Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hayırlı olsun. bende ege üniversitesinde tedavi görüyorum. doçent bir hocadan özel randevu alarak gidiyorum. bir kere aşılama denedim olmadı şimdi tüp bebek deneyeceğim. tedavi gören başka arkadaşlar da yazarsa yardımlaşalım lütfenMerhaba arkadaşlar İzmir Ege Üniversitesinde yeni tedavim başladı aynı hastane yada farklı merkezler İzmirli olarak destek motivasyon amaçlı bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum
Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah olumlu sonuç alırsın, bende özel de ilk aşılama oldu maalesef tutmadı, 1 ay ara verdim tedaviye ege üniversitesine gitmek istiyorum, doçent doktorlara mı gitsem yoksa Altan normal sıra alıp gitsem diye düşünüyorummerhaba hayırlı olsun. bende ege üniversitesinde tedavi görüyorum. doçent bir hocadan özel randevu alarak gidiyorum. bir kere aşılama denedim olmadı şimdi tüp bebek deneyeceğim. tedavi gören başka arkadaşlar da yazarsa yardımlaşalım lütfen
İyi akşamlar canım, ilk önce tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın, birşey Şirvan canım, ilk hastaneye gittiğinizde tahlil sonuçlarının hepsini dosyaladin mı, ben şimdiye kadar gittiğim kadın doğum doktorlarının tahlil sonuçlarını çıkardım da, neler koydun dosya ya canımMerhaba arkadaşlar İzmir Ege Üniversitesinde yeni tedavim başladı aynı hastane yada farklı merkezler İzmirli olarak destek motivasyon amaçlı bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum
İyi akşamlar arkadaşlar, bende ege üniversitesine gideceğim ilk gittiğiniz zaman hangi evrakları koydunuz, ben şimdiye kadar gittiğim kadın doğumun bütün tahlil sonuclarini çıkardım, doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorumMerhaba hanımlar bende tüp bebek tedavisi için bugün ilk adımımı attım ön görüşme yaptık nasipse başlıyoruz Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Ben özel merkeze gittim giderken bana daha önceki tahlillerini getir demişlerdi elimde olanları götürmüştüm zaten kendileri tekrardan bazı testler istiyorlar ama hazırlamakla iyi yapmışsınızİyi akşamlar arkadaşlar, bende ege üniversitesine gideceğim ilk gittiğiniz zaman hangi evrakları koydunuz, ben şimdiye kadar gittiğim kadın doğumun bütün tahlil sonuclarini çıkardım, doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum
Yok kuzum hepsını gotur onlar sana lıste verıyor cıkarman gereken tahlıllerıİyi akşamlar arkadaşlar, bende ege üniversitesine gideceğim ilk gittiğiniz zaman hangi evrakları koydunuz, ben şimdiye kadar gittiğim kadın doğumun bütün tahlil sonuclarini çıkardım, doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum
Kuzum bnde adetımı beklıyorum sen ne durumdasın merhaba bu aradaMerhaba sizlerede hayırlı olsun inşallah süreçle ilgili merak ettiğiniz var ise elimden geldiğince cevaplarım umarım başka arkadaşlarda yazarlar ne güzel bilgi alışverişi yapmış oluruz
Bende ocak'ta özelde aşılama oldum tutmadı, ege üniversitesi tüp bebek merkezinden yarın için sıra aldık ilk defa gitcez , evrak eksik olmasın diye biraz tedirginlik var, şimdiye kadar gittim kadın doğum doktorlarinin yaptığı tahlilleri ve eşimin şimdiye kadar gittiği üroloji tahlillerini çıkardım çok mu abarttım bilmiyorumKuzum bnde adetımı beklıyorum sen ne durumdasın merhaba bu arada![]()
Ben elimde olmayanlari da çıkardım şimdiye kadar gittiğimiz kadın doğum ve üroloji doktorlarınin yaptığı tahlillerinin hepsini çıkardım eksik olmasın bı sorun çıkmasın diyeBen özel merkeze gittim giderken bana daha önceki tahlillerini getir demişlerdi elimde olanları götürmüştüm zaten kendileri tekrardan bazı testler istiyorlar ama hazırlamakla iyi yapmışsınız
Hayırlısı olsun oncelıkle yok gayet normal durumun kuzumBende ocak'ta özelde aşılama oldum tutmadı, ege üniversitesi tüp bebek merkezinden yarın için sıra aldık ilk defa gitcez , evrak eksik olmasın diye biraz tedirginlik var, şimdiye kadar gittim kadın doğum doktorlarinin yaptığı tahlilleri ve eşimin şimdiye kadar gittiği üroloji tahlillerini çıkardım çok mu abarttım bilmiyorum
Sızden gene hormon esınden sperm we dahılıyeden engel yoktur belgesı kan ıstıcek sonra fotograf ssk hızmet dokumu vs ıstıcek dosya acılcak sızeHayırlısı olsun oncelıkle yok gayet normal durumun kuzum
Fotoğraflari SSK dökümünü herşeyi ayarladım bı dahiliye gitmedim acaba bugün dahiliye ye gidip o belgeyi de çıkarsam mıSızden gene hormon esınden sperm we dahılıyeden engel yoktur belgesı kan ıstıcek sonra fotograf ssk hızmet dokumu vs ıstıcek dosya acılcak sıze
Yarın gideceğiz bakalım ne diceklerHayırlısı olsun oncelıkle yok gayet normal durumun kuzum
Gıt kuzum erken dahaFotoğraflari SSK dökümünü herşeyi ayarladım bı dahiliye gitmedim acaba bugün dahiliye ye gidip o belgeyi de çıkarsam mı
Herseyı yaptır eksıksız ver canımYarın gideceğiz bakalım ne dicekler
Tahliller tamam, vukuatlı nüfus örneği tamam, SSK dökümü tamam, ilaç listesi sorgulama tamam, rahim filmi CD tamam, başka unuttuğum birşey var mıHerseyı yaptır eksıksız ver canım