2022 Eylül Anneleri

Merhaba, hayırlı olsun🥰. Ben de 6+4.gündeyim. Bugün belim ve karnımda ara ara hafif ağrılar oluyor, sizde de oluyor mu? Normal mi?
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun 🙏❤️ Üç gündür pek de az denemeyecek ağrılarım var. Belimdeki hafif ama kasıklarımdaki uyutmuyor. Yarın doktor kontrolüm var ve soracağım. Benim sizden farklı bir durumum da var. Yumurtalıklarım şiş ve karnımda su toplaması var. Bu nedenle ağrılarımın fazla olması bundan olabilir. Ama bu ağrılar normal.

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun 🙏❤️ Üç gündür pek de az denemeyecek ağrılarım var. Belimdeki hafif ama kasıklarımdaki uyutmuyor. Yarın doktor kontrolüm var ve soracağım. Benim sizden farklı bir durumum da var. Yumurtalıklarım şiş ve karnımda su toplaması var. Bu nedenle ağrılarımın fazla olması bundan olabilir. Ama bu ağrılar normal.
Geçmiş olsun. Ağrıların normal olmasına sevindim(ağustos ayında bir düşük yaşamıştım)İnşallah hepimiz sorunsuz güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz.🤲🏻❤ yarın doktordan güzel haberler alıp dönmeniz duamla, iyi akşamlar🤲🏻😊

Merhaba kızlar bende 6+4 deyim bugün çok başım ağrıyo hafifte mide bulantım var çok rahatsız etmiyor ama başım çatlıyor geçen hafta sonuda oldu böyle dayanamadım parol içtim sizde durum nasıl varmı baş ağrısı çeken inşallah böyle devam etmez ya

Merhaba kızlar bende 6+4 deyim bugün çok başım ağrıyo hafifte mide bulantım var çok rahatsız etmiyor ama başım çatlıyor geçen hafta sonuda oldu böyle dayanamadım parol içtim sizde durum nasıl varmı baş ağrısı çeken inşallah böyle devam etmez ya
Merhaba bende oldu i. Dayanılmaz ağrı parol içtimiştim bende

Tatlım belirtilerin neydi yazarmısın lütfen

Tatlım belirtilerin neydi yazarmısın lütfen
Öncelikle aşırı uyku ve göğüs ağrılarım başlamıştı, heran adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı. Zannedersem bu kadar çok aşırı belirti yaşamadım ben. Ama halsizlikten anlamıştım biraz

Merhabalar, 5+1 deyim. Sol kasığımda günde 5-6 defa ağrı oluyor. Gaz sancısından mı bilemedim. Kanamam yok hamdolsun. Sizlerde de olmuş muydu?

Bende de oldu 8. Haftalık hala devam ediyor. Lekelenmem de var doktor sorun yok normal dedi
Aktif kanama yoksa sorun yok dedi benimki de. Ama bugün yürürken bir anda girdi zor yürüdüm. İlk öğrendiğim günde olmuştu. İlk gebelik olunca fazla endişeleniyorum galiba

Merhabalar bende 30 eylül de bekliyorum bebeğimi nasipse 🙏 herkese sağlıklı bir süreç dilerim . Aranızda migreni olan varmı acaba hamilelikle birleşince dayanılmaz olmaya başladı bir tavsiye verebilcek olan varmıdır ?

Kızlar meraba Eylül anneler benimde 10 Eylül gösteriyor bakalım nasip 😇 nasıl gidiyo şikayetleriniz var mı umarım herkes iyidir 🥰

Back
X