• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ya şimdi nasıl anlatayım kiiii😀😀 kumral orta boylarda hoş kadınlar olarak hayalimde canlandırdm hepinz zayıf tabiki😀😀 öyle yani hayali arkadaslarım
Orta boy ve zayıf evet ama kumral tutmadı bende😅😄
Kızlar bi bilgisi olan vardır belki diye yazıyorum adetime 2 gün var kan testim de cuma günü. Bugün sabahtan beri damla şeklinde çok açık pembe lekelenmem var bunu sizce özür mü saymalıyım? Namaz kılabilir miyim kılamaz mıyım kafam karıştı. Bu arada idrar testim pozitif.
Canım hamile olduğun için kılabilirsin özür sayılıyor ama eziyet olmaması için oturarak kılabilirsin bu bize serbest. Bak güvenilir bi sitede aynı konuya cevap vermişler oku diye ekliyorum.
Bu saatte ağlama krizim tuttu onun yüzünden 8de işe gidicem 😔
Lütfen moralini yüksek tut. Bu durumlarda eşlerin destekleri çook önemli ama insanlar da çook değişmiyor eşini biliyorsundur takılmamakta çalış stres yapma kendine😕

Eklentiler

• 89053D4F-9D12-47FD-8247-5E9C0D95CF21.webp
    89053D4F-9D12-47FD-8247-5E9C0D95CF21.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 51
@Mucizeyokmu S sunsea kızlarr siz de durumlar nasıl???
Boğaz enfeksiyonu geçiyorum 🤷 Evdeyim yatak istirahati yatıyorum öle malum bitki çayı falan da yok . Geçmesini bekliyorum dünden beri . İlerlerse doktoru aricam ne yapabilirim diye yönlendirsin . Perşembe günü randevum var . İğneye de gitmiyorum . Hemşire geliyor . Şimdilik kanamam kesildi ... Durumlar böyle kızlar

Eki Görüntüle 3094105
Boğaz enfeksiyonu geçiyorum 🤷 Evdeyim yatak istirahati yatıyorum öle malum bitki çayı falan da yok . Geçmesini bekliyorum dünden beri . İlerlerse doktoru aricam ne yapabilirim diye yönlendirsin . Perşembe günü randevum var . İğneye de gitmiyorum . Hemşire geliyor . Şimdilik kanamam kesildi ... Durumlar böyle kızlar
Çok geçmiş olsun canım toparlamadın mı birazda olsa üzüldüm senin adına bana doktorum parol içebilirsin dedi bi sor istersen doktoruna😔😔

Eki Görüntüle 3094105

Çok geçmiş olsun canım toparlamadın mı birazda olsa üzüldüm senin adına bana doktorum parol içebilirsin dedi bi sor istersen doktoruna😔😔
Tşk ederim canım .Yok toparlayamadim maalesef yani boğazımin ağrısı kulağıma da vuruyor . Ama ciğerlerim temiz . Onun dışında çok kötü sayılmam .Parol ne işe yarayacak ki boğaz tahrisine ve ağrısına diye düşünüyorum 🤷Bugün sorayım da bakalım ne onericek ona göre kullanırım . Sabahin köründe yazmak istemedim 😃

Tşk ederim canım .Yok toparlayamadim maalesef yani boğazımin ağrısı kulağıma da vuruyor . Ama ciğerlerim temiz . Onun dışında çok kötü sayılmam .Parol ne işe yarayacak ki boğaz tahrisine ve ağrısına diye düşünüyorum 🤷Bugün sorayım da bakalım ne onericek ona göre kullanırım . Sabahin köründe yazmak istemedim 😃
Anladım canm evet parol boğaza etki etmez bal ağrını felan azda olsa keser ve bence inşallah hemencecik geçsin gitsin bitsin tatlım benim Allah yardımcın olsun inşallah

Sunaea antibiyotik alman lazm bebeğim doktorum bana enfexia verdi gebeler kullanıyoms düşük doz içiyorum suan sanada öyle bi antibiyotik lazm

Back
X