• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Belirtiler suan 5.haftanin sonu fln oyle basladi😆 az önce onu yazmistim bizler o kdr erken öğreniyoruzki hamileligimizi belirti yasamamiza daha cok var oluyor kendimizi yiyoruz belirti ararken 😂 al sana belirti diyorum kendime 3 gündür midem agzimda yasiyorum🤭🤭
Sizlerin adına öok seviniyorum gerçekten rabbim bana da bekleyen herkese de nasip etsin.siz pozitifi görene kadar belirti yaşadınız mı peki

Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canım ben tam transferden 1 ay sonra duydum sesini ama daha erken gitsem de duyabilirdim sanırım
ayy inşallah bende duyabilirim inşallaaahhhhhh🤩❤️🤲🏻
Kizlar bebisine hic bisey aldiniz mi 🤭🤭🤭
yoook sesini duymayı bekliyorum her şey favorilerde sonrasında kargo yağmuru 🥳😬😂
Kızlar ne güzel belirtiler yaşıyorsunuz 29 unda transfer oldum hiçbir belirtim yok 😂 aklıma gelmese transfer olduğumu unutucam 🥲içinizde ben gibi sıfır belirtiyle bekleyen yok mu
hiç belirti aramayın belirti olmayan çok var bende de olmadı pozitif olmasına odaklanın kendinizi dinlemeyin gerçekten bu rahatlık buna emin olun yani☺️
Yebi gruba geceriz annelik kisminda😍😍😍 burada kalirsak çünkü olumsuz haber alan arkdaslarimizi etkilemeyelim😐 birer birer oraya etiketleriz herkesi bence
evet katılıyorum şu bayramı atlatalım da durum değerlendirmesi yapıp yeni gruba geçeriz kızlar 🤗
Ben şubat gurubuna da bakıyorum ama çok aktif değilim sizinle güzel bir sinerji yakaladık 🥰
bizim grubumuz farklı bize katılan bırakamıyoooor✌️✌️😂

Ah özel sektörte pek hak yok malesef. Transfer sonrası bir hafta rapor aldım. Bugün ilk iş günümdü patronlarım nasılsın bile demedi, yüzüme bile bakmadılar 🤦🏼‍♀️ Arkamdan da hamile olursa zor çalışması diyolarmış
Hamile kalınca seni işten çıkartamazlar, çıkarırlarsa da şikayet ederseniz gerekli cezayı alırlar

Biz eşimle diyoruzki evet aslında cok sağlıklı değil kaybetme riskimizden dolayi ama bir dahaki ay yavas yavas biseyler almaya baslayalim her sey durmadan artiyor çünkü 🥺
Valla herşey cok pahalı ama bnde bişey almayı düşünmüyorum suanlık

Kızlar süreçlerinizi aileleriniz biliyor mu? Ben 2 aşılamada söylemiştim ister istemez stres olmuştu, bu sefer tüp bebekte söylemedim daha doğrusu yumurta toplama olduğunu biliyorlar ama transferi bilmiyorlar. Şu anlık sadece eşimin ve benim patronum biliyor, birde tabi her detayını sizler biliyorsunuz 😊

Kızlar süreçlerinizi aileleriniz biliyor mu? Ben 2 aşılamada söylemiştim ister istemez stres olmuştu, bu sefer tüp bebekte söylemedim daha doğrusu yumurta toplama olduğunu biliyorlar ama transferi bilmiyorlar. Şu anlık sadece eşimin ve benim patronum biliyor, birde tabi her detayını sizler biliyorsunuz 😊
Benim is yerimde dahil butun ailem cevrem biliyor🥰 butun detaylara kadar bide herkes merakli merak ediyorlar artik embriyonun olusumuna kadar anlatmisimdir 😂

Peki pozitifi beklerken hiç belirtiniz yok muydu kızlar hani gittiniz hastaneye belli bir değer görünce mi anladınız hamile olduğunuzu
Bende sadece kasık ağrısı vardı arada başka bişey yoktu evde test yaptım sonra kan tahlili yaptım merkeze bildirdim ona göre beni çağırdılar
Ben annemlere geçen hafta söyledim kayınvalidem gile de bugün. Öğretmen olduğum için tatildeyim iş yerindekiler bilmiyor

Bende kimseye söylemedim eşim ben birde ablam biliyor. Olmazsa diye kimsenin ah vahını kaldıramam

Bende de var aynısı bide popo ağrısı prolutondan dolayı 😁
Sonuçu güzel oldukta sonra çekerim valla ağrılar sorun değil ama stresli ya tuttu? mu diye bekliyorsun sonrasında kimyasal mi? sonra kese gözulcekmi? bos gebelik mi? diş gebelik mi? sonrasında kalp sesini bekle, ilk 3 ay düşüp riski valla çok gergin geçiyor bu süreç görüyorum okuyorum çok zor yazarken bile valla yoruldum :) ama hepimiz allahın izni ile mutlu sona ulaşacağız

Kızlar ,şimdi girdim eve . Kliniğe girdik kanamam başladı parçalı parçalı . Dedim tamam daha önce de düşük yapmıştım çünkü doktor aldı hemen . Keseyi de gördük duruyordu . Kanama alanı var dedi . Progesteron igne verdi günlük . Pruloton bende kalp krizi riskini tetiklediği için sadece haftada bir yapalım dedi . Yatak istirahati verdi.

Back
X