• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021’in son düzlüğünde bat bekleyenler 😍😍 Aralık bat’larını beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2021 in son umudu olan aya girmek üzereyiz.
Ben 14 Aralığı bekleyeceğim. Pazar ve pazartesi yumurtlama günümdü. Salı yani bugün de çatlama. Sadece pazartesi gününü değerlendirebildik şimdilik 🥺 Yine de allahtan Ümit kesilmez 🥰
Sizler aralığın kaçını bekliyorsunuz? 😍😊
10 aralığı bekliyorum inşallah 😍

Kizlar sizce bu yumurtlama mi

Eklentiler

• 20211128_190840.webp
    20211128_190840.webp
    27 KB · Görüntüleme: 47
Bence de yumurtlama. Değilse bile yarın yumurtlamadır ama bugünü de değerlendirmeniz iyi olur
Canim bu pazar gunun testiydi pazar ve pazartesiyi degerlendirdik sonraki gunler de bu sekil en net o fotoda belli o yuzden onu attim

Eklentiler

• 20211130_171040.webp
    20211130_171040.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 41
Evet iste pazar gunuydu degerlendirdik ama yumurta beyazina benzer akinti gelmedi o yuzden supheliyim yumurtlama degil mi acaba diye
Valla bir kaç aydır benim de akıntım farklı şekilde oluyor. Yumurtladığım aylar tabii. Değişebilir o bence ama olmuş yani yumurtlama

2021 in son umudu olan aya girmek üzereyiz.
Ben 14 Aralığı bekleyeceğim. Pazar ve pazartesi yumurtlama günümdü. Salı yani bugün de çatlama. Sadece pazartesi gününü değerlendirebildik şimdilik 🥺 Yine de allahtan Ümit kesilmez 🥰
Sizler aralığın kaçını bekliyorsunuz? 😍😊
16 aralarık bat tarihi hayırlısını dileyerekten bekliyoruzz hepimiz için Hayırlısı Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🥰🙏🤲🏻

Back
X