• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021e HAmile girmek isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim bugün Bat testlerim positif amaaa günlerdir kontrol cizgisi kadar loyu olmuyorlar hcg yüklsemiyormu acaba ya bir füsük birde kimAsaldan sonra korkar oldm son iki test bugündem digerleri
Canm yurtdisindayim butda öyle b8sey yok ayrica doktorum tatilde haftaya dönüyor
Anladım canım değerlerin artar zamanla sıkma canını .doktorun dönünce de kontrollerini yaptırırsın .hayırlı olsun tekrardan sağlıcakla kucağınıza alın 🤗🤗

16099532255573805383820229561539.webp
Çatlatma iğnesinin 3. Günü bilerek yaptım moral olsun diye yaptım 12 gün daha var .. 🥰

Son düzenleme:
Bende yumurtlama adetten 20 gün sonra oldu ve testte 11 gün sonra çok silik çizgi cıktı o güne kadar hiç bir belirti yoktu. Nasıl oldu derseniz geçen ay aşılama yaptım tutma di bu ay tedavileri bıraktım ve yumurtlama gününe kadar aslan pencesi ıctim ve dua ettim 🙏 şuanda da kaşık ağrısı ve göğüs sızlamadı Dışın da hiç bir sikayetim yok 20 aydır deniyorduk belirti Derseniz ne belirtiler yaşadım o 20 ay belirti sadece kasik ağrısı diyebiliriz başka hiç birşey olmuyor erken dönemde ☺️ hepiniz dualarimdasiniz 2021 hepimizin yılı olsun insallah🙏🙏
Canım saglikli bir gebelik yasayip guzel bebegini kucagina alirsin insallah.çok guzel duygular seni bekliyor.rabbim yuvanizi şenlendirsin.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Öncelikle Rabbim sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Yumurtlamadan sonra devam eden akıntım var. Akıntı da çok çok özür dileyerek söylüyorum sadece iç çamaşırda ıslaklık anlamında, bazen de beyaz şekilde.
Bat 13 Ocak. Normalde adetten 2-3 gün önce kasık ağrılarım başlar ama bu sefer neredeyse her gün var. Bazen hafif, bazen de her an adet olacakmışım gibi ağrıyor. Çok az yemek yesem bile hemen şişkinlik oluyor. Bunlara ek olarak da bu ara çok sinirli ve alınganım, eşimin söylediği en küçük şeylere alınıp ağlıyorum. Bunlar sadece pms dönemi belirtileri mi, yoksa gebelik belirtileri olabilir mi? Dönüş yaparsanız çok mutlu olurum. Sevgiler. 🌺
Canım 10 ocak gibi test yaparsan çıkacaktır bende hiç akıntı olmadı kasik agrisi bende de var di şişkinlik ve gaz da var di ben adete 4 gün kala idrarda çok silik çizgiyle öğrendim inşallah rabbim niyetini kabul etsin hayırlı haberlerini alalım 🙏🙏

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir

Eklentiler

• 1BC67B5E-CC49-4CEC-95B6-110606566F55.webp
    1BC67B5E-CC49-4CEC-95B6-110606566F55.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 46
Back
X