- 5 Mart 2021
- 6.174
- 9.018
- 148
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
-
- #4.441
Bir yerde denk gelmiştim bu korse kullanımı ile ilgili.. Normal doğumdan 1 hafta sonra sezeryandan 2 hafta sonra kullanılabilir. Tabi doktorunuz aksi bir durum söylemezse diye belirtmişti.Aa güm0ş kapaklarımız var bizimmNasıl kullanıyorsun, günde 1 saat mi? Ben bi kere kullandım merak edip. Şunu farkettim taktıktan bir müddet aonra oraya yapışıyor sanki.. Gerçi 1 defa denedim. Ben de kullanayım yarından itibaren.
Bir de sezeryan olursa korse kullanılır mı ki?
Kremleri banyodam sonra sürüyorum. Sen de sür. Bir de şöyle nir şey var. Şimdi çatlamayıp, doğumdan sonra da büzüşebilirmişBenim de çatlamadı çok şükür
Ayy aynı gün benimde var
İyi diyelim iyi olsun bebeğim idare ediyorum sen nasılsın?
ben en çok muzla sevdim. Tam buğday ekmeğine sürüp balla da süper oluyorValla bebişler diyor ben büyümeme bakarım, sen ne yapıyosan yap anniş :)
Fsıtık ezmesini muza mı sürüyordun kuzum. Alayım ben de :) Tuğba'nın ürünleri güzel oluyor. Bursa'da genelde ordan alışveriş yapıyordum. Öneri için sağol Gugucum...
Benim henüz yok çatlak inşallah olmaz da. Badgere geçtim 1 haftadır baya yoğun ve yağlı, her akşam eşime kontrol ettiriyorım çatlamış mı diyeBenim de arada geriliyor ve sertleşiyor. Bu da normal sanırım. Yeri iyice daraldı tosbiklerin :)
Bu arada karın demişken karnı çatlayan oldu mu kızlar?
Bir de bir şey söyleyeceğim... Bir arkadaşım sezeryan oldu doktoru iyi bir doktor tecrübeli. Adamın kendi yöntemi varmış, sezeryandan sonra karnına kum torbası koyuyormuş. Bu kum torbası hem pis kanın daha iyi gitmesini sağlıyormuş hem de karnın daha hızlı toparlanmasına yardımcı oluyormuş...
Büyük ihtimal bunu her doktor yapmıyordur. Peki biz doğumdan sonra karnımızın sarkmaması için ne yapmalıyız?
Önerisi olan var mı?
Canancımm özledim seniiyisiniz değil mi? Nasıl gidiyor hazırlıklar? Sana da geçmiş olsun canım, sonlara doğru ilerliyoruz artık buna da şükür
merhaba canım benim ilginç bir şekilde ağrım olmadı ama öncekilerde sağlam sızlamıştıPazartesi gunu oldum ben 3 doz hatirlatmaya hala kolum agriyor normalmiki
Hoşgeldin Canancımİyiyim çok şükür, kontrol yaklaştıkça heyecanlanıyorum.
4 hafta olucak bebeğimi görmeyeli, çok özledim.
.
Aa güm0ş kapaklarımız var bizimmNasıl kullanıyorsun, günde 1 saat mi? Ben bi kere kullandım merak edip. Şunu farkettim taktıktan bir müddet aonra oraya yapışıyor sanki.. Gerçi 1 defa denedim. Ben de kullanayım yarından itibaren.
Bir de sezeryan olursa korse kullanılır mı ki?
Kremleri banyodam sonra sürüyorum. Sen de sür. Bir de şöyle nir şey var. Şimdi çatlamayıp, doğumdan sonra da büzüşebilirmişBenim de çatlamadı çok şükür
İyi bir şey kalmamış doktorun da en doğru yorumu yaparEvet sabah kalktığımda gerginlik şişkinlik yok ama gün içinde sert ve gergin oluyor. Nst ye 28. Haftamda girmiştim sancı yok demişti. Kontolüm de perşembe günü
Ay ben daha takmaya başlamadım, haftaya başlayayım iyi hatırlattınızkapakları önce karbonatlı suyla bi temizlemiştim
sonra 1 saat ile 3 saat arasında tutuyorum, o kadar süre kullanıyorum, aynen dediğin gibi yapışıyo gibi oluyo ve sanki nemlendiriyo gibi de
krem sürmeyi öyle boşladım ki bu nasıl bi cesaret anlamıyorum
Evet kontrolümde yarın 1 ay oldu gitmeyeli insan özlüyorda. Gittiğimizde yüzünü saklıyor hep inşallah yarın görebilirizİyi bir şey kalmamış doktorun da en doğru yorumu yapar
Merhaba kızlar. Eve şimdi geldim. Her sey yolundaymıs suyumuz gayet iyi bebis 1500 kilo olmus ve dönmüsyarın buralar cümbüşlü
S ssummer
Dreamgirls
@kdv sabah 9 diye yazmıştınnn
@nilozgul 'ün de kontrolü var
bakalım bebeler kaç kilo olduinşallah güzel poz verirler ve güzel haberlerle gelirsiniz kızlar
aaa dönmüş müüMerhaba kızlar. Eve şimdi geldim. Her sey yolundaymıs suyumuz gayet iyi bebis 1500 kilo olmus ve dönmüskan ve idrar tahlili verdi birde magnezyum yazdı. Bayram bitimi gidiyoruz rapor almaya inşallah. Yüzünü yine göstermedi ayol bi göremedik adam akıllı agzını yüzünü neyse saglıklı olsun da
Olsun canım, iyi olun da yine toplanırızEvet, buna da şükür canım.
İyiyiz hamdolsun.
Son aylara giriyoruz artık, son hazırlıklar kaldı işte.
Hem hazırlıklar hem de Ramazan’ın tatlı bir telaşı var, biraz ihmal etmiş oldum burayı.
Bayramdan sonra daha aktif olurum.
.
Hoşbulduk aslında ben hep burdayımKanda protein hangi değer canım anlamadım onu? Çayı ben de çok içiyorum, kahvaltıda bari içmeyim diye onun yerine aynes kolajen süt orman meyveli ondan içiyorumOrdan 1 bardak azalttım çayı günün geri kalanında 3-4 çay bardağı içiyorum yaa valla canım istiyor napim
Esra seni göremiyordum nerelerdesin yazacaktım hoşgeldin
Yaaa maşallah sizeeMerhaba kızlar. Eve şimdi geldim. Her sey yolundaymıs suyumuz gayet iyi bebis 1500 kilo olmus ve dönmüskan ve idrar tahlili verdi birde magnezyum yazdı. Bayram bitimi gidiyoruz rapor almaya inşallah. Yüzünü yine göstermedi ayol bi göremedik adam akıllı agzını yüzünü neyse saglıklı olsun da
Ben de soracağım doktora, korse de hayatımda hiç kullanmadım.. Ne gıcık bir şey yaaaa. Nasıl kullanıcaz o sıcaklarda....Benim gün içinde sürekli gergin oluyor ama sancım falan yok hiç.
Ben doğumdan sonra doktoruma da danışarak hemen korse kullanmayı düşünüyorum.
Göbek deliği diye bir şey kalmadı ki :)Evet canım benim de öyle öğretmenim gün içinde sürekli ayakta oluyorum ama geçen hafta ara tatildeydik o zaman da öyle oldu. Benim de göbek deliğimin etrağfı bazen gergin olup acıyor bazen de sivri bişey çıkıyor
Benim dört tane ablam var, hepsinin 3'er 4'er çocukları var. Doğumdan sonra korse falan taktıklarını hiç görmedim.Çatlak yok gibi ama her yeri göremiyorum tabi
Kum torbasını birkaç gün önce bir instagram sayfasında okudum. Şaşırdım hatta nasıl olabilir ki diye..
Kimisi korse diyor kimisi uzun bez parçaları ile sarma diyor. Benim hiçbir fikrim yok
Demekki 2 haftaya sezeryan dikişleri iyileşiyor mu.... Hmm bakalım yaa ne yapıcaz. Zaman azalıyor :)Bir yerde denk gelmiştim bu korse kullanımı ile ilgili.. Normal doğumdan 1 hafta sonra sezeryandan 2 hafta sonra kullanılabilir. Tabi doktorunuz aksi bir durum söylemezse diye belirtmişti.
benim de öyle şu an dümdüz olduGöbek deliği diye bir şey kalmadı ki :)
Benim dümdüz oldu orası, delik melik yok :) Ama o sivri bişey ben de de oluyo. Diyorum heralde dirseği, dizi falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?