• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canım benim ilk tüp bebek denemem daha önce haplar kullandığımda ilaçlar kullandığımda hep test alıp yaptım ve sonra hep hüsrandı evde tek olduğumda defalarca senin dediğin gibi baya kötü oldum bayılacak noktaya geldim ağlamaktan işte şimdi eşim olmadan yapmak istemiyorum senin de dediğin gibi tekken olmaz 😌😔😔
Yaa benimde ilk denemem ve tuttu inanıyorum seninkide tutacak 😘

Kızlar pozitifi görenler özellikle ve şu anda belirtisi olanlar sizin de böyle kalkıp bir iş yaptığınızda en ufak bir makineyi bile düzdüğünüzde yıkadığınızda böyle kasıklarınızda batma oluryormuydu ya da şiddetli bel ağrısı sancı gibi 🤔
Yatarken bile batma oluyor 🤭

12 de 🥲🥲🥲 koskoca iki hafta gecti su bir gun gecmiyor gibi🙈 sonra bide cinsiyeti merak edip durcaz🌝
Ay bendrn oncesin benim 14.15 de ,, cok endiselyim kalp atisi oldu mu olmadı diye korkudan kendimi zor sakinlestiriyorum😬😬 saglikli olsunlar da cinsiyeti hic umursamam herhalde

Ay bendrn oncesin benim 14.15 de ,, cok endiselyim kalp atisi oldu mu olmadı diye korkudan kendimi zor sakinlestiriyorum😬😬 saglikli olsunlar da cinsiyeti hic umursamam herhalde
Ben merak ediyorum sadcee 🙈 yalan yok bir kızım olmasini cok istiyorum eksik kaldigim bazi duygulari onun yaşamasıni cok istedigm için kız olsun tastan olsun diyorum🤪 sonra diuorum ki erkek olursada çok sevicem minik askim olacak benim oyle karmasik duygular işte 🥲🥺🙈 ama erkek olasiligimiz daha yüksek diye düşünüyorum nedense 😆 isimleri hazir saglikla gelsinlerde 🥰🥰

Back
X