• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ajanda Önerisi

Dream Theater

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
1.190
2.382
133
Aydın
Selam hanımlar 🌸
Benim gibi ajanda tutmayı seven var mıı? Ben her yeni yıl tarihli günlük ajanda mutlaka alırım beni motive ediyor :KK68:Birkaç kere bullet journal denedim çizimler falan çok hoş zevkli ama bütün sene sayfaları önümde olmadığı için organize olamıyorum. Haliyle tek tek çizmenin pratikte faydasını göremediğim için yine hazır ajandalara devam ettim.
2022 ajandamı henüz almadım renkli bir şey mi olsun yoksa düz standart bir şey mi alayım karar veremiyorum sizin öneriniz var mı ajandanız nasıl paylaşırsanız çok sevinirim:KK15:

Ben tarihsiz noktalı ajanda alıp bj yapıyorum. Kendim dizayn etmek daha güzel geliyor. Ama akademik ajandalar veya hali hazırda ajandalar da var artık. Onlar da olabilir

Ben tarihsiz noktalı ajanda alıp bj yapıyorum. Kendim dizayn etmek daha güzel geliyor. Ama akademik ajandalar veya hali hazırda ajandalar da var artık. Onlar da olabilir
Bj çok güzel ama ben bütün sene önümde olmayınca çok zorlandığımı farkettim o_O Yoksa dizayn etmeyi bende çok seviyorum.
Belki benim gibi ajandalara takıntılı birileri çıkarsa diye konu açtım. Kendi aldığını paylaşmak isteyen olursa kararsız bana da fikir olur 😁

Girelimm :rapci:
Aklınızda bir şeyler varsa mutlaka paylaşın :KK36:
Aylardır düşünüyorum,,😁😁 ajanda yetiştirmemiz lazım . Flash bellek değiştirmiştim ben anahtarlıkli, onu kullanırım yeni yıla . Ondan alabilirsin yeni yani. Para biriktirme_harcama kalem kalem yazabiliriz. Kg vermek istiyorsan olur.namaza başlamak, yeni kıyafetler alıp yılbaşından önce giymemek, yeni şampuan, düşünüp yazicam

Aylardır düşünüyorum,,😁😁 ajanda yetiştirmemiz lazım . Flash bellek değiştirmiştim ben anahtarlıkli, onu kullanırım yeni yıla . Ondan alabilirsin yeni yani. Para biriktirme_harcama kalem kalem yazabiliriz. Kg vermek istiyorsan olur.namaza başlamak, yeni kıyafetler alıp yılbaşından önce giymemek, yeni şampuan, düşünüp yazicam
Çok güzel fikirler 😍 İnşallah hedeflerimizin gerçekleştiği güzel bir sene olur ❤

D Dream Theater 😃😃

ben bir ajanda bagimlisi olabilirim galiba, bir cok yontem ve ajanda denedikten sonra ben bu sene kendi ajandami dijitalde tasarladim ve ofsette bastirdim. Ajandaya cok cok fazla yuk yuklemek iyi gelmiyor bana aylik ve haftalik plannerlar var icinde isle ilgili notlari almak icin bir kisim ve kendimce bir seyler yazmayi seviyorum onun icinde bir kisim, kisisellesmis ajanda bence en guzeli. Elde cizmek istiyor ve bunaliyorsaniz uc ay uc ay hazirlayin hem cok agirda olmaz.

Ajandasız yaşayamayanlardanım.
Heleki BuJo ❤❤❤

Muhtemelen aralık ayının son haftasında ancak çıkabilirim almaya. Bu sene kendim çizmek istiyorum ve ajandalarımı çocuklarıma hatıra bırakmak için saklarım yıllardır.

ben bir ajanda bagimlisi olabilirim galiba, bir cok yontem ve ajanda denedikten sonra ben bu sene kendi ajandami dijitalde tasarladim ve ofsette bastirdim. Ajandaya cok cok fazla yuk yuklemek iyi gelmiyor bana aylik ve haftalik plannerlar var icinde isle ilgili notlari almak icin bir kisim ve kendimce bir seyler yazmayi seviyorum onun icinde bir kisim, kisisellesmis ajanda bence en guzeli. Elde cizmek istiyor ve bunaliyorsaniz uc ay uc ay hazirlayin hem cok agirda olmaz.
Yaaa ne güzel keşke ben de kendim tasarlayabilseydim çok kıskandım şu an sizi :KK6: Piyasadaki ajandalara göre maliyeti daha mı fazla oldu? son 2 senedir ajanda fiyatları gereksiz pahalı ve aldıklarım da tam istediğim gibi olmuyor :(

Ajandasız yaşayamayanlardanım.
Heleki BuJo ❤❤❤

Muhtemelen aralık ayının son haftasında ancak çıkabilirim almaya. Bu sene kendim çizmek istiyorum ve ajandalarımı çocuklarıma hatıra bırakmak için saklarım yıllardır.
Yaa bende hep saklarım ajandalarımı 😍 aslında anı olarak saklanacak olanlar bujo oluyor direkt kendi emeğinle çiziyorsun kişiselleştirebiliyorsun çok güzel ama çok üşeniyorum :cry:

Yaa bende hep saklarım ajandalarımı 😍 aslında anı olarak saklanacak olanlar bujo oluyor direkt kendi emeğinle çiziyorsun kişiselleştirebiliyorsun çok güzel ama çok üşeniyorum :cry:

Ben de pek becerikli degilim. Guzel cizemiyorum ama yine de guzel bir meditasyon gibi oluyor bana. Hem de günleri verimli gecirmemi sagliyor 🌼🍒

Yaaa ne güzel keşke ben de kendim tasarlayabilseydim çok kıskandım şu an sizi :KK6: Piyasadaki ajandalara göre maliyeti daha mı fazla oldu? son 2 senedir ajanda fiyatları gereksiz pahalı ve aldıklarım da tam istediğim gibi olmuyor :KK43:
hayir daha ucuz oldu, aynen oyle cok pahali ve ben dis kabini filan da kendim sectim tam istedigim gibi oldu normalde moleskine kullaniyordum ama boyle daha iyi oldu

hayir daha ucuz oldu, aynen oyle cok pahali ve ben dis kabini filan da kendim sectim tam istedigim gibi oldu normalde moleskine kullaniyordum ama boyle daha iyi oldu
Bir sene ben de moleskine kullanmıştım çok estetik ajandalar ama en son gördüğümde 200TL üstündeydi fiyatı, kağıt kalitesi de öyle ahım şahım değildi. İçinize sinen bir ajanda olmasına sevindim :KK36:

Bir sene ben de moleskine kullanmıştım çok estetik ajandalar ama en son gördüğümde 200TL üstündeydi fiyatı, kağıt kalitesi de öyle ahım şahım değildi. İçinize sinen bir ajanda olmasına sevindim :KK36:

Nezih kırtasiyeden 25 liraya kalin kapakli defter aldim. Deseni de güzel.
Ajanda degil ama kendim bujo yapicagim icin isimi görür.

Back
X