• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Inşallah iyi cikicak erkenden kendimizi üzmeyelim dicem ama biliyorum ki benim gibi sizde üzülüyorsunuz ama kan verelim önce tutmamışsa zaten yapacak bir sey yok :KK43: allahın taktiri kendimizi nekadar üzsekte bos sonuç değişmeyecek
Aynen öyle o yüzden güçlü olup pes etmeden savaşmaya bebişi görene kadar uğraşmaya devam inşallah 😔😔

Inşallah iyi cikicak erkenden kendimizi üzmeyelim dicem ama biliyorum ki benim gibi sizde üzülüyorsunuz ama kan verelim önce tutmamışsa zaten yapacak bir sey yok :KK43: allahın taktiri kendimizi nekadar üzsekte bos sonuç değişmeyecek
Gerçekten çok zor bir durum yaşanan acıyı tarif etmek imkansız Cuma’ya kadar bir umut bekliyorum iste inşallah Rabbim bizi de sevindirir inşallah

İnşallah canm benim 🥰 benimki 3. Gün embriyosu maalesef ama doktorum herşeyin yolunda ve olacağını söyledi senin yaş kaç canm
Bide baya forumlarda okudum 3. Gün embriyo pozitif olan çok kişi var. Hangisi daha kaliteli bilemeyiz. Doktor demişti bazı 3. Gün embriyolarının kaliteleri 5. Güne gidenlerden daha iui olabiliyormuş. Seninkide öyledr inşallah ☺️

Bide baya forumlarda okudum 3. Gün embriyo pozitif olan çok kişi var. Hangisi daha kaliteli bilemeyiz. Doktor demişti bazı 3. Gün embriyolarının kaliteleri 5. Güne gidenlerden daha iui olabiliyormuş. Seninkide öyledr inşallah ☺️
Ay inşallah canm evet doktorum bunu söylemişti ben çok üzülünce 3. Gün embriyosu 8 hücreli birinci kaliteymiş inşallah banada nasip olur 🤲🏻🤲🏻

Kızlar merhaba bugün benim 11. Günüm 8. Günümde kan sonucum 171di bugün 454 çıktı hastaneden geldikten sonra pembe bir leke geldi peçeteye silince daha sonra gelmedi sizce bir sorun varmıdır doktora sordum proluton verdi iğne eğer artarsa yaptır dedi ama ben devami gelecek diye çok korkuyorum 😔

Kızlar gğnaydın ben dayanamadım test yaptım ne diyorsunuz var mı sizce elim ayağım boşaldı ben çok umutlandım
vaaar hayırlı olsun sağlıkla pozitifi görün inşallahhhh🤩❤️🤲🏻
Kızlar kan sonucum çıkmış.
8.gün 72.22
10.gün 177.2
Nasıl sizce artış?
gayet iyi maşallah maşallahh🤩❤️🤲🏻
Kızlar pozitifi görenler özellikle ve şu anda belirtisi olanlar sizin de böyle kalkıp bir iş yaptığınızda en ufak bir makineyi bile düzdüğünüzde yıkadığınızda böyle kasıklarınızda batma oluryormuydu ya da şiddetli bel ağrısı sancı gibi 🤔
çok hareket edince kasık batması bende de oluyor resmen otur yerine diyor🙈🙈
Yarin saat kacta lidyacim benimde yarin ve cok heyecanliyim
habersiz bırakma mucizem🤩❤️🤲🏻
rubbyT rubbyT nerdesin rubbyy tepkileri merak ediyoruz☺️☺️
ayyy sabah geldiler annem ananem ve kayınvalidem şöyle oturunda bi foto çekeyim dedim sonra videoyu açıp anneanne ve babaanne oluyosunuz dedim onlar yarın ilk transferimi olacağımı sanıyorlardı şook oldular videoya bakıp bakıp ağlıyorum 😂😍🥰

ayyy sabah geldiler annem ananem ve kayınvalidem şöyle oturunda bi foto çekeyim dedim sonra videoyu açıp anneanne ve babaanne oluyosunuz dedim onlar yarın ilk transferimi olacağımı sanıyorlardı şook oldular videoya bakıp bakıp ağlıyorum 😂😍🥰
Yaaaa🥲cok güzel inş banada nasip olur böyle haber vermek

Yaaa ne güzel bi anı olmuş canım 😊 inşallah bizlerede nasip olur böyle gerçi benim kendi ailem ve elimin ailesi biliyor ama olsun böyle güzel bi haber vermek nasip olur inşallah 😊❤️

Muhakkak haber vericem canim benim....
Yaptığın sürpriz ne kadar hoş kim olsa aglar bakıp bakip hatta ben bogurerek aglardim 😂😂😂

Back
X