- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.341
Amin inşallah, hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin, biz de hep sağlıklı olalımOyy maşallah sağlıkla gelsin inşaallah minnoş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah, hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin, biz de hep sağlıklı olalımOyy maşallah sağlıkla gelsin inşaallah minnoş

Bu aklıma gelmemişti. Ama ben neredeyse eşit şekilde sağa da yatıyorum istemsizcebi yandan da sola yatıyoruz diye mi acaba sorusu kafamı karıştırmıyo değil

Geçmiş olsun canım sana da umarım kötü bisey yoktur. Hasta iken bende test yaptırmıştım, ama bilmiyorum ki ne kadar güvenilir
 baldan_madam
 nasıl geçti randevunuz?

baldan_madam
 nasıl geçti randevunuz? ana kucağı almak gerekli midir? Gerekliyse hangi türleri önerirsiniz?
 ana kucağı almak gerekli midir? Gerekliyse hangi türleri önerirsiniz?Doğumun nasıl olduğundan çok bebişin sağlıklı olması önemli canım.Evet 2014 te kızım 41 haftayı geçince ve hala doğum başlamayınca tuvaletini yapmış acil sezeryane alındık. Epidural olmult
 Çok şükür sağlıkla kavusmussun darısı simdi ki evladına olsun
 Çok şükür sağlıkla kavusmussun darısı simdi ki evladına olsun
Ahhh yaaa o bıcak batmasi nasıldır bilirim. Kitlenip kalırdım üstüne basıp yurumezdim. Ben o yüzden ilk haftalarda fizik tedaviye gitmiştim. Sadece belini güçlendirici hareketler tavsiye edebilirim sana demişti doktor. İnşallah tez vakitte geçer canımAy benim de sağ kalcam ya bıcak gibi batıyor bazen cok agrı yapıyor
 .
.Fava alimdi güle güle kullanmak nasip olsun canımKızlar bebek tarağı almıştım, geldi ve çok güzel çıktı. Düşünen varsa bakabilirsiniz özellikle şu kıl fırçalar yeni doğanda çok iyi oluyormuş

Vose Ahşap Yumuşak Bebek Saç Fırçası 0 Ay + (Keçi Kılı) - Fiyatı, Yorumları
Vose Ahşap Yumuşak Bebek Saç Fırçası 0 Ay + (Keçi Kılı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl

Gerekli mi bilmiyorum ama ben istedim içimden geldi sevgililer günü hediyesi olarak oğluma ilk eşyası olarak ana kucağı aldım nuna markaKızlaar yeni bir sorum var, özellikle de tecrübeli ya da araştırmış annelereana kucağı almak gerekli midir? Gerekliyse hangi türleri önerirsiniz?
 Anne karnındaki gibi bir hareket rahatlık sağlıyormuş
 Anne karnındaki gibi bir hareket rahatlık sağlıyormuş 
Bazı bebekler sevmeyebiliyormuş ama bence gerekli işini yaparken koyabilirsin otururken yanına koyabilirsinKızlaar yeni bir sorum var, özellikle de tecrübeli ya da araştırmış annelereana kucağı almak gerekli midir? Gerekliyse hangi türleri önerirsiniz?

Canımbaldan_madam nasıl geçti randevunuz?
 teşekkür ederim.
 teşekkür ederim. 

uzun uzun baktı bebişe. Detaylı ultrason gibi organlarına kadar baktık
 uzun uzun baktı bebişe. Detaylı ultrason gibi organlarına kadar baktık boyu 32 cm olmuş kilo 771 gr dedi
 boyu 32 cm olmuş kilo 771 gr dedi
 herşey yolundaymış çok şükür. Bir ara esnediğini yakaladık
 herşey yolundaymış çok şükür. Bir ara esnediğini yakaladık sonra da bacak bacak üstüne attı
 sonra da bacak bacak üstüne attı  keyfine düşkün bir kız olacak belliki
 keyfine düşkün bir kız olacak belliki
 size bir de balyanak fotosu. Çok yanaklı olacak dedi dr
Bal yanak mı dersin fındık burun mu dersin maşallah yaCanımteşekkür ederim.
Bu hafta 24 oldum. İzne çıkacağım için işyeri çok yoğun ve zorlayıcı geçti. Bir süre bakamadım buralara. Umarım herkes iyidir.
Dün kontrolüm vardı. Çok güzel geçtiuzun uzun baktı bebişe. Detaylı ultrason gibi organlarına kadar baktık
sonra da bacak bacak üstüne attı

çok şükür
 çok şükür 

Oyyyy maşallah ama yaaaa nasıl güzel yaaCanımteşekkür ederim.
Bu hafta 24 oldum. İzne çıkacağım için işyeri çok yoğun ve zorlayıcı geçti. Bir süre bakamadım buralara. Umarım herkes iyidir.
Dün kontrolüm vardı. Çok güzel geçtiuzun uzun baktı bebişe. Detaylı ultrason gibi organlarına kadar baktık

kocaman da olmuş
 kocaman da olmuş ah gözün aydın iznin başladı demek, benim de son 1 haftam kaldı geri geri sayıyorum
 ah gözün aydın iznin başladı demek, benim de son 1 haftam kaldı geri geri sayıyorum

Fiyatlara biraz baktım da çok pahalı olanlar da var 200 300 tlye de var. Çok kararsızımBazı bebekler sevmeyebiliyormuş ama bence gerekli işini yaparken koyabilirsin otururken yanına koyabilirsin
Benim aklım babybjörn deydi tabi şuan fiyatı 3binlerde olmasaydı, aslında çook basit bir düzenek ama marka olunca
ama ona muadil benzeyenleri de var öyle bir şey bakardım ben açıkçası katlanması hafif oluşu vs önemli bence babybjörnü gittiği yere bile taşıyan arkadaşım vardı
 babybjörn de çok şık gerçekten ama çok kısa bir süre kullanacağı için o kadar para vermeyelim dedik
 babybjörn de çok şık gerçekten ama çok kısa bir süre kullanacağı için o kadar para vermeyelim dedikCanımteşekkür ederim.

yanaklı bebişe bayılırııımm
 yanaklı bebişe bayılırııımm

çok şükür
 çok şükürGünaydın canım.

Maşallah gözün aydın. Tontiş yanak büyümüş annesiCanımteşekkür ederim.

Bence de kimi bebek sevmeyebiliyor bir de kısa süre kullanılıyor bana da moje markasınınki. hediye geldi çok portatif olmasa da sevdim görüntüsü vs güzel kullanışlı ona da bakabilirsiniz fiyatlar epey uygundu bakalım bebe de sevecek miFiyatlara biraz baktım da çok pahalı olanlar da var 200 300 tlye de var. Çok kararsızımbabybjörn de çok şık gerçekten ama çok kısa bir süre kullanacağı için o kadar para vermeyelim dedik

Günaydın canım.
Allah razı olsun.
En zor pazarımı yaşıyorum galiba
Geçecek diye bekliyorum koltuğun köşesinde.
Sağolun

döndüğünde de bir bakmışsın 2 ay gibi bir zaman kalmış miniğin doğumuna,
 döndüğünde de bir bakmışsın 2 ay gibi bir zaman kalmış miniğin doğumuna,