Peki çok teşekkür ediyorum muhakkak alıp kullanacağım başka tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mııbence inofolicte kullan hem hamile kalma evresinde hem hamilelikte veriyor doktorlar.. Bende hamile kalmaya çalışıyorum ve öncedende kaldım bence inofoliğin çok yararı var.. Bu konuda baya form açıldı onlardanda bak istersen.. Zararı yok yararı var.
Peki çok teşekkür ediyorum inşallah hepimiz en yakın zamanda güzel haberlerinizi paylaşırızzaten arı sütü propolis ve soğan kürü tapıcakson bide inofolic dahasına gerek yok bence :)
Canım ben de adeti bekliyorum, yumurtlamanın 13. Günü bugün ve gebelik testi negatif. Önümüzdeki maçlara bakacağımMerhaba arkadaşlar 1 normal gebelik 1 düşügün arkasında uzunca bir zamandır hamile kalamadım yapabilecekleri izi deneyimlerinizi paylaşalım
Şuan sadece propolis arı sütü ham bal karışım başladım adetle beraber soğan kürüne başlayacağım
Bat 3 ekim
Hadi inşallah yakın zamanda olumlu haberler alalım inşallah belli mi olur geç döllenme dindir belki bana haber ver muhakkakCanım ben de adeti bekliyorum, yumurtlamanın 13. Günü bugün ve gebelik testi negatif. Önümüzdeki maçlara bakacağımBen de soğan kürü düşünüyorum bu ay
Tabii canım sen de haber verHadi inşallah yakın zamanda olumlu haberler alalım inşallah belli mi olur geç döllenme dindir belki bana haber ver muhakkak
Vermez olur muyum benim bata kaldı 8 gerçi tam yumurtlamaya degerlendiremedik ovu testlerin geç geldi ama inşallah önümüzdeki ayı degerlendirecegimTabii canım sen de haber ver
Folik asitin hamile kalmaya yardımcı olduğunu mu okudum ben şimdi ????bence inofolicte kullan hem hamile kalma evresinde hem hamilelikte veriyor doktorlar.. Bende hamile kalmaya çalışıyorum ve öncedende kaldım bence inofoliğin çok yararı var.. Bu konuda baya form açıldı onlardanda bak istersen.. Zararı yok yararı var.
Normal bir gebelik planlamadan 3ay öncesi aslında başlanılması gerekiyor canım bence sadece folik asit değil içinde multivitamin omega ve d3 olanları içereni alFolik asitin hamile kalmaya yardımcı olduğunu mu okudum ben şimdi ????
Ciddi mi yaaa ..
Valla 7 Aydır deniyorum ama folik asit falan kullanmıyordum hamile kalmaya cidden etkisi varsa kullanayım bari bende ya
Canım folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmıyor, hamile kalırsan bebeğin ilk haftalardaki beyin-sinir gelişimine yarasın diye kullanılıyor. İnofolic içinde inositol var. Bak şöyle link bırakayım, orada açıklaması varFolik asitin hamile kalmaya yardımcı olduğunu mu okudum ben şimdi ????
Ciddi mi yaaa ..
Valla 7 Aydır deniyorum ama folik asit falan kullanmıyordum hamile kalmaya cidden etkisi varsa kullanayım bari bende ya
Merhaba senin topikten buraya geldim bende hala gebelik yok adet olmuyrm resmen gebelik düşünmeye başladıktan sonra . dr gittim önce tarlusal verdı adetliyken kan testi yaptı bişey cıkmadı sadece yumurta geç çatlıymş klomen verdi onunda gununu kacrdm ıkı gun gec basladm beş gün kullanmk lazmmş adet bıtınce devam etsem mi bılemıyrm offfffBeeeeeeennnn
2021 e hamile girmek için elimden geleni yapıyorum ama 7 Aydır olmuyor
Merhaba senin topikten buraya geldim bende hala gebelik yok adet olmuyrm resmen gebelik düşünmeye başladıktan sonra . dr gittim önce tarlusal verdı adetliyken kan testi yaptı bişey cıkmadı sadece yumurta geç çatlıymş klomen verdi onunda gununu kacrdm ıkı gun gec basladm beş gün kullanmk lazmmş adet bıtınce devam etsem mi bılemıyrm offfff
İnşaAllah çabalarımız boşa gitmez be burdan güzel haberlerinizi paylaşırızBeeeeeeennnn
2021 e hamile girmek için elimden geleni yapıyorum ama 7 Aydır olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?