Yok kuzumTahliller tamam, vukuatlı nüfus örneği tamam, SSK dökümü tamam, ilaç listesi sorgulama tamam, rahim filmi CD tamam, başka unuttuğum birşey var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzumTahliller tamam, vukuatlı nüfus örneği tamam, SSK dökümü tamam, ilaç listesi sorgulama tamam, rahim filmi CD tamam, başka unuttuğum birşey var mı
Smaer testı ıstedıler mı sanırım o eksıkYok kuzum![]()
Evet onuda istiyorlar 6 aydan fazla olduysa yaptıralı tekrar isteyebilirler bu arada hayırlısı olsun Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallahSmaer testı ıstedıler mı sanırım o eksık
Insallah bnde son asamadayım adetımı bklymEvet onuda istiyorlar 6 aydan fazla olduysa yaptıralı tekrar isteyebilirler bu arada hayırlısı olsun Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah
Saol canım onu yaptırmıştım ama 2 yıl oldu, en son gittiğim doktor da istememişti ondan yaptırmamış tüm, inşallah canım inşallah, hepimizin emeklerini Allah karşılıksız bırakmasın,Evet onuda istiyorlar 6 aydan fazla olduysa yaptıralı tekrar isteyebilirler bu arada hayırlısı olsun Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah
Amın kuzum hasta alıyorlar degılmı bı ara kapalıydı pandemıdenSaol canım onu yaptırmıştım ama 2 yıl oldu, en son gittiğim doktor da istememişti ondan yaptırmamış tüm, inşallah canım inşallah, hepimizin emeklerini Allah karşılıksız bırakmasın,
Hadi inşallah olumlu sonuç alırsın canım, ege üniversitesi tüp bebek merkezinde özel doktorlarimi çıktın yoksa normal sıra alıp öyle mi gittin canımInsallah bnde son asamadayım adetımı bklym
Pazartesi açıldı sistem hasta kabulüneAmın kuzum hasta alıyorlar degılmı bı ara kapalıydı pandemıden
Hadi inşallah olumlu sonuç alırsın canım, ege üniversitesi tüp bebek merkezinde özel doktorlarimi çıktın yoksa normal sıra alıp öyle mi gittin canım
Amın ınsallah canım zor sürecler rabbım yolumuzu cıceklendırsınHadi inşallah olumlu sonuç alırsın canım, ege üniversitesi tüp bebek merkezinde özel doktorlarimi çıktın yoksa normal sıra alıp öyle mi gittin canım
Bizde öyle olsun istiyoruz canım rapor çıkacak mı bakalım ,Yok kuzum sıra alıp gttım raporlu olcak benım canım
Rezervım az dıye dırek tüp bebek ve raporlu kuzumBizde öyle olsun istiyoruz canım rapor çıkacak mı bakalım ,
cıceklendırsin
Rezervım az dıye dırek tüp bebek ve raporlu kuzum
Benim herşey yapıldı bı Yumurta rezervine bakilmadi
Yarın sadece benden mi kan tahlili isticekler yoksa eşimden de isticekler miSızden gene hormon esınden sperm we dahılıyeden engel yoktur belgesı kan ıstıcek sonra fotograf ssk hızmet dokumu vs ıstıcek dosya acılcak sıze
Yumurta rezervın ıcın amh testı ıstıyolar canımYarın sadece benden mi kan tahlili isticekler yoksa eşimden de isticekler mi
Benden kan tahlili aldılar eşimden sprem tahlili aldılar, muayene için sıra bekliyorumSızden gene hormon esınden sperm we dahılıyeden engel yoktur belgesı kan ıstıcek sonra fotograf ssk hızmet dokumu vs ıstıcek dosya acılcak sıze
Hadı hayırlısı kuzumBenden kan tahlili aldılar eşimden sprem tahlili aldılar, muayene için sıra bekliyorum