Dayanabildigim kadar dayanmaya çalışıyorum aslında bakalımSunaea antibiyotik alman lazm bebeğim doktorum bana enfexia verdi gebeler kullanıyoms düşük doz içiyorum suan sanada öyle bi antibiyotik lazm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayanabildigim kadar dayanmaya çalışıyorum aslında bakalımSunaea antibiyotik alman lazm bebeğim doktorum bana enfexia verdi gebeler kullanıyoms düşük doz içiyorum suan sanada öyle bi antibiyotik lazm
Canım nie dayanıosn ki soncta vicudndaki enfrksiyonun ilactan daha zararı var bebeğe bnce hemen baslamalısn benim cevremde cok var gebelikte antibiyotik kullanan zatn bende kullanıyorum suan idrar yokları içinDayanabildigim kadar dayanmaya çalışıyorum aslında bakalım![]()
Bende aynı şekilde çok ikilemde kaldım kan vereceğim gün ikindi namazında lekelenmem oldu ertesi günde adet günümdü ama günaha girerim adet lekenmesi diye kılamadım akşam sonuç pozitif çıkınca kılmaya başladım tekrar özür e giriyormuş her vakit abdest alıp öyle kılıyorumKızlar bi bilgisi olan vardır belki diye yazıyorum adetime 2 gün var kan testim de cuma günü. Bugün sabahtan beri damla şeklinde çok açık pembe lekelenmem var bunu sizce özür mü saymalıyım? Namaz kılabilir miyim kılamaz mıyım kafam karıştı. Bu arada idrar testim pozitif.
Yazdım doktora bakalım yonlendirir beni birazdan . Boğazım dışında çok kötü değilim neyse kiCanım nie dayanıosn ki soncta vicudndaki enfrksiyonun ilactan daha zararı var bebeğe bnce hemen baslamalısn benim cevremde cok var gebelikte antibiyotik kullanan zatn bende kullanıyorum suan idrar yokları için
Günaydın kızlar, ben bugün ikinci kanı verdim
çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsınBoğaz enfeksiyonu geçiyorumEvdeyim yatak istirahati yatıyorum öle malum bitki çayı falan da yok . Geçmesini bekliyorum dünden beri . İlerlerse doktoru aricam ne yapabilirim diye yönlendirsin . Perşembe günü randevum var . İğneye de gitmiyorum . Hemşire geliyor . Şimdilik kanamam kesildi ... Durumlar böyle kızlar
bakalım doğumda tutacak mıBenim daha erkendi geç transfer oldum doktorum satı 16 kabul edeceğiz dediaynıymışız kuzum
oh oh maşallahhAramizda 1 gün var benim de 15 Mayıs canım![]()
ben hamilelik+ ve happy mom kullanıyorum şuanKızlar kullandığınız bir gebelik uygulaması varmı ?![]()
Canım bnm hayırlı olsun :)Kızlar kullandığınız bir gebelik uygulaması varmı ?![]()
Var tabiki niye cumayı beklemiyon kız :)Kızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım
Ay hayırlısı olsunKızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım
Allah bin kere razı olsun hala inanamıyorum salında ben anne olacağım şaka gibiAy hayırlısı olsun![]()
Kızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım
Yaaa kahvaltı yapıyordum boğazım düğüm düğüm oldu rabbim herkese yaşatsın maşallah hayırlı olsun canm benim bende 4 yıllık evliyim darısı bana ve tüm isteyenlereEşime sürpriz yapmak istiyorum kızlar biz çok zor zamanlar geçirdik onunda güzel şeylere ihtiyacı var diye sabah sağlık ocağına gittim pruluton için.dönerken aldım aslında yapmıcam ama alayım falan dedim.4 yılın sonunda Allahım çok büyüksün
Bizde 4. Yılı bitirdik haziranda bizde 4. Yıl süprizi olsun diye çok dua ediyoruz . bizde 4 yılda çok uğraş verdik çok yorulduk . umarım aynı mucize bizede olur kuzumEşime sürpriz yapmak istiyorum kızlar biz çok zor zamanlar geçirdik onunda güzel şeylere ihtiyacı var diye sabah sağlık ocağına gittim pruluton için.dönerken aldım aslında yapmıcam ama alayım falan dedim.4 yılın sonunda Allahım çok büyüksün
İnşallah perşembe günü vereceğim kanı daHayırlı olsun kanda da çıkar inşallah sağlıkla devam eder![]()
İnşallah inşallah rabbim sizede çifte bayram yaşatsınBizde 4. Yılı bitirdik haziranda bizde 4. Yıl süprizi olsun diye çok dua ediyoruz . bizde 4 yılda çok uğraş verdik çok yorulduk . umarım aynı mucize bizede olur kuzum
Bariz var görünüyor kanda da değerin yüksektir inşallahKızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım
Amin inanın hepinize dua ediyorum edeceğim de.hayırlısı ile kanda da bi göreyim de bende öyle ikna olacağımYaaa kahvaltı yapıyordum boğazım düğüm düğüm oldu rabbim herkese yaşatsın maşallah hayırlı olsun canm benim bende 4 yıllık evliyim darısı bana ve tüm isteyenlere![]()