2022 Aralık Ayı Burç Yorumları

a122 (6).jpg
 
tumblr_643699de520bb5430448e02203b69a32_96c3b81c_1280.jpg


Yoğun bir ay sevgili Koç..

Temposu ile baş döndürecek, bir anı bir anına uymayan yoğun bir ay..
Günlük rutinlerin değişirken, ev, yerleşik düzen değişimine gidebilir, taşınabilir, yeni bir düzen kurabilirsin. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili girişimci bir ruha bürünebilir, fazlası ile hareketli bir ay geçirebilirsin. İşbirlikleri, anlaşmalar, sözleşmeler, yenilenen gelecek planları Aralık 2022’nin vazgeçilmezleri olacak. Öte yandan miras, nafaka, vergi, krediler, ödemeler ile ilgili gündemler yoğun akacak.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin hız kazanırken, kalabalık ortamlar, geç saatlere kadar uzayan sohbetler, seyahatler, eski dostluklar öne çıkıyor.. Öte yandan girdiğin ortamlarda ilgi göreceğin bir süreçten geçerken, fazlası ile ön planda olacaksın.. Çocukları olan bir Koç isen, çocuklarınla aranızdaki iletişimi güçlendirmek, gelgitleri aşmak adına fazlası ile yönlendirici, kontrolcü tutumlar sergileyeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Koç isen, eşin, partnerin ile denge arayan bir dönemden geçerken, boşanmak, ayrılmak, noktalamak kararları almaya meyillisin. Son iki yılda aşamadığın ne varsa fazlası ile ele alacak, fazlası ile sonuç odaklı olacaksın. Evliliği, ilişkisi iyi giden bir Koç isen, bir üst aşamaya geçebilirsiniz. Mesela çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. Ya da yeni bir düzen kurmak, nişan, evlilik gibi kararlar alabilirsiniz.
Bekar bir Koç isen, hızlı akacak günlerden geçerken, fazlası ile iletişime açık olacaksın. Kültürel birikimi, entelektüel zekası ile ilgini çekecek yeni biri ile yakınlaşma şansı bulabilirsin. Yeniliklere açık bir dönemden geçiyorsun..







Değişime açık bir ay sevgili Boğa..

Yenilikçi, hayatına iz düşümleri yapacak, radikal adımlar atacağın güçlü bir ay..
Kendinle ilgili her şeyi gözden geçireceksin. Ruh, zihin, beden dengeni korumak, sağlığına erişmek, tüm dengesizlikleri hayatından çıkarmak niyetindesin. Profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Arınma, Çakra Dengeleme çalışmaları alabilir, kronik rahatsızlıklarını aşmak adına profesyonel isimlerle çalışabilirsin. Öte yandan imaj değiştirebilir, estetik operasyonlar yaptırabilir, dış görünüşün, stilin ile ilgili ciddi değişimlere gidebilirsin.
Günlük rutinlerini gözden geçirirken, eski, köhne tüm alışkanlıkları geride bırakmak adına adımlar atacaksın. Tükenmiş yaşam enerjini yükseltmek, motivasyon kazanmak, hayatınla ilgili önceliklerini yeniden belirlemek adına kolları sıvıyorsun. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzenlemeler yapacağın bir süreçten geçerken, son derece hareketli, tempolu bir aydan geçeceksin. Finansal çözümlemeler getirecek bu ay, senin için sorun teşkil eden külfetli meselelerden arınıyorsun.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına çok çok önemli, karmik değişimler öne çıkıyor. Eski, köklü ilişkiler ağır sınavlardan geçerken, birçok ilişki artık geride kalıyor. Manipülatif, baskıcı, seni kullanan, yoran, hadsiz her kim varsa geride bırakmak niyetindesin. Girdiğin ortamlar, ait olduğun ortamlardan sıkıldığını fark ederken, yeni, saf, temiz ortamlara, insanlara meyledeceksin. Artık hayatının kontrolünü eline alırken, herkese bir kez daha kim olduğunu göstermek niyetindesin. Çocukları olan bir Boğa isen, çocuklarınla ileşiminizi kuvvetlendirmek adına fazlası ile zaman ayırabilir, fazlası ile yönlendirici olabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, iki yarımdan bir tam olmadığını gösteren günlerden geçerken, yarım yamalak, yüzeysel hiç bir şeye tahammülün kalmadığını fark ediyorsun. Birçoklarının boşanma, ayrılık kararları alırken, birçoklarının ilişkinizi, evliliğinizi bir sonraki aşamaya taşımak adına ciddi girişimlerde bulunacak. Karmik, kadersel günlerden geçerken, bugünlerde yaşanan değişimler kalıcı olacak.
Bekar bir Boğa isen, aidiyet aradığın, hakikati aradığın bugünlerde, yüzeysel, içten olmayan, daha çok tensel, daha çok maddesel ilişkilere kesinlikle geçit vermeyeceksin. İletişim hızlanırken, bu yöndeki her türden insandan kaçınacak, uzak duracak, setler çekeceksin. Sen kalbinin yansıması, belki de ruh eşin olan gerçeğini bulmak niyetindesin. Peki gök kubbe sana bu konuda yardım edecek mi dersen, elbette.. Kadersel karşılaşmalar, aşkın en salt, yalın hali gönül kapını çalabilir






Duygusal geçişleri yüksek bir ay sevgili İkizler..

İç dünyana yöneleceğin, iç dünyanı yenileyeceğin bir ay olacak..
Ruh, zihin, beden dengeni korumak adına profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Danışmanlıklar, Çakra Dengeleme çalışmaları alabilir, hayatını dönüştürmek, yeni pencereler açmak adına ciddi bir efor sarf edebilirsin.. Meditatif çalışmalar, yoga, yürüyüşler, diyet, egzersiz planları da ayın vazgeçilmezlerinden olacak.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili özen isteyen bir dönemden geçerken, mutlaka kontrollü, mutlaka aklisemle ilerlemelisin. Detayları es geçmek, vurdum duymaz tutumlar krizlere, yanlışlara neden olabilir, dikkat. Finansal anlamda kontrol isteyen bu ay, unutulmuş ödemeler, geçmişten gelen finansal meseleler öne çıkıyor..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına son derece hassas, son derece duygusal olacağın Aralık 2022’de, sevildiğini hissetmek isteyeceksin. Gerçekten güven duyduğun, gerçekten kendini rahat hissettiğin insanlarla bir arada olmaya özen göstereceksin. Öte yandan yüzeysel ilişkileri noktalayacağın, daha çok ailevi ve yakın dostluk ilişkilerini ön plana alacağın bir süreç olacak. Çocukları olan bir İkizler isen, çocuklarınla zaman geçirmek, çocuklarınla sosyalleşmek, çocuklarınla aktivitelerde bulunmak, hobi alanlarına yönelmek sana çok çok iyi gelecek. Çocuklarınla daha çok zaman geçirmek isteyeceğin, şefkat odaklı bir ay…
Evli, ilişkisi oln bir İkizler isen, eşin, partnerin ile bir arada olmak, ortak geleceğinize odaklanmak, birbirinizi daha iyi anlamak adına girişimci olacağın, özverilerde bulunacağın, sağduyulu bir ay olacak.
Bekar bir İkizler isen, seni anlayan, sana içtenlikle yaklaşan insanlara çekileceksin.. Fazlası ile duygusal akacak bu ay, sevmek, sevilmek istediğin bir dönemden geçiyorsun..







Derin bir ay sevgili Yengeç..

Kendinle uzlaşma sağlayacağın, kendi içine döneceğin Aralık 2022’de, son derece dönüşüme açık olacaksın…
Ön planda olacağın bu ay, ailevi, yakın, dostluk ilişkilerine daha geniş bir perspektiften bakacaksın. Önceliklerini yeniden belirlerken, fazlası ile manipülatif tavırlar sergileyebilirsin. Her şeyi düzene kurmak, her şeyi düzene oturtmak istediğin günlerden geçerken, fazlası ile baskın olabilirsin, dikkat. Bu durum ailevi ilişkilerine, kardeşlik bağlarına zarar verebilir, dikkat.. Çocukları olan bir Yengeç isen, çocuklarına karşı yönlendirici tavırlar takınabilir, çocuklarının geleceklerini ilgilendirecek kararlar alabilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yengeç isen, eşin, partnerin ile birbirinizi anlamaya meyilli olacağınız Aralık 2022’de, fazlası ile hassas hissedeceksin. Eşinin, partnerinin önceliklerini gözden geçireceğin, eşinin, partnerinin ihtiyaçlarına can kulağı ile eğileceğin Aralık 2022’de, sorunları aşmak mümkün olacak..
Bekar bir Yengeç isen, yeni başlangıçlara açık Aralık 2022’de, son derece keyifli, son derece hızlı ilerleyecek iletişimler, yeni başlangıçlar var. Uzun zamandır aklından, kalbinden geçirdiğin biri var ise şayet bu ay açılabilir, yakınlaşma şansı bulabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili denge arayan bir dönemden geçerken, mutlaka akliselimle ilerlemelisin. Alacaklar, borçlar, ödemeler ile ilgili dikkatli ilerlemelisin. Borç vermek, kefil olmak için pekte uygun bir ay değil, dikkat. İşbirlikleri, ortaklıklar, anlaşmalar adına titizlik isteyen bir dönemden geçerken, aceleci kararlar almaktan kaçınmalısın.










İleri görüşlü bir ay sevgili Aslan..

Hayatını düzenlemek adına büyük adımlar atacağın, yarım kalmış ne varsa tamamlayacağın bir ay olacak Aralık 2022..
Günlük rutinlerin hız kazanırken, fazlası ile girişimci olacaksın. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yeniliklere açık olacağın Aralık 2022’de, son derece ileri görüşlü adımlar atacaksın. Finansal anlamda iyileşmeler öne çıkarken, aklından geçenleri hayata geçirmekten çekinmeyeceksin. Fazlası ile yoğun akacak bu ay, krediler, alım/satım, ödemeler ile ilgili önemli gelişmeler var.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına spekülatif iletişimler, krizli iletişimler öne çıkarken, sorunlu tüm ilişkileri geride bırakmak adına kolları sıvıyorsun. Seni aşağı çeken, seni yoran her kim varsa geride bırakmak adına hızlı hareket edeceksin. Keskin sözler, köklü dostlukların bitmesi, hayatına yeni pencereler açma kararların öne çıkıyor.. Çocukları olan bir Aslan isen, çocuklarınla ilgili kontrolcü tutumların öne çıkıyor. Ancak fazla baskı yapmamakta fayda var, dikkat..
Evli, ilişkisi olan bir Aslan isen, eşin, partnerin ile birbirinizi anlamanız gereken bu ay, inatçı, baskın tutumlar krizlere neden olabilir, dikkat. İyice dinlemenin faydası var. Hassas, alıngan tutumlar işleri içinden çıkılmaz bir hale getirebilir, bilgine.. Tutkuları yüksek bu ay, önemli adımlar atabilirsin.
Bekar bir Aslan isen, flörtöz enerjisi yüksek bu ay, girdiğin ortamlarda ilgi görüyorsun. Geçmişten gelenler öne çıkarken, fazlası ile ilgi odağı olacaksın. Sempatik tavırların öne çıkarken, beğenilmekten hoşlanacaksın. Şımarmak, şımartılmak istediğin bir dönemden geçerken, çapkın tutumlarınla öne çıkıyorsun.







Önemli bir ay sevgili Başak..
Hayatına iz düşümü yapacak, hızlı dönüşümleri ile yoğun akacak bir ay…
Günlük rutinlerin, kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili önemli değişimler, hızlı gelişmeler, tansiyonu yüksek tartışmalar, işbirlikleri, istifalar, yeni başlangıçlar gibi gibi önemli başlıklar öne çıkıyor.. Finansal düzenlemeler öne çıkarken, taktir görmediğin, desteklenmediğin bir alan ya da işbirliği içerisinde olmak istemeyeceksin. Radikal adımlar atmaya meyillisin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına gergin iletişimlere açık, zorlayıcı bir ay olabilir, dikkat.. Manipülatif kimseler, kontrolcü kimseler öne çıkarken, hayatının sorgulanması, hayatının baskılanması hoşuna gitmeyecek. Eskiden gelen iletişim problemlerini çözüme götürmek istediğin bir dönemden geçerken, eskiye dair köhne iletişimleri, dostlukları bitirmek niyetindesin.. Çocukları olan bir Başak isen, çocuklarının eğitim hayatları, çocuklarının geleceklerini ilgilendiren meseleler, çocuklarının hobileri, aktiviteleri gibi gibi alanlara yönelebilir, yönlendirici tavırlarınla öne çıkabilirsin..
Evli, ilişkisi olan bir Başak isen, eşin, partnerin ile düzen arayan Aralık 2022, uyumsuz, dengesiz iletişimleri, ilişkileri bitirme niyetinde olacak, bilgine.. Boşanmak, ayrılmak isteyebilir, radikal adımlar atabilirsin. Artık beklemek, bekletilmek istemediğin bir dönemden geçiyorsun. Öte yandan evliliğine, ilişkine renk katmak niyetinde isen, son derece girişimci bir tavra bürünebilir, seyahat planları yapabilir, eşine, partnerine destekler sağlayabilirsin.
Bekar bir Başak isen, geçmişle hesaplaşmalar yaşatacak Aralık 2022, büyük bir defteri, büyük bir hesabı kapatıyor.. Sorunlu, yoran ancak bir türlü kurtulamadığın iletişimleri, ilişkileri bitirmek niyetindesin. Gelgeç hiç bir şeye tahammülün yok artık. Tazelenmek, arınmak, en iyi versiyonuna ulaşmak isterken, profesyonel destekler alacaksın.. Sağlıklı bir ilişki kurmak için öncelikle senin sağlıklı olman gerektiğini farkındasın..







Düzen getirecek bir ay sevgili Terazi..

Sorunları aşmak adına kolları sıvayacağın, son derece girşimci ruhta bir ay…
Günlük rutinlerini toparlarken, ev, ofis düzenin ile ilgili değişimlere gidebilirsin. Ev değiştirebilir, taşınabilir, şehir dışı, yurt dışı değişimlere gidebilirsin. Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili düzenlemeler öne çıkarken, tayin, terfi, zam gibi pozitif gelişmeler öne çıkabilir. Uzun zamandır beklettiğin bir istifa, ayrılık kararı varsa bu dönem gündeme alabilirsin.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına yoran iletişimlerin üstünden geçecek bu ay, başkalarının duygu ve düşüncelerini dayatmaları seni yorabilir. Kontrol edilmekten hoşlanmadığın günlerden geçerken, fazlası ile özgürlükçü tutumlar sergileyebilirsin. Şehir dışı, yurt dışı seyahatler gündeme gelebilir. Çocukları olan bir Terazi isen, çocuklarının sağlıkları, düzenleri, uyku aktiviteleri, kişisel gelişimleri senin için önemli olacak.
Evli, ilişkisi olan bir Terazi isen, eşinin, partnerinin iddialı çıkışları, inatçı tavırları seni yorabilir, dikkat.. Ancak tek mesele iletişimsizlik olabilir, dikkat. Birbirinizi anlamanız gereken bir dönemden geçerken, sağduyuyu elden bırakmamakta fayda var. Geleceğinizi ilgilendiren kararlar alabilir, finansal meselelere odaklanabilirsiniz..
Bekar bir Terazi isen, geçmişe ilgili detayları öne çıkaran günlerden geçerken, kendini özgürce ifade etmek konusunda kararlısın. Fazlası ile baskın, fazlası ile iddialı günlerden geçerken, fazlası ile tepkisel olacaksın. Geçmiş, geçmiştir dediğin günlerden geçerken, artık geleceğe yeni sayfalar açacaksın.










Açıklık isteyen bir ay sevgili Akrep..

Ön başta kendine dürüst olman gereken bir ay, bilgine..
İç dünyanı düzenlemen adına şanslar getirecek Aralık 2022, sorunları aşmak mümkün olacak…
Günlük rutinlerini değiştirmeye meyilli olacağın Aralık 2022’de, yeni alışkanlıklar kazanmaya meyillisin. Sorunlu her türden iletişimi aşmak, her türden alışkanlığı geride bırakmak, diyet, egzersiz, spor gibi alanlara yönelmek konusunda kararlısın. Öte yandan yeni bir hobi, aktivite alanına yönelebilirsin..
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili hızlı akacak bir aydan geçerken, fazlası ile girişimci olacaksın. Üzerine çalıştığın, üzerine düşündüğün konularla ilgili sonuçlar alacağın Aralık 2022’den geçerken, finansal anlamda iyileşmeler yaşayacaksın. Ödemeler, krediler, bankacılık işlemleri öne çıkarken, miras, ssk, vergi, nafaka gibi konular öne çıkıyor..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına düzenlemeler getirecek bir aydan geçerken, sorunlu iletişimlere ihtiyacın olmadığının farkındasın. Seni aşağı çeken, negatiften beslenen her kim olursa olsun, hayatından çıkarmak niyetindesin. Yeni iletişimlere temkinlik yaklaşacağın bir dönemden geçerken, kalbinin sesini açıyorsun. Her konuda ön görülerine, sezgilerine başvuracağın bir ay olacak.. Çocukları olan bir Akrep isen, hassas yaklaşımların kontrolcü, manipülatif algılanmana neden olabilir, kendini doğru ifade ettiğinden emin olmalısın..
Evli, ilişkisi olan bir Akrep isen, yaprak dökümü tadında akacak Aralık 2022, sorunlu evlilikleri, ilişkileri bitirmek hususunda kararlı. Şayet problemli bir evliliğin, ilişkin varsa ve ayrılmak, boşanmak için doğru zamanı kolluyor isen, bu ay o önemli adımları atıyorsun.. Öte yandan evliliği ,ilişkisi sağlıklı ilerleyen bir Akrep isen, eşin, partnerin ile uyum yakalamak, birbirinize destekler olmak, ortak geleceğinizi planlamak adına son derece şanslı bir ay…
Bekar bir Akrep isen, flörtöz enerjisi yüksek Aralık 2022, sana iyimser, yapıcı insanlar getirecek. Şanslı insanlarla, enerjisi yüksek, kültürel alt yapısı güçlü insanlarla bir arada olacaksın. Girdiğin her ortamda ilgi odağın olacağın bir dönemden geçerken, hiç ummadığın insanlarla bir araya gelebilirsin.









İlahi şanslar getirecek bir ay sevgili Yay..

Kaderin desteğini, ilahinin şanslarını yanında hissedeceğin, güçlü bir ay..
Günlük rutinlerini düzenlerken, kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili güçlü günlerden geçeceksin. Kendinden emin tavırların, yeteneklerini sergileme tarzın, iddialı tutumların ile ilgili ön planda olacağın bir ay olacak. İş, proje değişimi, işbirlikleri, ortaklıklar adına son derece destekler etkilere sahip, şanslı bir ay..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına keyifli iletişimlere açık bu ay, sosyal aktiviteler, etkinlikler, sanatsal faaliyetler öne çıkıyor. Ailevi ilişkilerin pekişirken, kardeşlerin ön plana çıkıyor. Çocukları olan bir Yay isen, çocuklarının gelecekleri, kişisel gelişimleri, eğitim hayatları öne çıkıyor. Yenilikçi adımlar atabilir, son derece girişimci bir ruha bürünebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Yay isen, eşin, partnerin ile uyumlu enerjilere sahip olacağınız bu ay, son derece destekler tavırlar öne çıkıyor. Birbirinize karşı son derece sağduyulu, empatik yaklaşımlar sergileyeceğiniz bu ay, ortak geleceğiniz ile ilgili önemli kararlar alacaksın…
Bekar bir Yay isen, son derece flörtöz etkilere açık bu ay, iletişime açık olacaksın. İş, eğitim, finans hayatın ile ilgili girdiğin ortamlarda yeni iletişimler kurma şansları yakalayabilirsin. Son derece hızlı akacak günlerden geçerken, yeni başlangıçlara açık olacaksın.










Öngörülü bir ay sevgili Oğlak..

En yakın Ağustos 2022’den bu yana hissettiğin, fark ettiğin, öngördüğün her şeyin aslında ne denli gerçek, haklı olduğunu fark edeceksin..
İç sesini yükseltecek günlerden geçerken, hayatına büyük çaplı dokunuşlar yapacaksın. ”Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” diyen günlerden geçerken, yeniliğe heveslisin. Günlük rutinlerini güncellerken, seni geliştirecek aktivitelere, hobilere yöneleceksin. Kişisel gelişim alanlarına yönelirken, fazlası ile dönüşüme açık olacaksın. Ruhsal, zihinsel, fiziksel anlamda destekler etkilere sahip Aralık 2022, profesyonel Astroloji, Psikoloji, Spiritüel Danışmanlık, Çakra Dengeleme çalışmalarından faydalanabilirsin. Yenilikçi gelişmelere açık bir süreçten geçerken, ev değiştirebilir, yaşam alanın ile ilgili son derece yenilikçi hamleler yapabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili girişimci adımlar atacağın bir süreçten geçerken, kimsenin emeklerinin üzerinde hak iddia etmesine izin vermeyeceksin. Sevgi, güven temelli ilişkilerde, işbirliklerinde kullanıldığını, sömürüldüğünü fark edeceğin, üstüne çok radikal adımlar atacağın güçlü bir ay. Dönüştüren günlerden geçerken, fazlası ile hırslı, cesur, radikal adımlar atacaksın.
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına güven sorunları yaşadığın, içtenliğinden emin olmadığın herkesi hayatından çıkaracaksın. Kim olursa olsun, hayatındaki yeri, ilişki başlığı ne olursa olsun hayatından çıkaracaksın. Yepyeni bir döneme girerken, artık sadece kendin olmak istiyorsun. Önceliklerini yeniden belirlerken, senin istediğin insanlarla bir arada olmak isteyeceksin. Seçicisin ve yeni başlangıçlara açık olacaksın. Çocukları olan bir Oğlak isen, çocuklarının eğitim, finans hayatları, gelecekleri ile ilgili gündemler öne çıkabilir.
Evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, iki uçlu bir ay Aralık 2022. Kesip atma enerjisi barındıran Aralık 2022’de yanlış, eğreti, içine sinmeyen hiç bir şeyi yaşamak istemeyeceksin. ”Ya hep, ya hiç” mottosu ile hareket edeceğin bu ay, son derece radikal adımlar atacaksın. Geçmişe ait ve aşılamayan ne varsa bitirmek adına girişimler yapabilir, boşanma, ayrılık kararları alabilirsin. Öte yandan evliliğini, ilişkisini değerli bulan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile daha çok başbaşa olmak, daha çok konuşmak, daha çok anlamak, anlaşılmak isteyeceksin. Eşine, partnerine sürprizler yapabilir, bonkör hediyelerle şımartabilirsin.
Bekar bir Oğlak isen, kaderin kalemi eline aldığı günlerden geçerken, fazlası ile hissel hareket edeceksin. İçinden geçenleri önemseyeceğin, öngürülerine kulak vereceğin, kalbinin volümünü yükselteceğin Aralık 2022’de, kadersel başlangıçlar yaşayabilirsin. Kalıcı ilişkilerin temelleri atılabilir..








Radikal bir ay sevgili Kova..

A’dan, Z’ye köklü değişimler getirecek Aralık 2022, hayatına önemli iz düşümleri yapacak…
Günlük rutinlerin, alışkanlıkların, beslenme düzenin, egzersiz, spor planların, edineceğin yeni alışkanlıkları, hobilerin öne çıkıyor. Hayatına yenilikler katmak isteyeceksin. Konfor alanını iyileştirmek, evin, ofisin ile ilgili düzenlemeler yapmak önceliğin olacak…
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili dönüşüme açık günlerden geçerken, değişime gitmekten korkmayacaksın. İşbirliklerine açık olacağın Aralık 2022’de, taktir toplayacağın, destekler alacağın günlerden geçeceksin. Finansal şanslar getirecek, iyimser bir ay…
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına sorgulayıcı, manipülatif günlerden geçerken, fazlalık yapan insanları hayatından çıkarmak niyetindesin. Gerçeklik, güven aradığın günlerden geçerken, samimiyetsizliğe tahammülün olmayacak.. Çocukları olan bir Kova isen, çocuklarına karşı son derece hassas, ilgili yaklaşımlar sergileyeceğin Aralık 2022’de, çocuklarının geleceklerine yön verecek girişimlerde bulunacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Kova isen, eşin, partnerin ile ortak hareket etme eğiliminde olacağınız Aralık 2022’de, finansal planlar, geleceğinizi ilgilendiren alım/satım, değişimler, birbirinize karşı destekler tavırlarınız öne çıkıyor..
Bekar bir Kova isen, sürpriz iletişimlere açık bu ay, uzaklarla ilgili iletişimler, başlangıçlar, flörtler gündeme geliyor.. Fazlası ile yoğun akacak iletişim sana heyecanlar yaşatırken, son derece dengeli olmalısın. Aceleci kararlar, ısrarlı tutumlar daha sonradan hayal kırıklıkları getirebilir. Temkinli olmalı ve mutlaka sağduyulu ilerlemelisin..







Baş döndürücü hızda bir ay sevgili Balık..

Kontrol dışı gelişmelerle koca bir yılı kapatacak Aralık 2022, seni şaşırtmaya kararlı…
Kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili yenilikçi gelişmelere açık Aralık 2022, sürpriz kararların, belki de senin kontrolün dışında gelişecek gündemler vesilesi ile önemli değişimlere vesile olacak. İş değiştirebilir, sektörel değişimlere gidebilir, şehir, ülke değiştirebilir, yeni işbirliklerine, anlaşmalara imza atabilirsin..
Ailevi, yakın, dostluk ilişkilerin adına açık sözlü konuşmalar, hesaplaşmalar, sırların ifşa olmalı, herkesin bir şekilde eteklerindeki taşları dökmesi önceliklerini yeniden belirlemene vesile olacak.. Etrafında sadece istediğin insanların olmasına izin vereceğin Aralık 2022’de, sevdiklerinle zaman geçirmekten keyif alacaksın. Çocukları olan bir Balık isen, çocuklarınla zaman geçirmek, eğitimleri, hobileri ile ilgilenmek, alışverişlere çıkmak bütçenin dışına çıkmana neden olurken, hiç bir şeyi esirgemek istemeyeceksin.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, eşinin, partnerinin destekler tavırları, dostane yaklaşımları, hoş sohbet girişimleri ilişkinizi, evliliğinizi daha güçlü kılacak. Birbirinizi anlamaya meyilli olacağınız bir aydan geçerken, ortak birçok sorunu aşmak mümkün olacak.
Bekar bir Balık isen, son derece flörtöz etkilere açık Aralık 2022, ışığın, iddialı tarzın, karizman/güzelliğin ile ilgi odağı olmana vesile olacak. Son derece keyifli iletişimler, keyifli ortamlar öne çıkarken, yeni bir başlangıç için gök kubbe sana destek olacak.






Seda Turan
 
tumblr_d7c20affe3a7f747eb285c0fcf2de87d_8c578cbc_1280.jpg

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Mars İkizler burcunda retro olduğundan yakın çevreniz ile iletişime yine dikkatli olmalısınız. Özellikle araç kullanımında ve seyahatlerinizde daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Merkür, Venüs Oğlak burcunda ve Güneşte Oğlak burcuna geçiyor 23 aralıkta da Oğlak burcunda Yeniay meydana geliyor, hayatınız ile ilgili yeni karalar alabilirsiniz. İş ve kariyer ile ilgili atılımlar yapmak isteyebilirsiniz İkizler dolunayı ile birlikte 8 Aralıkta karar alırken daha temkinli olmanız gerekebilir. Kariyer için güzel bir ay dikkatli olmanız gereken iletişim konuların yani sözlerinizi daha özenli seçmelisiniz. Jüpiter’in 20 Aralık’tan başlayarak 16 Mayıs 2023’e kadar burcunuzda. Bu size hayatta, aşkta ve şans getirebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Mars İkizler burcunda retroya devam ediyor, siz yatırımlarınız maddi konularda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Harcama ve ödemelerinizde daha özenli olmalısınız.8 Aralıkta İkizler dolunayı var ve maddi konular daha ön plana çıkabilir. Bazı krizleri de çözmeniz gerekebilir. Merkür ve Venüs Oğlak burcunda Güneş’te Oğlak burcuna geçiyor ve bir de Oğlak burcunda Yeni ay yaşayacağız. Ticari faaliyetler, eğitimler ve hukuki problemler var ise bunlar ile ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Hukuki konular ,ticari konularda fırsatlar gelebilir .Bu ay maddi konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Jüpiter, 20 Aralık’tan itibaren Koç burcunda ve ruhsal bir uyanış dönemine girebilirsiniz. Uyanışınız ışıklı olmasını dilerim

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Mars İkizler retroda ve sizin burcunuzda iletişim, eğitim ve bir çok konuda temkinli olmalısınız ayrıca öfkenizi de kontrol etmeniz gerekebilir. Her lafa atlamamalısınız. Yeni proje girişimlerinizde hızlı hareket etmeden daha sakin ilerlemelisiniz. Merkür, Venüs Oğlak burcunda ve Güneşte Oğlak burcuna geçiyor 23 aralıkta da Oğlak burcunda Yeniay meydana geliyor Sizlerin krizleri yönetmesi gerekebilir. Maddi konularda fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Miras, nafaka, krediler ile ilgili konularda da olumlu sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz. Bazılarınızın ertelediği ameliyatlar gündem gelebilir.8 Aralıktaki dolunayda ise dilinize hakim olmanızda gerekebilir. Jüpiter’in 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren Koç burcundaki transitiyle; sosyal çevreniz genişleyebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz ve bu kişiler hayatınıza şans getirebilir. Bol bol sosyalleşeceğiniz bir sürece giriyorsunuz

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Mars İkizler rertrosu ile birlikte alışkanlıklarınız ve korkularınız ile yüzleşmeniz gerekebilir. Bağımlı olduğunuz konular ile ilgili değişikliğe gidebilirsiniz. Bazılarınız ise kimin dost kimin düşman olduğunun farkına varabilir. İç dünyanızı fazlaca sorgulayarak somut kararalar almak isteyebilirsiniz. Venüs, Merkür Oğlak burcunda 23 Aralık Oğlak burcuda yeniay ilişkiler ile ilahili adımlar atabilirsiniz. Yeni başlanan ilişkiler uzun ve sağlam olabilir. Bazılarınız ise ortaklı işlere de başlayabilir ayrıca başlanılan işler kalıcı olabilir.8 Aralık İkizler dolunayında ise arakanızdan çevrilen işi fark edebilir yada sağlık ile ilgili gündemler olabilir. Jüpiter’in 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren Koç burcundaki transitiyle; sosyal çevreniz genişleyebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz ve bu kişiler hayatınıza şans getirebilir. Bol bol sosyalleşeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bu ay ilişkiler ile fırsatlar gelebilir bağımlılıklarınız ile yüzleşmeniz gerekebilir

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Mars İkizler retrosu ile birlikte sosyal çevrenizde bazı karışıklıklar olabilir. Arkadaşlarınız ile güç savaşları yaşayabilirsiniz. Bazı konuları hatta gurur yapabilirsiniz ve öfkemize yenik düşebilirsiniz. Merkür, Venüs Oğlak burcuda Güneşte Oğlak burcuna geçecek ve 23 Aralıkta Oğlak burcunda bir yeniay meydana geliyor. Özellikle iş hayatınız ve gündelik rutinleriniz hareketlenebilir. Yeni atılımlar, yeni iş değişiklikleri, yeni destekler olabilir. Bazılarınız evcil hayanda sahiplenebilir. Sağlık ile ilgili sıkıntısı olanlar iyileşebilr.8 Aralıkta yaşanacak dolunay sosyal çevrende yapacağınız iletişimlere dikkat. Jüpiter’in 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren Koç burcundaki transitiyle; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, ikinci evlilik konularında şanslı olacağınız bir sürece gireceksiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Mars İkizler retrosu bu ayda devam ediyor, sizler özellikle kariyer ile ilgili sözlerinize dikkat etmelisiniz ve hedeflerinizi daha net belirlemelisiniz. Sakin kalmanızı ve ağır hareket etmeniz gerek. Mars ve Venüs Oğlak burcuna geçiyor Güneşe Oğlak burcunda ayrıca 23 Aralık’ tada bir dolunay gerçekleşiyor bu da Oğlak burcunda olunca oğlak enerji hakimiyeti ile birlikte sizler aşk, flört konularınız yeni fırsatlar ve mevcut ilişkilerde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuk sahibi de olabilirsiniz ya da çocuklarınız ile ilgi yeni girişimler yapabilirsiniz. Jüpiter’in 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren Koç burcundaki transitiyle; finans, para, yatırım, sağlık, ameliyat, konularında şans sizden yana olacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Mars İkizler retrosu devam ediyor, sizler de hukuki konular, ticari faaliyetler ile ilgili aksaklıklar olabilir. Eğitim sürecinde olanların ise daha disiplinli olması gerekiyor. Merkür, Venüs Oğlak burcunda Güneşte oğlak burcunda ve 23 Aralıkta Oğlak burcunda bir Yeniay gerçekleşiyor. Ev ,aile hayatınız ile ilgili gelişmeler olabilir. Ailenize daha fazla vakit ayırabilirsiniz bazılarınıza ailenizden yeni başlayacağınız projeler ile ilgili destekler gelebilir. Jüpiter’in 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren Koç burcundaki transitiyle; evlilik, ilişkiler, ortaklık, mahkeme konularında şans sizden yana olacak. Hali hazırda bir ilişkiniz var ise daha iyi hale gelebilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa güzel gelişmeler sizi bekliyor

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Mars ikizler retrosu devam ediyor, maddi konular ve krizleri yönetmeniz gerekebilir. Korkularınız ile de bazılarınız yüzleşebilir. Bazılarınızın sağlık ile ilgili gündemleri de olabilir. Ayrıca eski ilişkiler gündeminize gelebilir. Merkür ve Venüs Oğlak burcuna geçiyor Güneşte Oğlak burcunda 23 Aralıkta da Oğlak burcunda Yeniay meydana gelecek ve sizler hayatınız ile ilgili önemli karalar alabilirsiniz. Yakın çevrenizden hayatınız ile ilgili aldığınız karalar ile ilgili desteklenebilirsiniz. Bu ay krizler ve maddi konuları çok iyi yönetmeniz gerekebilir. Yeni karalar almak için fırsatlar çıkabilir. Bazılarınız seyahatlere de çıkabilir ve arabada alabilirsiniz. Jüpiter’in 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren Koç burcundaki transitiyle; çalışma hayatı, sağlık, gündelik işler, ilgili daha şanslı olabilirsiniz..

YAY VE YÜKSELEN YAY

Mars ikizler retrosu devam ediyor, sizlerin tüm ikili ilişkileriniz ile ilgili daha temkinli hareket etmesi gereken bir zaman. Gereksiz tartışmalara girmemelisiniz. Düşünmeden lütfen hareket etmeyin Merkür, Venüs Oğlak burcunda Güneşte Oğlak burcunda ve 23 Aralık’ta Oğlak burcunda bir yeniay meydan gelecek sizler maddi konular ile ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazılarınız gelir elde etmek için yeni projelere de başlayabilir. Uzun ilişki, evlilik ve ortaklıklarda dikkatli olmalısınız. Maddi konularda da fırsatlar gelebilir. Jüpiter’in 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren Koç burcundaki transitiyle; aşk, çocuk, hobi, eğlence, konularında şans sizinle olacak. Eğer yalnızsanız yeni aşklar karşınıza çıkabilir

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Mars ikizler retrosu devam ediyor ve sizler sağlık konularınız biraz özenli olmalısınız. Ayrıca iş hayatınız ve günlük rutinleriniz ile ilgili aksaklıklar olabilir ve kendinizi yorabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız ile ilgili konularda olabilir. Merkür, Venüs Oğlak burcuna geçiyor bu ay Güneşte sizin burcunuzda ve 23 Aralıkta Oğlak burcunda bir yeniay gerçekliyor. Ayrıca maddi açıdan kalıcı fırsatlar sizinle olacak. Eskiden planladığınız ama gerçekleşmeyen proje, imza, anlaşmalarla ilgili önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Özetle sahne sizin yep yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Jüpiter’in 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren Koç burcundaki transitiyle; ev ve aile konularında şanslı olduğunuz bir sürece giriyorsunuz

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Mars İkizler retrosu bu ayda devam ediyor ve sizler aşk, flört ve çocuk konularında iletişiminize biraz dikkatli olmalısınız, davranışlarınızda da özenli olmalısınız. Spor yaparken ufak kazalar ile de karşılaşabilirsiniz. Özellikle 8 Aralık ikizler burcunda bir dolunay meydana gelecek bu tarihlerde bu konular daha fazla gündeme gelebilir ve biraz daha özenli olmalısınız. Merkür, Venüs Oğlak burcuna geçiyor, Güneşte Oğlak burcuna geçecek ve 23 Aralıkta ise Oğlak burcunda bir Yeniay meydana geliyor gökyüzündeki bu enerji ile birlikte sizler uyanabilirsiniz, bazı bağımlıklarınızdan arınmak isteyebilirsiniz. Değişim ve uyanış süreçleri başlıyor ,aşk hayatına dikkat bu ay. Jüpiter’in 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren Koç burcundaki transitiyle; yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili şanslı olduğunuz bir sürece giriyorsunuz. Medya alanında ilerleyebilir, kitap yazma şansı bile bulabilirsiniz

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Mars İkizler retrosu bu ayda devam ediyor ve sizler ve sizler ev,aile konularında temkinli adımlar atmalısınız. Anne ve balarınızın problemleri olabilir ve halletmeniz gerekebilir. Özellikle 8 Aralık ikizler burcunda bir dolunay meydana gelecek bu tarihlerde bu konular daha fazla gündeme gelebilir ve biraz daha özenli olmalısınız. Merkür, Venüs Oğlak burcuna geçiyor, Güneşte Oğlak burcuna geçecek ve 23 Aralıkta ise Oğlak burcunda bir Yeniay meydana geliyor gökyüzündeki bu enerji ile birlikte sosyal çevreniz genişleyebilir, hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Jüpiter’in 20 Aralık 2022 tarihinden itibaren Koç burcundaki transitiyle; maddi kaynaklar, kazançlarla ilgili şans, bereket, ilahi yardım sizinle




Evrimsedastro
 
tumblr_1214d440acf6bfdcff642b83895436f4_e8331074_1280.jpg

KOÇ Aralık 2022 Aylık Burç Yorumu

Yılı sorunsuz bitiriyorsunuz, bu ay büyük zorluklar yok, genel ruh hali tatlı.

Aralık ayının ilk yarısı sakin geçiyor, 14 Aralık civarında değişiklikler var, bir iş teklifi alıyorsunuz veya bir başvuruya olumlu yanıt alıyorsunuz; bir projeye, yeni bir mesleki faaliyete veya bir yaratıma başlayabilirsiniz.

Aralık 2022'de mali durum buna izin verecek çünkü Koç burcunun önünde bir nakit girişi olacak. Ancak dikkatli olun çünkü yakınlarınızla sorunlar yaşanabilir ve yüklü miktarda paraya ihtiyaç duyulabilir.

Biriyle tanışma fırsatı arayan Koç burcundaki bekarlar, sonunda buna sahip olacak. Jüpiter, başarılı bir ilişki olasılığını o kadar da uzak tutmayacak.

20 Aralık civarında, tatil sezonu yaklaşıyor, atmosfer canlanıyor, aile klanı kaynaşıyor. Yıl sonunu kutlamak için çocuklarınızla küçük bir sürpriz gezi geliştirmek için en uygun dönem gibi görünüyor.




BOĞA Aralık 2022 Aylık Burç Yorumu

Bu ay, önünüzde size ait olmayan bir yöne yönelmiyorsunuz, iki kez düşünüyorsunuz çünkü hatalarınızdan ders almışsınız.

Aralık 2022'de aile ve ev hayatı ikinci sırayı alacak çünkü Boğa sonunda ne yapmak istediğini keşfedecek ve tamamen ona odaklanacak. Aile ve ortaklar Boğa'yı çok destekleyecektir. Evde uyum ve düzen, Boğa burcunu enerjik ve harekete geçmeye istekli hale getirir.

Aralık ayında Boğa burcu ile sağlık tamamlanacak ama taze sıkılmış meyve suları ve meyve-sebze kombinasyonlarına yönelmek iyi bir fikir.

18 Aralık'tan itibaren dinamik ve oyuncusunuz, bayram dönemini en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz.

13 Aralık civarında iş gezileri mümkün, yeni projeler meyvelerini veriyor, yıl sonu meşgul.

Maddi olarak zorluklar donuyor, dilediğin gibi harcıyorsun. Gelecek yılın başına kadar yıldızlar cüzdanınızı koruyor.





İKİZLER Aralık 2022 Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022'de hem profesyonel hem de özel alanda İkizler için işler çok karışacak. Yolunuzda korkmamanız ve onlara yeni zorluklar olarak yaklaşmanız gereken beklenmedik engeller bulacaksınız.

Bu ay mesleki başarı, manevi ve maddi şeyler arasındaki dengeye bağlı olacaktır. Aynı dikkati hayatınızın bu iki alanına odaklayın, başarıya ulaşacaksınız.

Gezegenlerin pozitif etkisi bu konuda size destek olacaktır. Mars'ın konumu olumlu olacak, bu da özgüveninizi etkileyecek, dili çözecek ve kişilerarası becerilerinizi artıracaktır. Pluto'nun etkisi de faydalı olacaktır.

21 Aralık civarı, tatil yaklaşırken aile bağlarınızı sıkılaştırmanız gerekecek; atmosfer rahatlatıcı olacak, iyi bir enerji bulacaksınız. Dinamizmin geri geldi, yakın çevrene blöf yaptın.

Başarılarınıza gezegensel etkiler eşlik eder, kariyeriniz ivme kazanır, mesleki istekleriniz gerçekleşir, ileriye sıçrarsınız. Profesyonel bir proje üstlenebilir veya sonuçlandırabilirsiniz. Aşk hayatınız profesyonel hayatınızın tam tersidir; kendinizi kabul ettirmekte zorlanıyorsunuz, şüphe duyuyorsunuz; liderliği almazsın; hareket etmeden orada kalıyorsun, hayal kırıklığına uğramış görünüyorsun.





YENGEÇ Aralık 2022 Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022'de kişisel konular ön plana çıkacak. Aile, ilişkiler ve arkadaşlar sizin için bir öncelik olacaktır.

Aralık 2022'de Yengeç, kendinizi bir projeden veya bir dernekten ayırmayı zor buluyor. Bir sözleşmeyi veya işbirliğini sorguluyorsunuz. Öncelikleriniz esas olarak mesleki faaliyetlerinize yöneliktir. Aile hayatı ve çift hayatı için alan bulmakta zorlanıyorsunuz.

14 Aralık civarında bir incelme yaklaşıyor, nihayet yeni fırsatlar kapıda; Motivasyonunu bulursun. Aşkta partneriniz sizi daha az var olmakla suçluyorsa, onu tatmin etmek için her şeyi yaparsınız. Noel zamanı tam zamanıdır, uygun an; sevdiklerinizi mutlu edersiniz.

Mali durum iyi değil. Planlanan iş riskli olacak ve mutlaka karlı olmayacak. Her zamanki gibi kazanmak için ekstra çaba göstermeniz gerekecek. Ancak Aralık ayının sonunda şans yüzünüze gülecek ve risk karşılığını alacaktır.




ASLAN Aralık 2022'de Aylık Burç Yorumu

Aralık ayında esneklik ve işbirliği yapma yeteneği önemli olacak. Bir takımda çalışmak, başarıya beklediğinizden çok daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Ay mali açıdan istikrarlı olacak; cari giderlerde herhangi bir eksiklik olmayacaktır. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz ekstra bir masrafı da karşılayabilirsiniz. Ancak gösterişli alışverişlerde aşırıya kaçmayın.

AŞK Hayatınız bu ay iyi gidiyor: Sevecen, özenli, sevdiklerinize değer veriyorsunuz





BAŞAK Aralık 2022 Aylık Burç Yorumu

Aralık ayında, ailenin Başak'ın yaşamı üzerindeki etkisi çok güçlü olacak, bu nedenle sevdiklerinizle ilgilenmek çok önemli olacak. Mutlu olmak istiyorsanız sevdiklerinizin kıymetini bilmeli ve onlarla uyumlu bir ilişki kurmalısınız.

Venüs ve Uranüs'ün etkisi, özellikle bekar Başak için önemli olan yeni ilişkiler geliştirmenize yardımcı olacak kişisel çekiciliğinize katkıda bulunacaktır. Bekarlar muhtemelen çevrelerindeki insanlar arasında aşkı bulacaktır.

Yıldızlar aşkınızı işaret ediyor, 9 Aralık civarında güzel bir evrim yaşanıyor; rüya görmüyorsun; gerçek bu. Aşk hayatınız enerji dolu, sevgiyle veya profesyonelce ilişki kurmayı arzuluyorsanız, fırsatlar orada. Bu iyi gezegen dinamikleri, günlük yaşamınıza tamamen beklentilerinize karşılık gelen bir dönüş yapmanızı sağlar.

Aralık ayı koruma ile eş anlamlıdır. Hakikaten sen gezegenlerin sevgilisisin; saatten önce Noel.





TERAZİ Aralık 2022 Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022'de Terazi , hem işte hem de evde uyum ve işbirliğine odaklanır. İş yerinde iyi sonuçlar elde etmenizi yalnızca işbirliği sağlayabilir ve patronlarla aranız açılmaz. Her şeyi kendi başınıza yapabileceğinizi göstermek size sadece çok iş verir, iş vermez.

Kariyer insanları hayatta ilerlemek için ihtiyaç duydukları doğru fırsatları elde edecekler. 2022 Aralık ayının üçüncü haftasından sonra evlilik hayatınız uyumlu ve huzurlu geçecek. Maliye de harika olacak.

İş adamları işlerini büyütmede bazı zorluklarla karşılaşacaklar.

Endişeleri geride bırakırsınız, birkaç günlük küçük bir kalış yılı bitirebilir, yeni bir temele başlamak için yeterlidir.





AKREP Aralık 2022 Aylık Burç Yorumu

Aralık başı karışık, hiçbir şey ilerlemiyormuş gibi bir izleniminiz var ama tam tersi oluyor.

Gezegenleri bir sektöre yerleştirmek, aile ve duygusal sorunları kariyer ve işten daha önemli hale getirecektir. Duygusal olarak sakinleşmenize yardımcı olacak duygulara odaklanmak ve bağları güçlendirmek ve akrabalarınızla ilişkilerinizi onarmak size memnuniyet getirecektir.

14'üne doğru önemli değişiklikler devreye giriyor, yakın gelecekte sonuçları görmezseniz gecikmeyecek. İyi bir ivme yakalıyorsunuz, bu çok önemli; üstlenme gücü ile işaretlendiniz.

Bekar Akrep burcu insanı sonunda pişman olabileceği aşk ilişkilerine girmemeye dikkat etmelidir. Ailen çok önemli ve bu ay onlar için tam olarak orada olmalısın. Profesyonel hayatınız için endişelenmeyin çünkü yakında olumlu değişiklikler gerçekleşecek.

Sağlık mükemmel olacak. Bu ay, Akrep burçları için kutsanmış bir ay çünkü büyük zorluklarla bir arada değil.




YAY Aralık 2022 Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022 Yay burcu için oldukça sakin geçecek. Herhangi bir değişiklik ve ani hareketler bu ay tavsiye edilmeyecektir çünkü faydadan çok zarar getirebilirler. Aile, özel hayat, planlar ve yakınlarınızın ihtiyaçlarına odaklanmalısınız.

5 Aralık gibi bir tık var, hareket etmenin önemli olduğunu o zaman anlıyorsunuz, geri kalmışsınız, özel hayatla profesyonel hayat birbirine bağlı; ilerlemekte güçlük çekiyorsun. Astral titreşimler size tekrar tekrar inanmanız, duyarlı olmanız gerektiğini gösterir.

17 Aralık'ta şans büyük bir darbe vurur, aşklarınız ön plana çıkar ve profesyonel taraf size sorulur. Yakın zamanda bir iş teklifine yanıt verdiyseniz, görüşme için bir kişi alacaksınız.





OĞLAK Aralık 2022 Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022'de Oğlak, büyük dozda sabır ve diplomasiye ihtiyaç duyacak. Ancak o zaman bir şey başarılabilir. İster işte ister evde olsun, savaşma ve iktidarı ele geçirme girişimleri çatışmalarla sonuçlanacaktır. Ay, benlik saygınız üzerinde çok güçlü bir etkiye sahip olacak.

Mali durumunuzla ilgili bazı zorluklar yaşayacaksınız, ancak ayın sonuna doğru her şey yoluna girecek. Aşk hayatınız, size saygı duyan insanlara olumlu bir örnek olacaktır.

6 Aralık'tan itibaren dönem keyifli, yükümlülükleriniz konusunda bir fren yapmaya karar verdiniz; hak edilmiş bir dinlenmedir, bedenin ve ruhun geri kalanıdır. Son zamanlarda önceliklerinizin aile hayatınızın önüne geçtiğini fark ettiniz, bunu kabullenmek kolay olmadı. Olayları farklı şekilde ele almak kesinlikle bazı uzlaşmalara yol açar, ancak değişime çok açık kalırsınız.




KOVA Aralık 2022 Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022'de Kova kendini akrabalarına adadı. Aile bağlarını güçlendirecek, eve ve içinde hakim olan atmosfere bakacaksınız. Kariyer arka planda düşecek. Gezegenler sistemi, bu yaşam alanının gelişmesine elverişli olmayacaktır. Jüpiter'in konumu özellikle dezavantajlı olacaktır.

Mesleki faaliyetlerinizin büyümesi, özel ilişkileriniz üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. değişiyorsun; Rahat bir durum hayatınıza giriyor, şüpheniz olsa bile 11 Aralık gibi deliller elde edeceksiniz.

Kariyeriniz doğru yolda ilerlemek için zaman alıyor, ancak kendinize karşı sabırlı olmanız gerekiyor.

Batıl inançla, projelerinizin gerçekleşmesini beklerken, etrafınızdakilerle engellemeye çalışarak sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Yıl sonundan önce kişisel yolculuğunuza yeniden odaklanırsınız. İyi sürprizler, hediyelerle aynı zamanda gelir; şanslı zodyakın bir parçasısın.

Sağlık bu ay pek iyi olmayabilir. Ayın büyük bir bölümünde sizi yoracak kronik bir hastalıktan muzdarip olacaksınız.




BALIK Aralık 2022 Aylık Burç Yorumu

Genel olarak, Aralık ayı yapıcıdır, eğer Balıklar dinlenmek için birkaç gün tatile çıkarsa, iki kat daha fazla amatörün tadını çıkarırsınız.

Aralık döneminde gezegenlerin güçlü hareketleri Balık burcu için bir değişimi beraberinde getirecek. Öncelikleriniz etkilenecektir. 17 Aralık'a kadar aileyi ön planda tutacaksınız. Bu tarihten sonra ücretli işe odaklanacaksınız. Jüpiter ve Venüs size profesyonel gelişim için yeni, ilginç beklentiler sunacak.

Gezegenlerin elverişsiz yerleşimine ve Merkür'ün geriye doğru hareketlerine rağmen aşkta başarı eksikliğinden şikayet etmeyeceksiniz.

Jüpiter ve Venüs size profesyonel gelişim için yeni, ilginç beklentiler sunacak. Onlardan yararlanmamak günah olur. Yıldızlar, mali durumunuzdaki iyileşmeyi tahmin etmez. Aralık, büyük harcamaları planlamak için en iyisi değil. Bir finansal plan yapın ve ona bağlı kalın, çünkü ayartmak kolay olacaktır.

İş adamları, yeni projelere girişmek için ihtiyaç duydukları mali yardımı alacaklar. Kariyer insanları da kariyerlerinde gelecek aya kadar ilerleyemeyecekler.






Şenay Devi
 
Aralık ayının önemli gökyüzü açıları:


1 Aralık – Venüs Mars Karşıtlığı:


Bugünler ilişkiler açısından zorlayıcı geçebilir. Tartışmalı fakat tutkunun yüksek olduğu bir dönem. Birtakım kıskançlıkların yaşanabileceği bir dönem. Tartışmalı da olsa enerjimizi ikili ilişkilere harcama isteğimizin de yükseldiği günlerdeyiz.


2 Aralık – Merkür Neptün Karesi:

Zihinlerin çok da berrak olmadığı günlerdeyiz. Bir takım iletişimsel aksaklıklar söz konusu olabilir. Yanlış anlamalar ve alınganlıklar meydana gelebilir.


2 Aralık – Venüs Satürn Altmışlığı:

İkili ilişkilerde sabitlik ve düzen arayışında olduğumuz, sadakatli zamanlardan geçiyoruz. İlişkimizi somutlaştırmak adına adımlar atabiliriz.


4 Aralık - Neptün İleri harekete geçiyor!


4 Aralık – Venüs Neptün Karesi:


İlişkilerde yanılgılara açık bir dönem. Romantik ve duygusalız, kolay etkileniyoruz fakat beklentilerimiz de çok yüksek, karşı tarafı idealize etme tuzağına düşebiliriz. Veya tam tersi doğru olmadığı halde sevilmiyoruz diye düşünebiliriz.



4 Aralık – Güneş Chiron Üçgeni:

Geçmişte yaşadığımız acıları iyileştirme ve öğrenme zamanı. Etrafımıza da öğretici görevler alabilir, dertlere derman olabiliriz.


6 Aralık – Merkür Jüpiter Karesi:

Eğitim, uluslararası anlaşmalar, aslında tüm anlaşmalar ve imzalar için ikircikli olabilecek günlerdeyiz. Anlaşmalarımız abartılı koşullar içerebilir veya fikir çatışmalarına girebiliriz. Fakat iyimser olduğumuz, abartmadığımız sürece anlaşmalar ve önemli konuşmalar için güzel bir zaman.


7 Aralık Merkür Oğlak’ta!



8 Aralık – Güneş Mars Karşıtlığı:


Gergin, sinirli, kazalara açık, otorite figürleriyle, baba figürüyle çatışmalı zamanlara işaret eder. Bu dönemde akılcı ve olgun davranmak faydamıza olacaktır.


9 Aralık – Venüs Jüpiter Karesi:

İkili ilişkilerde zorlanma ve belirsizlik temasının dağıldığı, ilişkiler açısından özgüvenli fakat abartma riski olan, zevklerin aşırı tüketimi riskini de barındıran bir etki, ama pozitif bir etki olduğunu söylemeliyim.



10 Aralık - Venüs Oğlak’ta!



12 Aralık – Güneş Satürn Altmışlığı:


Kendimizi disipline edebildiğimiz, görev ve sorumluluklarımıza odaklandığımız, duygularımızı bir süreliğine erteleyebildiğimiz bir zaman dilimi. Hedeflerimize ulaşma yolunda kullanabileceğimiz günlerdeyiz.



14 Aralık – Merkür Kuzey Ay Düğümü Üçgeni:

Zihnimizi, fikirlerimizi hedeflerimize uygun kullanabildiğimiz anlaşmalar ve iletişimsel konular açısından faydalı birkaç gün içerisinde olacağız.


14 Aralık – Güneş Neptün Karesi:

Hayatın sert, soğuk gerçeklerini göz ardı edebileceğimiz bir dönem. Spiritüel çalışmalar yapacağımız, içinde fedakârlık temalarının olduğu zamanlar. Hedeflerimize ilerlemekte zorlanabiliriz. Bu dönemde bağımlılıklara dikkat etmekte fayda var. Romantizm için oktavı yüksek zamanlar.


15 Aralık – Merkür Chiron Karesi:

Geçmişte bize acı veren konular üzerinde daha çok durup düşündüğümüz, üzerinde belli bilinçler ve öğrenimler kazandığımız günlerdeyiz. Ayrıca bu günlerde bu öğrendiklerimizle etrafımızdakilere öğretici tavsiyelerde bulunabiliriz.


18 Aralık – Merkür Uranüs Üçgeni:

Yaratıcı fikirler ile dolup taştığımız günlerdeyiz. Zihnimiz biraz daha hareketli, sıkılgan ve değişken olsa da eğlenceli fikirler için oldukça verimli günler. Yeni başlangıçlar için atılan imzalar ve anlaşmalar açısından değerlendirilebilir günlerdeyiz.


18 Aralık – Venüs Kuzey Ay Düğümü Üçgeni:

Hedeflerimize giderken yine ikili ilişkilerimizi belki çekiciliğimizi ve tatlı dilimizi etkin kullandığımız bir zaman. Bu konularda fayda, ödül ve destekler aldığımız günlerdeyiz.


19 Aralık – Venüs Chiron Karesi:

İkili ilişkilerde yaralanmaya açık bir dönem. Daha çok inzivaya çekilip depresif hissedebiliriz. Sosyalleşmek istemeyebiliriz, sevilmediğimizi hissedebiliriz. Yapıcı olarak kullanabilirsek ilişkiler konusunda kendimizle ilgili çok şey öğrenebileceğimiz günlerdeyiz.


20 Aralık – Mars Chiron Altmışlığı:

Acılarımızdan edindiğimiz tecrübeleri çevremizle paylaşıyor ve onları da iyileştiriyoruz. Yine bu tecrübeler bizim hedeflerimize giden aksiyon planında ihtiyacımız olan yakıtı teşkil ediyor.


20 Aralık - Jüpiter Koç’ta!



22 Aralık – Güneş Oğlak’ta!



22 Aralık – Güneş Jüpiter Karesi:


Özgüvenimizin çok yüksek olduğu, sorumluluklardan uzak geçirmek ve rahatlamak istediğimiz, yeni şeyler öğrenmek ufuklarımızı genişletmek istediğimiz, otorite figürleriyle aramızda abartılı bir özgüven ilişkisi veya birtakım fikir çatışmalarının olabileceği, abartılara kaçabileceğimiz bir dönem.



22 Aralık – Venüs Uranüs Üçgeni:

Konu ikili ilişkiler, tüm zorlanmalara ve engellere rağmen değişmek ve kendimizi güncellemek istiyoruz.


23 Aralık – Chiron ileri harekete geçiyor!



25 Aralık – Merkür Neptün Altmışlığı:


İlhamlı ve sezgilerimizin güçlü olduğu bunu da konuşmamıza ve yazılarımıza dökebildiğimiz, daha yaratıcı ve etkileyici günler geçireceğiz. Yazılı anlaşmalar konusunda destek almak için elverişli bir zaman.



28 Aralık – Venüs Neptün Altmışlığı:

İkili ilişkilerde sevme sevilme duygusunu hissettiğimiz romantik bir dönem. Yaratıcı jestler zamanı. Kendimizi güzelleştirmek adına olumlu adımlar atabiliriz.



29 Aralık – Mekür retro harekete başlıyor!



29 Aralık – Mekür Venüs Kavuşumu:


İkili ilişkilerdeki iletişim trafiğinin artması, konuşmalarımızın etkileyici olması, tatlı dilin yılanı deliğinden çıkardığı verimli zamanlar. Yazmak gibi entelektüel faaliyetlerde de yaratıcılığımız yüksek.




Korhan Kılınçkaya
 
X