Gebeliğe Hazırlık 2021'e hamile girmek isteyenler buyurun sayfamıza

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tweety22 - - Bat 3 ekim
Bana da oraya bir 13 kasım yaz bacım.
Ekim ayını atlıyorum tüp bebek sürecindeyim eylülde embriyolarım donduruldu kasımda transfer olacak Allah'ın izniyle. Bu ay doktorum hormonları resetlicez ayağına doğum kontrol hapı tarzı bir şey verdi. Sabırsızlıkla kasım ayını bekliyorum.

Canım garanti olsun sen 2.günü git bazen geç gelenler oluyor diğer regl dönemini beklemek gerekebiliyor bildiğim kadarıylada yardımcı olurum
Tamam ben 2.gün gidip tahlillerimi yaptırıyım o zaman Teşekkür ederiiiimmm
Bi sorum vardı benim rahmin ters olup olmadığı yalnızca rahim filmiyle mi anlaşılır

Rabbim kasımda hayallerini yaşatsın inşallahhh

Tamam ben 2.gün gidip tahlillerimi yaptırıyım o zaman Teşekkür ederiiiimmm ❣
Bi sorum vardı benim rahmin ters olup olmadığı yalnızca rahim filmiyle mi anlaşılır
Ultrasonla bile bakıldıgında anlaşılır yapısal bir bozukluk olup olmadığı gittiğinde a dan zye herşeye baktırırsın ve hep korunmasız oluyordur zaten umarım hiçbir sorun olmaz canım

Hadi inşallah hayırlı olsun canım güzel haberleri beraberce paylaşalım

Ultrasonla bile bakıldıgında anlaşılır yapısal bir bozukluk olup olmadığı gittiğinde a dan zye herşeye baktırırsın ve hep korunmasız oluyordur zaten umarım hiçbir sorun olmaz canım
Ay tamam çok sağol
Bu arada evet hep korumasıZ oldu ver gün aşırı bir gün arayla ilişki oldu.

Tweety22 canım bat tarihlerini yazıyorsun ya kullanıcı isimlerinin (nick) başına @ yapıp boşluk bırakmadan kullncı ismi yazarsan etiketlemiş olursun. ❣
Mesela benim ki
jnci 28 Eylül
jnci isminin başına @ yapıp boşluk bırakmadan ismi yazıyorum etiket oluyor

Selam Kızlar bende sizdenim 1 yılı aşkındır deniyoruz ama olmuyor bu ay soğan kürünü çok duyduğum için deneyeceğim inşallah isteyen herkese nasip olur

Bismillahirrahmanirrahim diyerek topiğe giriyorum. Rabbim isteyen herkese ben de dahil nasip etsin insallah amin. 1 sorum var idrar yolları enfeksiyonu engel mi gebeliğe antibiyotik kullaniyorum şu anda.
Bat: 9 Ekim

Bismillahirrahmanirrahim diyerek topiğe giriyorum. Rabbim isteyen herkese ben de dahil nasip etsin insallah amin. 1 sorum var idrar yolları enfeksiyonu engel mi gebeliğe antibiyotik kullaniyorum şu anda.
Bat: 9 Ekim
Evet canım engel çok iyi yapmışın almakla tedavini bitir ve yumurtlama zamanını bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…