Bana da oraya bir 13 kasım yaz bacım.Tweety22 - - Bat 3 ekim
Tamam ben 2.gün gidip tahlillerimi yaptırıyım o zamanCanım garanti olsun sen 2.günü git bazen geç gelenler oluyor diğer regl dönemini beklemek gerekebiliyor bildiğim kadarıylada yardımcı olurum
Rabbim kasımda hayallerini yaşatsın inşallahhhBana da oraya bir 13 kasım yaz bacım.
Ekim ayını atlıyorum tüp bebek sürecindeyim eylülde embriyolarım donduruldu kasımda transfer olacak Allah'ın izniyle. Bu ay doktorum hormonları resetlicez ayağına doğum kontrol hapı tarzı bir şey verdi. Sabırsızlıkla kasım ayını bekliyorum.
Amin hepimize inşallahRabbim kasımda hayallerini yaşatsın inşallahhh
Ultrasonla bile bakıldıgında anlaşılır yapısal bir bozukluk olup olmadığı gittiğinde a dan zye herşeye baktırırsın ve hep korunmasız oluyordur zaten umarım hiçbir sorun olmaz canımTamam ben 2.gün gidip tahlillerimi yaptırıyım o zamanTeşekkür ederiiiimmm ❣
Bi sorum vardı benim rahmin ters olup olmadığı yalnızca rahim filmiyle mi anlaşılır
Canım mesaj attım sana ben benim 2 ay beklemem gerekiyorKızlar bat tarihleri izi söylerseniz 1 sayfaya ekleyebilirimberaberce bekleriz
Tamam canım ekliyorum28 Eylül benim canım ama tekrar bi bat veririm sana çünkü olacağım kesin gibi .
Tamam canımKuzu ben de 2 senedir boşu boşuna kullanıyorum
Rica ederim canım. Benim bat belli değil. Bu aralar düzenim şaştı. Yumurtada çatlamayı göreyim yazarım ☺
ben kürtaj sonrası adet olmadım ne gün gelecek bilmiyorum canım. : /Kızlar bat tarihleri izi söylerseniz 1 sayfaya ekleyebilirimberaberce bekleriz
Hadi inşallah hayırlı olsun canım güzel haberleri beraberce paylaşalımBana da oraya bir 13 kasım yaz bacım.
Ekim ayını atlıyorum tüp bebek sürecindeyim eylülde embriyolarım donduruldu kasımda transfer olacak Allah'ın izniyle. Bu ay doktorum hormonları resetlicez ayağına doğum kontrol hapı tarzı bir şey verdi. Sabırsızlıkla kasım ayını bekliyorum.
Tamam canım sonra yazarsın gelince ekleriz seni deben kürtaj sonrası adet olmadım ne gün gelecek bilmiyorum canım. : /
Ay tamam çok sağolUltrasonla bile bakıldıgında anlaşılır yapısal bir bozukluk olup olmadığı gittiğinde a dan zye herşeye baktırırsın ve hep korunmasız oluyordur zaten umarım hiçbir sorun olmaz canım
yumurta gelistirici oluyormus bende tembellik var adetlerim duzensiz catlama sorunu varBunu ne icin yapiyorsunuz?
Evet canım engel çok iyi yapmışın almakla tedavini bitir ve yumurtlama zamanını bekleBismillahirrahmanirrahim diyerek topiğe giriyorum. Rabbim isteyen herkese ben de dahil nasip etsin insallah amin. 1 sorum var idrar yolları enfeksiyonu engel mi gebeliğe antibiyotik kullaniyorum şu anda.
Bat: 9 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?