• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Slm bayanlar 15 ağustos transfer oldum bugün 3.gunum ne gibi belirtiler oluyor sizler daha tecrubelisiniz çoğunuz gebesinizdir inşallah darısı isteyen herkese sağlıkla bebislerinizi kucağınıza alırsınız insallah🤲
Hayırlı uğurlu olsun sonu güzel olsun inşallah🙏🏻 Ben de 11 ağustosta transfer oldum. Transfer sonrası ara ara kasık ağrılarım oldu. Bir de transferin 7.gününde kahverengi lekelenmem oldu. Şuan hala biraz geliyor ara ara. Onun haricinde göğüslerimde filan bi sertlik ya da hassasiyet olmadı. Bu süreçte hareket kalmamaya ve kan akışına dikkat ediyorum. Sürekli hasta gibi yatmak gerçekten insanı strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor emin olduğum tek şey bu :)

Her ikisinden de almistim cnm ikisi de pozitifi gösterdi ayni anda
Keşke ben de yapabilsem ama hiç cesaret edemiyorum siz hiç korkmadınız negatif çıkarsa diyee
Bi de tutunma kanaması bitmiş miydi yaptığınızda? Ben de hala bu sabah bikaç damla lekelenme vardı. Hala yerleşiyo heralde anlamadım🤷🏻‍♀️

Hayırlı uğurlu olsun sonu güzel olsun inşallah🙏🏻 Ben de 11 ağustosta transfer oldum. Transfer sonrası ara ara kasık ağrılarım oldu. Bir de transferin 7.gününde kahverengi lekelenmem oldu. Şuan hala biraz geliyor ara ara. Onun haricinde göğüslerimde filan bi sertlik ya da hassasiyet olmadı. Bu süreçte hareket kalmamaya ve kan akışına dikkat ediyorum. Sürekli hasta gibi yatmak gerçekten insanı strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor emin olduğum tek şey bu :)
Bende bel agrisi kasik ağrısı ara ara var hayırlısı hakkımızda inşallah 🤲
lekede olmadı

Keşke ben de yapabilsem ama hiç cesaret edemiyorum siz hiç korkmadınız negatif çıkarsa diyee
Bi de tutunma kanaması bitmiş miydi yaptığınızda? Ben de hala bu sabah bikaç damla lekelenme vardı. Hala yerleşiyo heralde anlamadım🤷🏻‍♀️
Canim iki kez negatifdi son denememde tuttu cok sukur o yüzden merakıma yenilip ya herru ya merru diyip yapmistim. ben pozitifi gördükten 1 hafta sonra kanama yasadim leke degildu yani

Slm bayanlar 15 ağustos transfer oldum bugün 3.gunum ne gibi belirtiler oluyor sizler daha tecrubelisiniz çoğunuz gebesinizdir inşallah darısı isteyen herkese sağlıkla bebislerinizi kucağınıza alırsınız insallah🤲
Belirti genelde ilaçların etkisiyle pek anlaşılmıyor, sabırla beklemek gerekiyor. Amin inşallah

Arkadaşlar kan sulandırıcı iğne, progestan hap, ve progestan iğne sağlık ocağı yazıyor. Prulutex pahalı, alamıyorsanız doktorunuz dan progestan iğne yazmasını isteyin. Estrofemi yazıyor mu bilmiyorum ama
Progestan iğneyi sgk karşılıyor mu canım?

Evet karşılıyor. Sağlık ocağında yazdırıyorum canım. Oksapar progestan hap 200 mg onları da karşılıyor
Popodan yapılıyor sanırım değil mi?ben karından yapılan prulutex aldım onu karşılamıyor, birde progestan 50 mg ampul yazdırdım onu karşılıyor ama hastanede yaptırmam lazımmış

Cnm dedıgım gibi benım durumum sizden cok farklı .bi sürü kürtaj gecırıdm 2 de histeroskopi.eskıden hiç ilac almadan rahım duvarım 10-11 mm ölçülürdü .şimdi gevırılen işlemler dolayısıyla günde 4 estrofem ve bant kullanmama rağmen ancak 8..3 oldu .başarılı transferın bileşenlerinden biri de endometrium kalınlıgı 10-14 mm arası en güzeli .7,5naltına transfer yapılmıyor bile zaten tutunma ıhtımali dusuk diye .benım de 7,5 un az üstü .ama o 3 çizgi patternı de onemlıymıs cok kalıslasmasada bu görüntü onemli demıstı doktorum .
Merhaba 12. Günüm 7.6 mm rahim kalınlığım aynen sizin gibi ilaçsız kalınlaşan rahim duvarım şimdi ilaçla zar zor kalınlaşıyor doktor pzt gününe kadar kalınlaşmazsa iptal edicem dedi kafayı yicem cok üzülüyorum gerçekten bitsin artık bu imtihan sizin transfer günü kaçtı

Merhaba 12. Günüm 7.6 mm rahim kalınlığım aynen sizin gibi ilaçsız kalınlaşan rahim duvarım şimdi ilaçla zar zor kalınlaşıyor doktor pzt gününe kadar kalınlaşmazsa iptal edicem dedi kafayı yicem cok üzülüyorum gerçekten bitsin artık bu imtihan sizin transfer günü kaçtı
Benim.de asla rahim kalınlaşmasıya ilgili bi sorunum yoktu ama 3 kez iptal oldu transfer bu sefer doğal siklus olcak bakalım ne olcak

Back
X