- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
-
- #2.381
Allah razı olsun canımcanım çok geçmiş olsun. Epeydir girmemiştim. Kaçırmışım aradaki mesajları.
Su gibi akıp geçsin bu süre. Hiç yaşamamış kadar mutlu günleriniz olsun. Sen çok güçlü bir annesin. Zor olacak ama üstesinden geleceksin eminim
Senin için yapabileceğimiz birşey var mı?
İnşallah kuzumAllah razı olsun canım
Şuan tek yapabildiğim beklemek
Bugün belli olur dediler. Bekliyorum öyle.
Dua edin kavuşalım o bana yeter canım
Allah'tan tek duam....
Tekrar teşekkür ederim
Ya bizim bu hallerimizKızlaaar selam ben minnoşumu görmeye geldim kontrole ani bir kararla gene çok heyecanlıyım tansiyonum 14e çıkmaz inşallah gene
Miracığım nice sağlıklı, huzurlu nice nice yılların olsun. Seneye kalabalık bir kutlama olacak :)Canım çok teşekkür ederim,sizin gibi pırlanta arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım hepiniz iyiki varsınız, allah herşeyi gönlünüzce kılsın
Ayy teşekkür ederim canım, hepimiz evlatlarımızlw olalım inşallah
Gittim kızlar çok şükür bebeğim iyi yüzü arkaya dönüktü gene öyle rahat uyuyor galibaaöan iyi olsun da, resmen doktora gelince tansiyonm çıkıyor 14e 9 çıktı doktorda sonra biraz düştü ama hafta içi kontrollerde düşüktü hep, heyecandan muhtemelen
Böbreğinin birine bakmak için çağırmıştı bir de tansiyon böbreği öncekinden küçülmüş zaten ben bir perinatologa danışmıştım merak etme küçülür büyür tek başına sorun değil demişti şükürler olsun o da iyi
Kızlar şimdi evet geldim daha. Her şey yolunda bebek gayet iyi. 450 gr olmuş detaylı da elini emiyordu ama yüzünün tam fotoğrafını alamadık malesefyan duruyordu ve eli yüzündeydi yarım yamalak bir fotomuz var ama köfte dudaklı olacak detaylıda ekrana sığmıyordu dudağı hepinize tesekkürler bir sonraki randevuda seker yüklemesi yapmayacagız sanırım ama yine de ac gel değerine bakalım dedi.
Almadım canım hic video çekmek aklıma gelmiyor oradaykenohh ohh güzel haberler günü
yaa inşallah elini emerken videoya almışsındır bi sonraki kontrole kadar izlersin
her şeyin yolunda olmasına çok şükür
Harika görünüyorlar ya ♥bizim bugün tırtılın odasının badanası bitti
o zaman minik tırtılın saz arkadaşlarının fotosunu koyayım ben şuraya bi tane
yarın da görmeye gidiyoruz kontrole bakalım
Ay evet evet bugun çok umutluydum tatlımı yedim doktor gene arkaya dönük deyince 1 ay daha mı bekleyeceğim diye düşünüyordum ki tansiyondan dolayı idrar kan falan istedi doktorum o çıkana kadar yürüyüş yaptık 5kat merdiven çıktım indim ki hareket etsin diyebugün senin kontrolün sürpriz yumurta oldu
ohh iyi yapmışsınn
aynen zamanla küçülüyo
demek gül cemalini göstermedi he tontikk
Amaaanııın harika olmuş harikabizim bugün tırtılın odasının badanası bitti
o zaman minik tırtılın saz arkadaşlarının fotosunu koyayım ben şuraya bi tane
yarın da görmeye gidiyoruz kontrole bakalım
Ay evet evet bugun çok umutluydum tatlımı yedim doktor gene arkaya dönük deyince 1 ay daha mı bekleyeceğim diye düşünüyordum ki tansiyondan dolayı idrar kan falan istedi doktorum o çıkana kadar yürüyüş yaptık 5kat merdiven çıktım indim ki hareket etsin diyeyana döndü anca hanımefendi kulağını burnunu gösterdi bize sonra da eliyle kapattı sırtını döndü çocuğum ya o hali bile yetti bana Allahım ya minik kulağı burnu görünce ağlamaya başladım geçen kontrollerde onu bile görememiştim moralim öyle yerine geldi ki
Oh ya, çok şükür her şey yolundaGittim kızlar çok şükür bebeğim iyi yüzü arkaya dönüktü gene öyle rahat uyuyor galibaaöan iyi olsun da, resmen doktora gelince tansiyonm çıkıyor 14e 9 çıktı doktorda sonra biraz düştü ama hafta içi kontrollerde düşüktü hep, heyecandan muhtemelen
Böbreğinin birine bakmak için çağırmıştı bir de tansiyon böbreği öncekinden küçülmüş zaten ben bir perinatologa danışmıştım merak etme küçülür büyür tek başına sorun değil demişti şükürler olsun o da iyi
Gözün aydın babyKızlar şimdi evet geldim daha. Her şey yolunda bebek gayet iyi. 450 gr olmuş detaylı da elini emiyordu ama yüzünün tam fotoğrafını alamadık malesefyan duruyordu ve eli yüzündeydi yarım yamalak bir fotomuz var ama köfte dudaklı olacak detaylıda ekrana sığmıyordu dudağı hepinize tesekkürler bir sonraki randevuda seker yüklemesi yapmayacagız sanırım ama yine de ac gel değerine bakalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?