Ne zaman bakacaksın test beni de aradılar 8 toplanmıştı 3 ü döllendi diğerini bekliyorlarBenim de geçen çarşamba transferim oldu ,beklemedeyim ...
İnşallah hepsi döllensinler umut olsunlarBenimde bugün toplandı 8 tane inşallah hepsi döllenir.
Bugün merkezden aradılar 4 tane 3. Gün embriyosu dondurmuşlar çok şükürİnşallah hepsi döllensinler umut olsunlar
Prp yapılmış mıydı sana çok sevindim benimde 5 tane var şuanBugün merkezden aradılar 4 tane 3. Gün embriyosu dondurmuşlar çok şükürBenim normalde gelişen yumurtalarım daha azdı 2 tane gelişiyordu 4 tane olması mucize
Çok sevindim ne zaman olacak işlemin belli mi benim nisan sonu tahminiTşk ederim seninkide hayırlı olsun çok sevindim. Prp yapılmadı gerek duyulmadı sanırım 3 aydır vitamin kullanıyordum belki onun etkisidir
Benimde mayıs başı gibi hakkımızda hayırlısıÇok sevindim ne zaman olacak işlemin belli mi benim nisan sonu tahmini
Bende il dışından gidecem randevumu oluşturdum 9 Mayıs tarihine tüp bebekten önce iyi bir tetkikten geçmek istiyorum eğer olumlu olursa herşey tüp bebek sürecine başlıcam asistanı ile görüştüm ben sağolsun çok tatlı ve açıklayıcı bir bayan o yardımcı oldu banadaArkadaşlar Bülent tıraşa gidem varmı il dışındayım randevu ve görüşme nasıl sağladınız fiyatlar nasıl bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım senin noldu transfer yapıldı mıÇok sevindim ne zaman olacak işlemin belli mi benim nisan sonu tahmini
Canım ben adet olmayı bekliyordum transfere gidecektim adet olmadım hamile çıktım çok şaşırdık sevindik rabbim isteyen herkese nasip etsin prp etkisi sanırımCanım senin noldu transfer yapıldı mı
Hayırlı olsun sevindim senin adınaCanım ben adet olmayı bekliyordum transfere gidecektim adet olmadım hamile çıktım çok şaşırdık sevindik rabbim isteyen herkese nasip etsin prp etkisi sanırım
Fiyatlar çok artmış ben bugün sordum prp 13 bin geçen sene 7 bine yaptırdım bende işe yaramadımerhaba, benimde iki farklı yerde 3 başarısız tüp bebek tedavim oldu. şimdi de bülent tıraşta tedaviye başlamayı düşünüyorum. tüp bebek tedavi ücreti, transfer ücreti ,yumurta toplama ücreti, yumurta dondurma ücreti prp vs. bunların ücretlerini öğrenebilir miyim? sizin ödediğiniz tutarları yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?