Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tweety22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
1.448
1.053
83
Hamileler

Kalbim73
Kalbim73

F Fatmazell74

T Tugba220

Aygolge

Zeymes

Uzmankezban

Nosking

Derinvebebekleri

Minicikpandam
RBA18
Coco_Loco
M Menekse moru
Hadi yaaa

karadenizkizi1982 1 Ocak
H Hayatlarrr 2
Ocak
yncmst 7 Ocak
yncmst 8 Ocak
Y yakamoz-91 9 Ocak
kelebek3333 9 Ocak
u25n 10 Ocak
balkabagi21 16 Ocak
ELIF7007 17 Ocak
S Seven003 20 Ocak
F FitnatAsel 22 Ocak
rayiha87 22 Ocak
S Seven003 23 Ocak
D denizzz5900 23 Ocak
K karavil 28 Ocak
F Freeangel09 28 Ocak
Kesek 31 Ocak
H Hafize2511 4 Şubat
yncmst 4 Şubat
K kullaniciadimne 4 Şubat
G gcss 5 Şubat
T There is Hope 10 Şubat
Nm88326 8 Mart
Tweety22 12 Mart
İnşallah hamileyiz demeyi nasip etsin hayırlı olsun hepimize

Son düzenleme:
bence inofolicte kullan hem hamile kalma evresinde hem hamilelikte veriyor doktorlar.. Bende hamile kalmaya çalışıyorum ve öncedende kaldım bence inofoliğin çok yararı var.. Bu konuda baya form açıldı onlardanda bak istersen.. Zararı yok yararı var.

Peki çok teşekkür ediyorum muhakkak alıp kullanacağım başka tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mıı

Canım ben de adeti bekliyorum, yumurtlamanın 13. Günü bugün ve gebelik testi negatif. Önümüzdeki maçlara bakacağım Ben de soğan kürü düşünüyorum bu ay

Canım ben de adeti bekliyorum, yumurtlamanın 13. Günü bugün ve gebelik testi negatif. Önümüzdeki maçlara bakacağım Ben de soğan kürü düşünüyorum bu ay
Hadi inşallah yakın zamanda olumlu haberler alalım inşallah belli mi olur geç döllenme dindir belki bana haber ver muhakkak

Folik asitin hamile kalmaya yardımcı olduğunu mu okudum ben şimdi ????
Ciddi mi yaaa ..
Valla 7 Aydır deniyorum ama folik asit falan kullanmıyordum hamile kalmaya cidden etkisi varsa kullanayım bari bende ya

Ciddi mi yaaa ..
Valla 7 Aydır deniyorum ama folik asit falan kullanmıyordum hamile kalmaya cidden etkisi varsa kullanayım bari bende ya
Normal bir gebelik planlamadan 3ay öncesi aslında başlanılması gerekiyor canım bence sadece folik asit değil içinde multivitamin omega ve d3 olanları içereni al

Ciddi mi yaaa ..
Canım folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmıyor, hamile kalırsan bebeğin ilk haftalardaki beyin-sinir gelişimine yarasın diye kullanılıyor. İnofolic içinde inositol var. Bak şöyle link bırakayım, orada açıklaması var

Beeeeeeennnn
2021 e hamile girmek için elimden geleni yapıyorum ama 7 Aydır olmuyor
Merhaba senin topikten buraya geldim bende hala gebelik yok adet olmuyrm resmen gebelik düşünmeye başladıktan sonra . dr gittim önce tarlusal verdı adetliyken kan testi yaptı bişey cıkmadı sadece yumurta geç çatlıymş klomen verdi onunda gununu kacrdm ıkı gun gec basladm beş gün kullanmk lazmmş adet bıtınce devam etsem mi bılemıyrm offfff

bende tarcin corekotu bal yapiyorum bu ay insallah ise yarar folikasitte folbiol var ama icmeyi unutuyorum bat 18 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…