mı benim ilkinde olmustu ama bunda hıc bir belirttim yok sanırım tutmadı
Benimde 5. Deneme 3 denemede bir kızım var ama hiç hatırlamıyorum neler olduğunu 2018 de yaptım olmadı bunda inş olur şuan sadece kazık ağrım var ve mem uçlarıma hafif sızlanma başkada bişey yok

Benimde 5. Deneme 3 denemede bir kızım var ama hiç hatırlamıyorum neler olduğunu 2018 de yaptım olmadı bunda inş olur şuan sadece kazık ağrım var ve mem uçlarıma hafif sızlanma başkada bişey yok
Aynen Allah hayırlısını versin inş senin kaçıncı gün ve nerede yaptırdınız

Benm de aynı olmuştu ama bunda hıc bir belirti yok.

Bu ilaçlar adeti önlüyo sanmıyorum iyi düşün iyi olsun cnm bu arada ben çok üşüyorum nedenini anlamadım
Hiç bir fikrim yok inan. Ama sen ayaklarını sıcak tut. Ins pozitifi görürüz hayırlısı ise kavuşuruz

Back
X