İnşaAllahBu arada ben de 2021’e hamile girmek istiyorum aynen 2019 ve 2020’de istediğim gibi
İnşaAllah bebişin sana sürpriz yapar bu ayCanım ben de adeti bekliyorum, yumurtlamanın 13. Günü bugün ve gebelik testi negatif. Önümüzdeki maçlara bakacağımBen de soğan kürü düşünüyorum bu ay
İnşaAllah hoş geldinBende varııminşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Bunu ne icin yapiyorsunuz?bende tarcin corekotu bal yapiyorum bu ay insallah ise yarar folikasitte folbiol var ama icmeyi unutuyorum bat 18 ekim
Konu sahibi sensin ya canım acaba sadece sen mi düzenliyorsun benimde bilgim yok pekKızlar şu ilk sayfaya bat tarihleri izi yazmayı bilen varsa ilgilenebilir mi acaba ben çok hakim degilim bu konuya çünkü
Veririm tabiki ilk buraya tiyazacagım güzel haberim olursaTabii canım sen de haber ver
Ben de nasıl yapılıyor bilmiyorum ki tadan bilen biti tarif ederse yapabiliriz diye düşünüyorumKonu sahibi sensin ya canım acaba sadece sen mi düzenliyorsun benimde bilgim yok pek
İlk mesajı konu sahibi olarak istediğin zaman düzenleyebilirsin. Mesajın altında düzenle seçeneği var, oraya tıkla, istediğini yaz kaydetBen de nasıl yapılıyor bilmiyorum ki tadan bilen biti tarif ederse yapabiliriz diye düşünüyorum
Ayyy evet kuzum seni hatırlıyorum bende hala buralardayım işte gördüğün gibi sen ne zamandır düşünüyordunMerhaba senin topikten buraya geldim bende hala gebelik yok adet olmuyrm resmen gebelik düşünmeye başladıktan sonra . dr gittim önce tarlusal verdı adetliyken kan testi yaptı bişey cıkmadı sadece yumurta geç çatlıymş klomen verdi onunda gununu kacrdm ıkı gun gec basladm beş gün kullanmk lazmmş adet bıtınce devam etsem mi bılemıyrm offfff
Valla canım ben kullanmıyorum baksana kullansam bile boşuna olacakmış 7 aydırCanım folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmıyor, hamile kalırsan bebeğin ilk haftalardaki beyin-sinir gelişimine yarasın diye kullanılıyor. İnofolic içinde inositol var. Bak şöyle link bırakayım, orada açıklaması var
Çok teşekkür ediyorum eger herkes bat tarihini yazarsa yapmaya çalışırmİlk mesajı konu sahibi olarak istediğin zaman düzenleyebilirsin. Mesajın altında düzenle seçeneği var, oraya tıkla, istediğini yaz kaydet ☺
Canımm sen bir doktora git hormon testi diğer kan testleri filan yapılsın usg ile bakılsın inşallah bir sıkıntı yoktur da ben ebeyim aslında gebelik planlama yapanlara 3ay öncesi folik asite başlamak gerektiğini söylerizValla canım ben kullanmıyorum baksana kullansam bile boşuna olacakmış 7 aydır ☹
Aayyy öyle mi ne kadar güzelCanımm sen bir doktora git hormon testi diğer kan testleri filan yapılsın usg ile bakılsın inşallah bir sıkıntı yoktur da ben ebeyim aslında gebelik planlama yapanlara 3ay öncesi folik asite başlamak gerektiğini söyleriz
28 Eylül benim canım ama tekrar bi bat veririm sana çünkü olacağım kesin gibi .Kızlar bat tarihleri izi söylerseniz 1 sayfaya ekleyebilirimberaberce bekleriz
Kuzu ben de 2 senedir boşu boşuna kullanıyorumValla canım ben kullanmıyorum baksana kullansam bile boşuna olacakmış 7 aydır ☹
Rica ederim canım. Benim bat belli değil. Bu aralar düzenim şaştı. Yumurtada çatlamayı göreyim yazarımÇok teşekkür ediyorum eger herkes bat tarihini yazarsa yapmaya çalışırm
İnşallahh artık hamile olursunKuzu ben de 2 senedir boşu boşuna kullanıyorum
Canım garanti olsun sen 2.günü git bazen geç gelenler oluyor diğer regl dönemini beklemek gerekebiliyor bildiğim kadarıylada yardımcı olurumAayyy öyle mi ne kadar güzel ❣Gidicem doktora Adet olmayı bekliyorum 2.günü mü gidiyim 3 mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?