2022 Haziran tüp bebek yaptıracaklar bakabilir misiniz ?

Lilylola

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
43
57
18
29
Arkadaşlar geçen yıl 5.gun taze transferle gebe kalip düşük yapmıştım.Bu Haziran'da tekrar gideceği.Doktor 4AA kalitede iki embriyo koyacağını söyled.Bu ikinci denemem olacak ama çok korkuyorum yine düşük yapmaktan.Durumu benim gibi olan var mı ?

İkinci denemeniz donuk embriyo ile olacak sanırım? Ben 3 kez taze transfer yaptırdım negatifti, 4. Dondurulmuş idi. Çok şükür pozitif gördüm. İnşallah siz de görürsünüz. Bu arada ben doktor değiştirdim yeni doktorum rahim kalınlığı 9 olmadan yapmak istemiyorum dedi ve 9 u görene kadar bekledi.

Merhaba bende ayni seyleri yasadim.. kendiliginden birkere hamile kaldim düsük oldu.. sonra bebegim olmadi tüp bebek yaptik. mart ayinda ilk transferim oldu ama malesef yine düsük yaptim..4 AAydi benimde.. ama kalite iyi demisti doktor.. önümüzdeki ay yine transfer olacak.. dondurmustum 3 tane.. icini ferah tut.. kalitesi iyi saglikli bir sekilde tutsun insallah hepimizin

Çok teşekkür ederim.Transfer oldu ayın 20 sinde iki adet beşinci gün iyi kalitede embriyom vardı.Bakalim hayırlısı olsun .Ama.gunler zor geçiyor beklemek çok zor

İkinci denemeniz donuk embriyo ile olacak sanırım? Ben 3 kez taze transfer yaptırdım negatifti, 4. Dondurulmuş idi. Çok şükür pozitif gördüm. İnşallah siz de görürsünüz. Bu arada ben doktor değiştirdim yeni doktorum rahim kalınlığı 9 olmadan yapmak istemiyorum dedi ve 9 u görene kadar bekledi.
Evet dondurulmuş embriyolarim transfer edildi.İnsallah görürüm bende sizin gibi pozitifleri.Dogum yaptınız mı ? Hamile misiniz

Bende 16 Haziran'da transver oldum 3. Gün 8h ve 7 h yazıyordu kağıtta iki tane emriyo transfer edildi ayın 28 test günüm inslalah pozitif alirirz herşey yoluda gitti inşallah sonucda guzel olur

Ay merhabalar benimde ayın 20 sinde oldu transferim.30 u da benim test günüm.Dilerim Allah'tan ikimizde buradan mutlu mujdeli haberi birbirimize veririz 🥰

Evet dondurulmuş embriyolarim transfer edildi.İnsallah görürüm bende sizin gibi pozitifleri.Dogum yaptınız mı ? Hamile misiniz
Çok şükür 4. Denememde hamileyim henüz sadece 8. Hafta. Kalp atışı duyduk. Hersey yolunda gitsin diye dua ediyorum. Çok zorlu bir süreç bizimki. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Pozitif gördük kese oluşacak mı diye bekliyoruz, kese oluşuyor bebek oluşacak mı diye, bebek oluyor kalp atışını bekliyoruz şimdi düşük riski geçsin en azından 12. Hafta gelsin diye. Sizin test günü ne zaman?

Ay gözünüz aydın nasıl mutlu oldum anlatamam.Saglikla sihhatle kucağıniza alacaksınız Allah'ın izniyle hiç korkmayın.Zorluklar la yapılınca böyle oluyor.İlk denememde tutup düşmüştü.Simdi bende çok korkuyorum.Yine aynısını yaşayacak miyim,pozitif olacak mı,olsa kese gorunecek mi, ya haftalar sonra bir olumsuzluk olursa diye.Ama olumlu düşüneceğiz,başka çaremiz yok.Testim haftaya Perşembe.Bir hafta kaldı inanın beklemek çok zor.Burada devamlı birşeyler okuyorum,okudukça endişeye kapildigim da oluyor,güzel haberlerle umut dolduğumda ....

Back
X